Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanátok ez esetben a babát?
Sajnos nem tervezett, védekezés mellett fogant. 3 éve leszünk együtt, 33 vagyok a párom 31 éves férfi. Élettársi kapcsolatban élünk. 8éve védekezem így, eddig sosem volt gond ,bármi ,most meg beütött a dolog úgy néz ki.
Egy az, hogy nem volt tervezett nem szerettük volna. Másik, ha még is megtartjuk anyagilag nagyon rossz helyzetbe kerülnénk. Fizetjük a hitelt a házra, az egyik fizuból a másikból élünk kb. De akkor az enyém kiesne, maradna a gyes, ami minimális összeg. Nemtudom mitévő legyek így.
En nem tartanam meg,ha a helyedben lennek, teljesen elvonatkoztatva attol,hogy en amugy nem akarok.
Barmikor tortenhet valami az elettarsaddal, gyerek nelkul is szarban lennetek, gyerekkel meg plane.
Milyen védekezés mellett? A megszakítás nem az!
Nem tartanám meg, ha nem akarom, és nem tudom eltartani. Azt sem értem, hogy hogy szűk 3 éves kapcsolatban hogy lehet közös hitellel házat venni?
Ha meg övé a ház, és a ház és a hitelbe beszállok végképp nem, bármikor utcára tehet a gyerekkel.
Gyerek nélkül nem lennénk szarban, mert dolgozom én is, megvagyunk. Magunk igényeiből ha bármi van, le tudunk adni ,de a gyerek dolgai folyamatos költség és ahogy nő egyre több.
Gyógyszert szedek 8 éve, előző kapcsolatomban is már. A házról csak annyit,hogy inkább a magunkét fizetjük ( 2 éve van meg a ház ) mint más zsebét tömjük az albérleti díjjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!