Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtartanátok ez esetben a babát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanátok ez esetben a babát?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tervezett, védekezés mellett fogant. 3 éve leszünk együtt, 33 vagyok a párom 31 éves férfi. Élettársi kapcsolatban élünk. 8éve védekezem így, eddig sosem volt gond ,bármi ,most meg beütött a dolog úgy néz ki.

Egy az, hogy nem volt tervezett nem szerettük volna. Másik, ha még is megtartjuk anyagilag nagyon rossz helyzetbe kerülnénk. Fizetjük a hitelt a házra, az egyik fizuból a másikból élünk kb. De akkor az enyém kiesne, maradna a gyes, ami minimális összeg. Nemtudom mitévő legyek így.

2022. márc. 30. 16:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
95%
Azért csak van annál ideálisabb pillanat, minthogy épp hogy kijönnek a fizetésükből. Ha pl apa beteg lesz, mi lesz? Vagy akármi? Gyereknek nem csak szeretet kell.
2022. márc. 30. 17:08
 22/62 anonim ***** válasza:
95%
Persze hogy le vagy pontozva mert szerinted miből nevelik fel azt a gyereket? Nem olcsó a tápszer a bébiétel a ruhák stb minden rohadt drága. Megveszed neki a kaját és kiköpi mert nem ízlik neki végülis aki csóró az megteheti hogy csak úgy kidobálja mert a gyereknek nem kell. Egy gyerek sokba van ha nincs rá pénzed ne szülj. Ne legyél egy cigány kategória akinek mindegy csak had jöjjön az a gyerek majd eszik valamit.
2022. márc. 30. 17:09
 23/62 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, az a baj, ha beütne valami krach, magunkon tudunk spórolni, kevesebbet fűteni, vajas kenyeret enni, bármi.De egy gyereknek minőségi ételre van szüksége, melegre, ruhákra , gyógyszer,tápszer stb.
2022. márc. 30. 17:11
 24/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartanám meg.

Attól, hogy van valamire lehetősége az embernek, nem kell vele feltétlenül élni. Kell a f*sznak gyerek, ha csak szenvedtek miatta

2022. márc. 30. 17:31
 25/62 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező az a baj, hogy ezt csak te/ti tudjátok eldönteni, mert a ti életetek. Én nem vetetném el, mert 'mindig mindenre van megoldás' alapon élek, de ez nem biztos, hogy rátok is igaz. Ha nem szeretnél gyereket, akkor vetesd el. Ha viszont szeretnél gyereket, akkor lehet meg fogod bánni, ha elveteted, mert az is lehet, hogy nem jön össze újból.
2022. márc. 30. 17:32
 26/62 anonim ***** válasza:
87%

33 évesen nem ez az utolsó lehetőséged! DE:

Ha csak a törlesztő egyikőtök fizetése eleve túlnyúltatok a takarón, akkor fel kellett volna mérni, hogy gyerek nem fér bele csak 20 év múlva, amikor késő lesz. Lehet arra alapozni, hogy 1 évet vagy otthon, utána bölcsöde, de ha gondolom vendéglátásban dolgozol este 11-ig, azt felejtsd el. Még 2 bevállalós nagyszülő esetén sem kivitelezhető. A bevételeiteket meg már most újra kell gondolni, neki másik munka, másodállás stb.

2022. márc. 30. 17:34
 27/62 A kérdező kommentje:
26 Nem terveztünk gyereket,épp az anyagi lehetőségek miatt ,a lakhatás az első. Vagy ez a megoldás volt a házvétel vagy az albérletet fizetni örökké de azzal csak más zsebét tömnénk,így ezt választottuk. Nagyszülő nincs aki bevethető lenne, az én anyukám műszakba jár dolgozni, a párom szülei messze élnek de neki is még csak az apukája nyugdíjas, anyukája dolgozik. Szakmánkban dolgozunk mindketten, úgyhogy nagyon ezen átgondolni nemtudunk mit. Nekem van irodai asszisztens végzettségem is ,de abban nem tudtam elhelyezkedni, ha el is tudnék a fizetés még kevesebb lenne mint ahol most dolgozom.
2022. márc. 30. 17:39
 28/62 A kérdező kommentje:
Igen nyilván nem akartuk,mert védekeztünk. De most ez mégis más. Arra meg nem szeretném megszülni,hogy semmit se tudjak neki megadni.
2022. márc. 30. 17:40
 29/62 anonim ***** válasza:
94%
MOST nem akartok gyereket, vagy egyébként sem akartatok SOHA gyereket?
2022. márc. 30. 17:46
 30/62 A kérdező kommentje:
Én spec korábban akartam, de feltudom mérni a lehetőségeket és sajnos nem tudjuk vállalni. Párom is hezitál, de a majd lesz valahogy nekem nem megoldás. Nem akarom ezt a keveset is elbukni amink van. Azt,hogy sikerült felújítani a házat, van autónk. Nem vagyunk jómódú család egyik oldalról sem,nekünk ez is valami.
2022. márc. 30. 17:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!