Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromra szemet vetett velünk egy társaságba járó nő. Hogyan adjam tudtára, hogy mi egy pár vagyunk?

Figyelt kérdés

Közös baráti egyesület, ahová nem rég csatlakozott be egy hölgy. Mi a párommal nem romantikázunk mások előtt, és most elég probléma, hogy ő olyan vak, mint a bányaló.. Nem veszi észre, ha egy nő kicsit is másképp közeledik hozzá, abszolút tárgyilagosan/barátilag reagál mindenre. Egyszer jeleztem neki, hogy (nevezzünk Jucusnak) Jucus felettéb érdeklődött iránta, mikor hallótávolságon kívül jutott, de teljesen meglepődött. (Igen, anno is én szedtem őt fel, ez már 4 éve. :D)

Nekem nincs olyanhoz gusztusom, hogy ha beszélgetnek társaságban odamenjek és megcsókoljam. Hogyan tudnám elijeszteni?

2022. márc. 21. 17:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, az, hogy érdeklődik, még nem bűn, főleg, ha nem tudja, hogy együtt vagytok :) Ha jól értelmezem, ez friss ismeretség.

Aztán ha többet beszélget akár veled, akár a pároddal, nem tartom életszerűnek, hogy ne derüljön ki valahogy együtt vagytok, illetve foglaltak vagytok.

Annyira meg gondolom nem tutyi-mutyi a párod, hogy egy egyértelmű bepróbálkozást ne tudna elhárítani.

2022. márc. 21. 18:28
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan odamehetsz egy alkalommal, amikor beszélgetnek, és megfoghatnád a kezét, átölelhetnéd a derekát, adhatnál puszit az arcára, vagy tehetnél egy olyan megjegyzést, hogy "drágám, majd otthon ne felejtsük el összekészíteni a CD-ket a következő alkalomra". Nem kell ahhoz lesmárolni, hogy jelezd, hogy összetartoztok. Ha a nő normális, ennyi biztosan elég, nem fogja beleélni magát, hanem keres mást, és mindenki elkerült egy esetleges kínos szituációt.
2022. márc. 21. 18:44
 23/24 harebell ***** válasza:
100%
Mi sem szoktunk nyilvánosan "romantikázni" a párommal, de ezer jele van annak, hogy valakik együtt vannak. Egy kézfogás vagy egymásba karolás már bőven eléggé árulkodó, plusz ha beszélgettek akár 10 percet általános dolgokról (akár hármasban, akár egyikőtök kettesben a nővel), abból is kiderülhet, hogy együtt vagytok, együtt éltek stb. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy több találkozó után se derüljön ki. De ha te akarod kézbe venni az irányítást, nem kell megcsókolni, elég egy puszi vagy simítás, mikor a nő is látja. Vagy odamenni hozzá, hogy "drágám kimegyek a kocsihoz" vagy mittudomén. Vagy egyszerűen beszélgetsz a nővel és szóba hozod a dolgot (nem muszáj direktbe, ha nem akarod, egyszerűen megemlíted, hol kirándultatok hétvégén a pároddal vagy valami ilyen általános dolgot). Szóval ebből ne csinálj problémát.
2022. márc. 21. 18:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2022. márc. 21. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!