Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges olyan emberhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges olyan emberhez hozzámenni, családot alapítani, akibe nem vagyok és soha nem is voltam szerelmes?

Figyelt kérdés

Viszont mint embert, szeretem és kedvelem.

De nincs meg az az "őrült vágy", az örökös hullámvasút, extázis stb.

2022. márc. 21. 18:52
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyire durván heves kapcsolatbol nem láttam meg boldog, hosszutavut.

Szexualitastol lehet heves, az enyém is az, de a legtobbeknek az a heves kapcsolat, amikor rajonganak a másikért és alárendelik magukat a kapcsolatnak, a másikért élnek…szerintem ez nem a természetes és normális kapcsolat velejárója.

2022. márc. 22. 18:57
 52/56 anonim ***** válasza:
67%

#51 nem feltétlenül attól fontos valami, hogy hosszú távú. Egy csomó fontos dolog nem az. Meg azért relatív mi a hosszú táv.

van intenzív szerelem is nem csak szex. és nem természetes és nem normális ez igaz, de nagyszerű dolog az is. nem kell kimutatni más dolgokról, amit nem csinálunk, hogy azzal valami gond van.

2022. márc. 22. 20:00
 53/56 anonim ***** válasza:
51%

47-es vagyok

Én azért elhiszem 51, hogy biztos vannak boldog lángoló kapcsolatok. :D Csak valóban elég ritka nagy szerencse..

Őszintén, én nem sokszor voltam ilyen módon szerelmes, sőt. De az a 2szerencsétlen sem volt normális, vagy hogy mondjam, aki képes volt belőlem előhozni.. :D

Biztos velem van a baj, de ez van, már csak azért sem választom a hormonok alapján azt ki, akivel az életem fogom összekötni, mivel tudom, h nem működne amúgy sem.

Viszont van a stabil, hosszú, már sok mindent kibíró kapcsolatom, amiben ott a bizalom, a közös célok, tervek, egymást felemeljük, nem romboljuk, család tervek stb. Én erre tudok építeni, nem a lángolásra.. Én legalábbis arra nem tudok, ha tudnék, nyilván azt választanám, nem kérdés.

Viszont hozzáteszem, ha 23 éves lennék, akkor talán így is alángolást választanám, hogy tudom hogy vége. Amiatt, mert egy életünk van, és ha sose éltem át, és itt enne a lehetőség ezt is megtapasztalni, akkor azt választanám. - ma már nem, de szerintem a heves érzelmeket érdemes fiatalon megélni. :)

2022. márc. 22. 20:29
 54/56 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy gond van vele 52-es, csak az én értelmezésemben a szerelem az, amit leírtam. Neked lehet más es ez teljesen jól van így ☺️
2022. márc. 22. 21:37
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Átéltem a lángoló szerelmet is, de nekem az ne okozott annyi örömet, hogy megérje azt választani. Engem nem ez a fajta vonzott sosem.

Szeretem a páromat és szerelmes vagyok bele, jobban szeretem, mint bárkit, akivel éltem meg lángoló szerelmet, úgyhogy emiatt biztosan nem hagynám el.

2022. márc. 22. 21:42
 56/56 anonim ***** válasza:
74%
Az én tapasztalatom az, hogy ne menj hozzá olyan emberhez.
2022. márc. 23. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!