Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges olyan emberhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges olyan emberhez hozzámenni, családot alapítani, akibe nem vagyok és soha nem is voltam szerelmes?

Figyelt kérdés

Viszont mint embert, szeretem és kedvelem.

De nincs meg az az "őrült vágy", az örökös hullámvasút, extázis stb.

2022. márc. 21. 18:52
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

Már leírta hogy a szex működik.

De az igaz hogy a férfinak egy idő után elege lesz hogy csak ő teper.

2022. márc. 21. 20:18
 32/56 anonim ***** válasza:
33%
31-es, minden nő azt mondja, hogy a szex működik, ha nem fáj neki közben, vagy nem öklendezik.
2022. márc. 21. 20:25
 33/56 A kérdező kommentje:
Hát nálam kicsit több kell a “jó szex” kategóriához annál, hogy ne fájjon. De ízlés dolga.
2022. márc. 21. 20:27
 34/56 anonim ***** válasza:
83%
Persze most ez tetszik, aztán jönnek a mindennapok és hiába hozzá le a csillagokat is, hiányérzetem lesz, majd nézel ki a fejemből mikor szerelmes párokat látsz. Meglehet, hogy aztán találkozol valakivel, akibe beleszeretett, vagy pedig megérzi, hogy nem vagy belé szerelmes. Láttam pár ilyen kapcsolatot, mondjuk ott az anyagiak is közrejátszottak, de egyik sem volt tartós
2022. márc. 21. 20:31
 35/56 anonim ***** válasza:
65%
Túl fiatal vagy még a megalkuváshoz.
2022. márc. 21. 20:33
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor költözz össze vele, ha te is szeretnéd. Egyébként a párod tudja, hogy nem vagy belé szerelmes?
2022. márc. 21. 20:34
 37/56 anonim ***** válasza:
84%
Bármit lehet. Egy kulcs van, hogy azt tudd, hogy egyszerre nem lehet mindent. Mert ha utóbbit akarod, akkor biztos nem lesz jó. Szóval akkor lehet ez jó, ha tudod, hogy választasz egy utat, ami azt jelenti, hogy nem a másikon vagy. Szóval pont az a kulcs, hogy ne csináld ezt, hogy mi nincs. Egyszerűen azt nézd, hogy jó e neked erre menni és ha jó menj. Akkor is ha nem jutsz el közben egy tök másik helyre.
2022. márc. 21. 21:52
 38/56 anonim ***** válasza:
46%

23 évesen már a házasságot tervezed? Te jó ég. Bocsi a kérdésért, de kisebbségiek vagytok? Náluk divat, hogy kislányokat férjhez adnak...

Ha meg nem, akkor meg nyugodtan várjál még 8-10 évet, mert így rohadtul meg fogod bánni, vagy csak simán el fogtok válni, aztán lehetsz harmincas egyedülálló anyuka.

2022. márc. 21. 22:44
 39/56 anonim ***** válasza:
59%
A szex fontos! Ha az jó, akkor 50%-ban már jó a kapcsolat. Nem hiszek a maximalizmusban. Bár ismerek olyan nőt akinek osszejott. Külsőre jó pasi, szórakoztató, kicsit tanultam, okosabb mint a nő, tehát fel lehet rá nézni és persze potens. És mindezek mellett a csillagokat is lehozza sziveholgyenek. Kevés nőnek jön ez így össze szerintem.
2022. márc. 21. 22:46
 40/56 A kérdező kommentje:

Miért lennék kisebbségi? Mert nem 40 évesen szeretném szülni a 2. gyerekemet, vagy hogy akár még az unokáimmal is szeretnék találkozni?

Nyilván nem most, a jövő hónapban mennék hozzá. De szerintem ha az ember valakivel összeköltözik, akkor komolyan is tervez vele.

Nem vagyok "kislány", most fogok lediplomázni. Már egy éve dolgozom, megvan a saját életem. Nem 16-17 éves vagyok...

2022. márc. 21. 22:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!