Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartanátok ez esetben a babát?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tervezett, védekezés mellett fogant. 3 éve leszünk együtt, 33 vagyok a párom 31 éves férfi. Élettársi kapcsolatban élünk. 8éve védekezem így, eddig sosem volt gond ,bármi ,most meg beütött a dolog úgy néz ki.
Egy az, hogy nem volt tervezett nem szerettük volna. Másik, ha még is megtartjuk anyagilag nagyon rossz helyzetbe kerülnénk. Fizetjük a hitelt a házra, az egyik fizuból a másikból élünk kb. De akkor az enyém kiesne, maradna a gyes, ami minimális összeg. Nemtudom mitévő legyek így.
Ha rddig dolgoztál rendesen. Eloszor CSED.et fogsz kapni, aztán GYED.et utobbi a fizud 70% (max a minimal ber 2xesének a 70%a) én total megertem! Szegénységbe én se szülnék. Ennyi idosen viszont tudnod kéne ha akarsz e gyereket
2022. márc. 30. 18:02
33/62 anonim válasza:
Nincs az elmúlt 2 évben 1 éves munkaviszonyod,hogy ne csak gyest kapjál?Tisztában vagy vele ,hogy az apa is elmehet munka mellett gyedre ?Tehát ha a te munkaviszonyod nincs meg ,akkor igényelhetitek a gyed extrát.Milyen végzettséged van ?Van segítség?Tudnál olyan munkát vállalni ,ami gyerek mellett vállalható?
2022. márc. 30. 18:08
34/62 anonim válasza:
vegyétek fel a babavárót, ha meglesz a 12.hét akkor nem kell 3 évig fizetni. Addig meg kitaláltok valamit.
2022. márc. 30. 18:21
35/62 anonim válasza:
Én megtartanám, de én nagyon szeretem is a gyerekeket, a tudásom pedig naprakész és olyan a munkám is, hogy tudnám csinálni.
De ezt neked kell pontosan érzékelned a SAJÁT életmódotok alapján.
2022. márc. 30. 18:38
36/62 anonim válasza:
Biztos, hogy nem tartanám meg, bár én alapból sem akarok gyereket, DE! Egy védekezés mellett fogant gyereket eleve nem tartanék meg, hisz nyilvánvalóan azért védekeztünk, mert nem akartunk, számomra itt spec nincs is kérdés. Másik de: ha ehhez még az anyagi helyzet is meglehetősen szar, akkor aztán pláne eszembe nem jutna. Egy gyereket fel is kell ám nevelni, szeretetből nem fog jóllakni.
2022. márc. 30. 19:04
37/62 anonim válasza:
Oké,de vegyétek figyelembe ,hogy szeretné ,ha az anyagi helyzete megengedné. Innentől kezdve ,ha elmegy a vizsgálatokra abortusz előtt és esetleg hallani fogja a szívhangját egy lelki nyomorék lesz ha nem kér segítséget ,vagy ha nem is de mindig benne lesz mi lett volna ha. Szóval.Én elmennék egy pénzügyi tanácsadóhoz. Felvilágosítást kérnék milyen adó vagy milyen bevételekre számithatok,vagy a meglevő hitelt lehet e kedvezményesebbre váltani.Vagy a férj tud e pluszt vállalni stb stb stb.Gondold ezt át.
2022. márc. 30. 19:10
38/62 anonim válasza:
Arra a kérdésre válaszolj, főleg magadnak: Ha tudnád, hogy soha többet nem lehet saját gyereked, akkor elvetetnéd-e most. Ha a válasz igen, akkor nincs tovább értelme azon gondolkodni, hogy megtartsd-e.
2022. márc. 30. 19:28
39/62 anonim válasza:
Szerintem meg itt ne az érzelmekre meg a rózsaszín pónifingos válaszokra hallgass. Ma, amikor az egész ország egy hatalmas gazdasági szarban van, és ti is magatokat tudjátok eltartani, akkor mégis minek vállalnátok be? Itt pont úgy kell gondolkodni, racionálisan, ahogy teszed; nem fér bele, nem tudjátok tisztességesen felnevelni, magatokat rossz anyagi helyzetbe sodornátok. Nem tartanám meg
2022. márc. 30. 21:18
40/62 anonim válasza:
Jaj 38-as, ez már nem úgy van mint ötven éve, hogy egy abortusz után az embernek nem lehet gyereke. Nagyon ritkán fordul elő ilyesmi, nem kell ezzel a kerdezot remisztgetni.
Amúgy kérdező:
Én nem vettem volna közös hazát egy emberrel hitelre egy év párkapcsolat után. Inkább albiban lettem volna pár évet, amíg félre tudok valamennyit tenni (ha vettetek egy hazát hitelre,ahhoz is kell önerő, úgyhogy biztosan tudtátok félre tenni) és aztán, ha már együtt éltünk x ideig és kb biztos a kapcsolat, akkor vettem volna hazát. Az albérlet sokkal rugalmasabb.
Én nem tartanám meg, ha nem tudom az anyagi körülményeket biztosítani hozza, de kérdés, hogy ti mikor fogjatok tudni, ha nem változik egyikotok munkája/kepesitese sem és a hitel törlesztőt még 20+ évig fizetitek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!