Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akibe NAGYON szerelmes vagyok, de nem merem elmondani neki. Lehetseges, hogy van nála eselyem?
Figyelt kérdés
Nyolcadikas vagyok, es az iskolánkba jár egy fiú, akibe már hosszabb idő óta beleszerettem, de nem merem elmondani neki. Nem túlzottan ismerjük egymást, ám pár hete, amikor mindig találkozunk a folyosón vagy az udvaron, akkor mindig köszön nekem, plusz meg a nevemet is melle mondja.
Van más dolog is, de egyenlőre többet nem szeretnek ide nyilvánosba kiírni... :/
Legyszives, aki nem tud ertelmes választ írni, az inkább ne is írjon. Köszi
2016. okt. 1. 07:27
1/3 anonim válasza:
Ha ennyire bátortalan vagy, akkor puhatolózz FB-n, egyszerűbb. Amúgy én is köszönök minden lánynak akit ismerek, sőt a nevén is hívom, ez még semmit nem jelent :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán közeledj felé, szinte tuti viszonozza(ha tényleg jóban vagytok) és előbb-utóbb bátorságod is lesz
3/3 anonim válasza:
Hat szerintem ha kozeledsz fele es egyre tobbet beszeltek akkor szerintem van eselyed! Enis hasonlo helyzetbe vagyok ha gondolod ird meg privatban a reszleteket !😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!