Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanátok ez esetben a babát?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tervezett, védekezés mellett fogant. 3 éve leszünk együtt, 33 vagyok a párom 31 éves férfi. Élettársi kapcsolatban élünk. 8éve védekezem így, eddig sosem volt gond ,bármi ,most meg beütött a dolog úgy néz ki.
Egy az, hogy nem volt tervezett nem szerettük volna. Másik, ha még is megtartjuk anyagilag nagyon rossz helyzetbe kerülnénk. Fizetjük a hitelt a házra, az egyik fizuból a másikból élünk kb. De akkor az enyém kiesne, maradna a gyes, ami minimális összeg. Nemtudom mitévő legyek így.
#6: na pont ez az. Egyik ismerősöm most szenved a baba projekttel, szó szerint szenved, mert kifutott az ideális korból és ilyenkor már nehezen jön össze. Ne akard ezt magadnak. Tehát, ha a jövőképedben szerepel a gyerek, csak anyagiak miatt ne hátrálj meg.
2022. márc. 30. 16:28
12/62 anonim válasza:
Azt irtad,hogy egyik fizubol hitel,masikbol eltek. Ha az elettarsad beteg lesz hosszutavon,akkor hogy fogtok megelni?
2022. márc. 30. 16:29
13/62 A kérdező kommentje:
Párom jobban hezitál,mint én. Hogy őszinte legyek. De a majd lesz valahogy nekem nem megoldás. Dolgozni nem fogok tudni, sőt, a gyerek után sem mehetnék vissza egyhamar majd mert este 11 ig dolgozom.Amiért eddig küzdöttünk, 0 segítséggel, azt is elbuknánk. A ház felújítása és az autó. Oké másnak nem nagy dolgok lehet de nekünk azok.
2022. márc. 30. 16:30
14/62 A kérdező kommentje:
12 Tudunk lefaragni a költségekből. Vagy én is tudok többet vállalni akkor.
Eddig is mindent maguk oldottunk meg, 0 segítséggel ettől nem félek. De gyerek mellett nemtudnám megtenni azt, meg az ő igényeit ki kell szolgálni stb.
2022. márc. 30. 16:32
15/62 anonim válasza:
Nem tartanám meg. Nem lenne jó élete.
2022. márc. 30. 16:38
16/62 anonim válasza:
Csak az anyagiak miatt ne hátráljon meg, ja... Majd eszik fényt a gyerek.
2022. márc. 30. 16:39
17/62 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha még nem vagytok 3 éve együtt, és 2 éve megvan a ház hitelre, akkor az borzasztó felelőtlenséget feltételez.
Ne tetézzétek gyerekkel!
2022. márc. 30. 16:40
18/62 anonim válasza:
Ha csak anyagiak a probléma, akkor üljetek le, szépen tollal, füzettel és vezessétek le mire megy el a pénz. Mennyi lenne a bevétel, ha szülsz stb. Nem kell amúgy három évet otthon lenned szülés után. Ha a számok úgy mutatják, hogy nem tudjátok megoldani, akkor inkább vetesd el.
2022. márc. 30. 16:41
19/62 A kérdező kommentje:
17 Miért, ha albérletben laknánk és tömnénk egy idegen zsebét akkor jobb lenne ? Nem mindenkinek telik azonnal egy hitelmentes házra. A kettő közül még mindig ez volt a jobb megoldás.
18 Igen az anyagiak a probléma.A jelenlegi munkahelyemre vissza sem tudnék menni mert este 11-ig van nyitva. Ez egy gyerek mellet nem megoldható.
Én már számolgattam és max pár hónap jönne ki úgy, de évek nem.
2022. márc. 30. 16:44
20/62 anonim válasza:
figyelj, itt mindenki számára az önnön kényelme a legfontosabb. Láthatod is a válaszokból. Na meg a biológia megtagadása. Ha olyat írok, hogy 30 fölött már nehezebb a gyerek, rögtön lepontoznak. Itt a lényeg; ha akarsz gyereket, jól gondold meg, mert az, hogy nem az ideális időpontban jött, egy dolog, de hidd el, soha nem fog eljöni az "ideális pillanat", mert addigra már lombik programra járhatsz és szúrhatod magad női hormonokkal, hogy egyáltalán esélyed legyen gyerekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!