Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire "mernétek" közel kerülni egy olyan lányhoz akit egyébként kedveltek, de halálos betegség miatt kb 2-3 éve lehet hátra?
Szia!
Szomorúan olvasom a soraid...sajnos én is voltam ilyen helyzetben, igaz, hogy a betegség miatti bizonytalanság csak viszonylag rövid ideig tartott.
Szerintem ne légy pesszimista, sosem szabad feladni. Tudom, hogy minden eset más - engem is kellett már kemó után felmosni a padlóról -, de akkor is, akarni, küzdeni kell, 1% esély mellett is!
És egy társsal könnyebb. Ha elmondod neki és esetleg otthagy, megijed akkor semmi lényeges különbség nincs ahhoz képest, hogy lepattintod magadról.
És igen, borzasztó pocsék érzés lenne, ha te elzavarnád őt, és már túl későn tudná meg, hogy mi volt a tényleges ok.
Mondd el neki szépen, de ne esélyről és százalékokról szólj. Csak vázold a helyzetet, azt, hogy mivel jár a kezelés, stb...
És ne add fel sose, ez a barátodnál is sokkal fontosabb.
Sok erőt kívánok neked.
24/f
Sziasztok:) Kértétek hogy írjam majd le, mi a helyzet a fiúval. Tegnap találkoztunk. Nehéz helyzet volt, közben már-már "megfutamodtam", hogy ma mégsem mondom el, majd legközelebb. De aztán eszembe jutott az a sok hasznos tanács meg lehetséges következmény amiket írtatok:) És gondoltam most vagy soha. Belefogtam nagy nehezen és elmondtam mindent, bár a végére már mindketten sírtunk, de megérte elmondani. "Kicsim, miért nem mondtad el hamarabb?"-ez volt az első amit mondani tudott, átölelt, Szeret, azt mondta együtt maradunk az utlsó pillanatig, és elmondhattam volna az elején, akkor sem hagyott volna ott.
Köszönöm nektek a jó tanácsokat. És a két kedves privát üzenetet, nagyon jólestek.
Szép napot mindenkinek!
Ilyen lehet a szerelem. :D
Kicsit még irigy is vagyok.
Ha gondolod, írjál időnként magatokról, hogyan alakulnak a dolgaitok!
Sokan megszerettek itt titeket és szívesen hallanának rólatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!