Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim miért nem szeret társaságban lenni?
Figyelt kérdés
Valamiért nem nézi jó szemmel az én társaságom, nem szeret jönni velem az ilyen találkozókra, pedig tényleg csak normális emberek vannak ebben a társaságban, és sosem szokott alkoholt inni. Csak 1 barátja, vele csinál mindent. Hogy tudnám rávenni, hogy igyon alkoholt? Lehet hogy úgy jobban felszabadulna, és jobban érezné magát.2021. máj. 10. 13:30
1/16 anonim válasza:
Miért kéne rávenni, hogy olyat csináljon, amit nem szeretne? Miért kell bármit is ráerőltetni a párodra?
2/16 anonim válasza:
Nem kedveli az ismerőseid. Szerintem örülj, ha nem iszik.
4/16 anonim válasza:
miért introvertált, berzárkózó emberrel állsz össze, ha te másra vágysz?
5/16 anonim válasza:
Lehet, hogy csak neked szimpatikusak a barátaid.
6/16 anonim válasza:
Nem ismerünk titeket, senki sem fog tudni pontosat mondani.
Ezekre a dolgokra gondoltam:
1. Introvertált a pasid (ez nem gond)
2. A pasid fél, hogy egy társaságban kiderülne, hogy nem olyan jó ember, ahogy mutatja magát (ez gond)
3. A társasággal van a probléma
4. Senkivel sincs gond, egyszerűen nincs közös téma, érdeklődési kör
7/16 anonim válasza:
Ràvenni,hogy igyon alkoholt???
Elég nagy onzoseg olyanra ràvenni ami àrthat neki, csak mert neked szorakoztato
8/16 anonim válasza:
1X volt ilyen csajom, bírtam a baromságait vagy 2 hétig. Nem fogta fel, hogy undorodom a büfészakos barátaitól, mert libsik. És azt sem értette, hogy nem szabad innom a melóm és a hobbim miatt.
9/16 anonim válasza:
Introvertált. Én sem szeretem a társaságot, főleg az idegeneket nem. Kényelmetlen, kellemetlen, idegesítenek. Ezzel szemben a saját barátaimmal (nincs sok) nagyon felszabadult tudok lenni. Ez tök normális dolog, elég sok ember nem szereti a nagy társasági életet. Ha te extrovertált vagy és nem tudod tolerálni, hogy a barátod nem ilyen akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!