Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért azt bántja, akit szeret?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt bántja, akit szeret? Társaságban miért más minden?

Figyelt kérdés

A férfiak és a nők baráti köre egymástól,mint tudjuk,nem egyforma.Máshogy viselkedünk társaságban,de férfiakon veszem észre,hogy ha a párjuk velük van (egy férfi társaságban),akkor mintha kikapcsolna a szeretet-és tiszteletmechanizmusuk.Jó,persze érthető,ha a haverok előtt nem akar nyáladzani,de hogy még a párja kezét sem fogja meg magától,azt nem értem.Túl büszke ahhoz,hogy ilyenkor érzelmei legyenek?

A nagyobb probléma (és ez az én sztorim),amikor a barátok előtt megbánt.Semmi indulat nincs benne,egyszerűen csak odalök valami sértőt,amit soha nem tesz meg,amikor kettesben vagyunk.Csak akkor vagyok “hülye” meg “nyomorult”,ha más férfi ismerős is ott van.Nagyon szeretjük egymást,az ölelések szorosak,mindig nevetünk és ha baj van,azt megbeszéljük.Sose mondana egy rossz szót se,ha nem lenne rajtunk kívül más is a térben.

Ne értsetek félre,ez nem sűrűn fordul elő,de kíváncsi lennék a véleményetekre.Miért pont azon talál fogást a társaságban,aki szereti,mellette van és akiről tudja,hogy támogatja,tiszteli és hazavárja őt?

2018. jan. 4. 00:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%

Egy kapcsolat legjobb része, mikor szívjátok egymás vérét. Egy kis poénos oltogatás meg beszólogatás kötelező elem. Aki ezt véresen komolyan veszi, az ne menjen társaságba.

Társaságba azért megy az ember, hogy a barátaival legyen, nem azért, hogy a párját tutujgassa.

2018. jan. 4. 01:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egyszer mondana ilyent.
2018. jan. 4. 01:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, lehet én élek màs bolygón, de sem a férjem, sem az eddigi pasijaim, sem pedig a baráti körömben levô férfiak nem viselkednek bunkón vagy másképp a barátnőjükkel férfi baràti társaságban sem.

Szerintem ez egyszerűen az intelligencia hiánya

2018. jan. 4. 06:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelet hiánya.

Elég nagy baj....

2018. jan. 4. 06:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt ?
2018. jan. 4. 06:38
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Majd ha kinottok a tinikorbol, akkor elmulik :). Es te is rajossz majd, hogy ildomosabb ferfiakkal kezdeni, nem pedig logo nemiszerves kisgorcsokkel, akik a tesaknak akarnak imponalni.
2018. jan. 4. 07:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Téged bánt akaratlanul. Van akinél ez barátai felé kényszeres dolog. Úgy érzi, ettől jobb nagyobb, menőbb csávó a barátai előtt. Ismeretem olyat, aki nagyon jól el volt a barátnőjével, viszont ha hozta a baráti körbe, mindig az lett, hogy porig alázta:( Nem értette, miért hagyják ott a lányok, mikor ő nagyon szerette minden párját. Ezt kiszokták nőni, viszont, addig megbántanak pár lányt.
2018. jan. 4. 07:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért hagyod? Egyszer küldenéd el a halál faxára a haverok előtt aztán otthagyod a pichába, többet nem merne ilyet tenni.

Egyébként ez "csupán" annyit jelent, hogy fontosabb neki, hogy a haverok macsónak tartsák, mint te.

Marha nagy a szerelem, tényleg.

2018. jan. 4. 08:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Mi folyamatosan ugratjuk egymást mindenféle oltásokkal, mindkettőnknek ilyen a humora, a többiek is jókat mulatnak rajtunk néha, bár ott se repkednek az ilyen jelzők, hogy nyomorult és társai, az színtisztán sértő dolog és tiszteletlenség a párod felől.

Legtöbbször mondjuk egymással nem is foglalkozunk ilyenkor, ami szerintem teljesen alap.. arra ott vannak a mindennapjaink, társaságban egymáson lógunk. Egyébként ő férfiként még bújósabb is társaságban, mint én.. Zsigerből gyűlölöm a nyilvános nyalakodást, egy rövidebb ölelés a maximum, ami belefér nálam, a kézfogást is utálom, szóval ez emberfüggő, nem pedig nemfüggő.

Abban pedig igaza van az előző válaszolóknak, hogy mi a francnak hagyod? Ha engem komolyan nekiállna sértegetni a párom, akkor első körben komolyan beszélnék vele kettesben, hogy ezt nem tűröm el, ha pedig nem használ, akkor higgad verbális módszerrel, de úgy helyretenném mindenki előtt, hogy eszébe se jutna még egyszer így viselkedni. Ha pedig mégis, akkor lezárnám az olyan kapcsolatot, amiben minimálisan se tisztelnek.

2018. jan. 4. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Azért néha szívni egymás vérét viccesen nem ugyanaz, mint a baráti társaság előtt bealázni egy nyomorult beszólással. Ez egy büdös paraszt.
2018. jan. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!