Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges olyan emberhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges olyan emberhez hozzámenni, családot alapítani, akibe nem vagyok és soha nem is voltam szerelmes?

Figyelt kérdés

Viszont mint embert, szeretem és kedvelem.

De nincs meg az az "őrült vágy", az örökös hullámvasút, extázis stb.

2022. márc. 21. 18:52
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
48%
a szerelem egy túlértékelt dolog, ami hamar lecseng. Ha jól megvagy az illetővel, kedveled, bízol benne, az stabilabb alap mint holmi fellángolás.
2022. márc. 21. 19:56
 22/56 anonim ***** válasza:
85%

21

A szerelem nem egy fellángolás, ami kihuny egyszer. Igaz, a felszín alá kerül, mint parázs, de tartja a kapcsot és 10-20-40 év után is képes lángra lobbanni, egy egyszerű napon is.

2022. márc. 21. 20:00
 23/56 anonim ***** válasza:
27%
De bizony hogy az, ez tény. Olyan nincs hogy örökké tartó szerelem.
2022. márc. 21. 20:01
 24/56 anonim ***** válasza:
73%

"ez tény"

= te nem tapasztaltad. Ettől még nem lesz tény, csak te nem tartozol a szerencsések közé.

2022. márc. 21. 20:02
 25/56 anonim ***** válasza:
98%
"az, a felszín alá kerül, mint parázs" Ezt hívják úgy hogy szeretetté szelídül. Ami nem azonos a szexuális vágy eltűnésével. Csak az ostoba, vak, rózsaszín ködös rész kopik ki, ami jó dolog.
2022. márc. 21. 20:03
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

25

Igen. De a szerelemből kialakult szeretet más, mint a "jó fej vagy, kedvellek, talán még szeretlek is". Én 15 év után is van hogy felkelek reggel a férjem mellett és azon gondolkodok, hogy szerethetek valakit ennyire. Jó, ott vannak a gyerekek, de na. :D Szóval ez csak így jön néha a mai napig, hogy össze össze nézünk és megint olyan, mintha először látnám, úgy beleesek. Na, ez a parázs.

2022. márc. 21. 20:09
 27/56 anonim ***** válasza:
20%
Egy férfi, egy nő, örökre. A keresztény egyház egyik legnagyobb hazugság, amely a legtöbb kárt okozta a világnak. Kérdező: ha most jó, akkor mi a gond? Majd ha holnap nem lesz jó, akkor majd hozol egy másik döntést. Így van ez
2022. márc. 21. 20:09
 28/56 anonim ***** válasza:
79%
Csak hogy világos legyek,a szememben- tehát ez csak az én személyes véleményem- a szerelem egy irreális, elbutult állapot, amiben nem is látod lényegében a másikat. Szeretni valakit, úgy ahogy van, mindenestől, a hibáival, a bogaraival együtt, az viszont gyönyörű, Több mint egy hormonsokk okozta rózsaszín ködös elmezavar...
2022. márc. 21. 20:10
 29/56 anonim ***** válasza:
49%

Mi a francnak? Normális vagy? És hogy tudsz rendszeresen szeretkezni valakivel, akit nem kívánsz?

Mellesleg ez a túl jóságos pasi semmire nem garancia. Az illatos rózsaszirmok giccsesek, nekem nem is kéne egy ilyen pasi, nem tűnik hitelesnek. Egy egészséges kapcsolatban a két félnek azonos érzelmei kell, hogy legyenek.

2022. márc. 21. 20:10
 30/56 anonim ***** válasza:
21%
Látom itt a válaszolók pörgetik a "hogyan kellene lennie" frázisokat, amely zsákutca gondolkodás vége 50% válás (és hát a maradék 50 nagy része sem egy matyo hímzés). De hajrá, toljátok csak. Sirok :D
2022. márc. 21. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!