Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtartanátok ez esetben a babát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanátok ez esetben a babát?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tervezett, védekezés mellett fogant. 3 éve leszünk együtt, 33 vagyok a párom 31 éves férfi. Élettársi kapcsolatban élünk. 8éve védekezem így, eddig sosem volt gond ,bármi ,most meg beütött a dolog úgy néz ki.

Egy az, hogy nem volt tervezett nem szerettük volna. Másik, ha még is megtartjuk anyagilag nagyon rossz helyzetbe kerülnénk. Fizetjük a hitelt a házra, az egyik fizuból a másikból élünk kb. De akkor az enyém kiesne, maradna a gyes, ami minimális összeg. Nemtudom mitévő legyek így.

2022. márc. 30. 16:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Inkább kötném fel magam, de nem szülném meg. Nyomor lenne az életünk.
2022. márc. 30. 21:55
 42/62 anonim ***** válasza:
13%
Én megtartanám... ezek csak kifogások anyagi helyzet... stb stb... inkább egy őnző pénzéhes szu.a vagy aki megöletné a gyerekét azért hogy nehogy ne legyen kocsi a sege alatt.. Megtudnátok adni amnak a gyereknek mindent nem kellenek draga dolgok... Te szüleid se voltak gazdagok de mégis felnőttél...
2022. márc. 31. 07:08
 43/62 anonim ***** válasza:
89%
Ja és gondolom pont ezért nem akar ilyen életet a gyereknek. Háború alatt is nőttek fel gyerekek. És milyen traumatizált felnőttek lettek? Szerintem az az önző, aki felméri, hogy mindenkinek szar lenne, de csak azért is megszüli az önző vágyai miatt.
2022. márc. 31. 08:55
 44/62 A kérdező kommentje:

42 A kocsi nekem a munkábajáráshoz szükséges, 11-ig van nyitva ahol dolgozom utána még pakolunk össze,takarítunk is stb. Nem tudnék hazajutni mivel olyankor már nincs buszjárat.Igen mi is felnőttünk, de őszintén az én szüleim " gazdagabbak" voltak, saját hitelmentes házat építettek ,ez ma csak egy álom.

43 Bennem épp a racionális érvek meg a lelki oldal,emiatt vívódok. Persze tudom,az eszem tudja mit kell tennem csak hát mégis olyan nehéz.

2022. márc. 31. 09:09
 45/62 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg nehéz lehet nektek, ha az érzelmi oldalról nézzük, ez rettentően nehéz és fájdalmas.

Ha az ész irányából, akkor nyilvánvaló mit kell tenni, bár ez mindenhogy szörnyű.

Egy ilyen kérdésben nem lehet helyettetek dönteni, így nem is írom azt, hogy a helyedben mit tennék, azt írom hogy ha én kerülnék ilyen helyzetbe, akkor mit tennék.

Én megtartanám. Bár nekünk minden vágyunk egy gyermek, és már egy ideje próbálok teherbeesni, nekünk nem sikerül.

Eszembe nem jutna elvetetni, ha ennyire vágyom rá mint most.

Tudom, tudom, szegények vagytok, de én tudom mi az, hogy szegénység.

Én konkrétan mélyszegénységben nőttem fel, most is még, közel 30-éves vagyok és nagyon nagyon keményen megkell dolgoznom azért, hogy meglegyen mindenünk. A férjem is szegénységben nőtt fel, ők nem voltak annyira szegények mint mi, de nekik is voltak problémáik.

De, tudom hogy ez valami rózsaszín álom, ha valaki ezt írja, nekem elképesztő boldog gyerekkorom volt. A szüleim a világ legjobb emberei, a legjobb szülők valaha, bár igaz hogy nem kaptam meg minden anyagi dolgot mikor gyerek voltam, hisztiztem a barbikért, és stb, de mérhetetlenül sok megértést, szeretetet, támogatást kaptam és kapok a mai napig tőlük, így nem bánom egy percét se annak, hogy élek vagy hogy szegény voltam.

Kiemelném, hogy ez az én véleményem. Ha! Te nem akarod ennyire a gyermeket, ha semmiképpen nem tudod megoldani, vagy esetleg a párod nem tud jobb állást kapni, és mindez ennyire nyomaszt, ne vállaljátok be, semmiképp se akarlak befolyásolni.

2022. márc. 31. 11:44
 46/62 A kérdező kommentje:
45 Igen, épp ez benne a nehéz, hogy van egy racionális meg egy érzelmi oldala. Ha " csak" szegények lennénk, az még más is lenne, de belegondolva, ha bármi beütne ,akkor ezt a házat bukjuk.És igaz, anyukámhoz bármikor mehetnénk de ő egy kis faluban él, ahol semmi munkalehetőség szinte ,én ezért is költöztem el onnan anno. Valahogy nem látok ésszerű kiutat,megoldást.
2022. márc. 31. 13:46
 47/62 anonim ***** válasza:
96%
Az ésszerű, ha elveteted és elkezdték nagyon durván új melót keresni, azt sem értem ,hogy kaptatok ennyi hitelt, ha kb fizetni is épphogy tudjátok.
2022. márc. 31. 14:33
 48/62 A kérdező kommentje:
Szakmànkban dolgozunk, új melòval nem lennénk elörébb. Mikor a hitelt felvettük, azòta a pénz csak romlik, minden dolog dràgul mint alap èlelmiszerek stb. Nekem a covid alatt megcsappant a bevételem, nehezen àllt helyre most màr normalizàlòdott de jött ez az örült dràgulàs.
2022. márc. 31. 14:39
 49/62 anonim ***** válasza:
33%
Akkor mivel sose lesztek jó anyagi helyzetben egy gyerekhez, egyszerűbb ha elkötetti magát a párod, nem?
2022. márc. 31. 14:42
 50/62 A kérdező kommentje:
Végleges dolgot nem szeretnénk, meg tudtommal ez Magyarorszàgon nem is legàlis. Hosszú évekig bevàlt a gyògyszer,elözö kapcsolatban is de most pont bele estem a hibaszàzalékba.
2022. márc. 31. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!