Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyire "mernétek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire "mernétek" közel kerülni egy olyan lányhoz akit egyébként kedveltek, de halálos betegség miatt kb 2-3 éve lehet hátra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 17:58
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

Senki sem tud garanciát adni, hogy egy 2-3 éves kapcsolatnak végül nem a halál fog véget vetni (legyen az betegség, vagy autó/busz/vonat/repülő/idióta fradista késsel a kezében).

Egy beteg esetében annyi a különbség, hogy az ember legalább kap egy körülbelüli időpontot és így lelkileg felkészülhet.

2010. szept. 14. 18:45
 12/60 A kérdező kommentje:

28F nagyon sajnálom;(

Én vagyok a beteg, leukémiám van. 19 éves vagyok.

Nem nagyon mondom másnak, így névtelenül még rendben van. Bár a kérdést talán rosszul tettem fel. Van egy srác akit ehhez képest nagyon közel engedtem magamhoz, szeretjük egymást. De sajnos nem tudja hogy beteg vagyok:( Tudom el kellett volna neki mondanom már akkor, amikor megismertük egymást, csak olyan szép volt minden, nem akartam elrondítani, meg amikor vele vagyok én se gondolok rá;( Mit csináljak, hogyan mondjam meg a rideg valóságot? Vagy inkább építsem le vele a kapcsolatot, mert így már haragudna? Két és fél hónapig hallgattam el.

Segítsetek, kérlek!

2010. szept. 14. 18:46
 13/60 anonim ***** válasza:

áh.. mond el neki nagyon meg fogja töri szerintem meg érted. de mond el neki szerintem hogy kiderült. h beteg vagy és hát sajnos megfogsz halni nem is tudom ha nekem elmondaná a barátnőm áh nem is tudom mit tennék .. mindent megtennék neki meg minden vele maradnék ..

nagyon sajnálom a helyzeted.. ő hány éves?

2010. szept. 14. 18:50
 14/60 anonim ***** válasza:
Két és fél hónap még nem az az idő, amiért haragudna. Szerintem, szóval jobb, ha rábízod a döntést, nem pedig elhajtod csak úgy.
2010. szept. 14. 18:50
 15/60 A kérdező kommentje:

Kszönöm a kedves válaszokat, de remélem nem csak sajnálatból mondjátok, inkább reális képet szeretnék.

Ő 24 éves.

2010. szept. 14. 18:54
 16/60 anonim ***** válasza:
jársz még suliba :?
2010. szept. 14. 18:57
 17/60 anonim ***** válasza:

Pár dolog, nem tudom, te hogy vagy vele, leukémiás lány.

Én nem akarnám, hogy a betegségem miatt máshogy szeressenek.

Nem akarok kitüntető figyelmet.

Én nem mondanám el neki, pláne hogy eltávolodtatok.. jobb így neki, kereshet egy olyan párt magának, akivel boldog lehet nem X évig és nem lesz ott az, hogy valakit elvesztett. Értelmetlenül.

Mivel már elengedted, maximum nem érti az okaidat. És szerintem így jó, legyél erős továbbra is. (28F)

2010. szept. 14. 18:58
 18/60 A kérdező kommentje:
Igen, levelezőre. Csak hogy ne érezzem magam teljesen értéktelennek.
2010. szept. 14. 18:58
 19/60 A kérdező kommentje:
18.58 nem értelek teljesen...nem hagytam ott a fiút. Szeretem nagyon.
2010. szept. 14. 19:00
 20/60 anonim ***** válasza:

hát ha én megtudnám h beteg az ik lány barátom tuti vele lennék minden nap meg minden ..

nem is tudom hogy mondjam el..

ha én lennék a te helyedben.. nem várnám el hogy mellettem legyen úgy valaki.. de viszont fordított esetbe szeretnék vele lenni ..

2010. szept. 14. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!