Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért azt bántja, akit szeret?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt bántja, akit szeret? Társaságban miért más minden?

Figyelt kérdés

A férfiak és a nők baráti köre egymástól,mint tudjuk,nem egyforma.Máshogy viselkedünk társaságban,de férfiakon veszem észre,hogy ha a párjuk velük van (egy férfi társaságban),akkor mintha kikapcsolna a szeretet-és tiszteletmechanizmusuk.Jó,persze érthető,ha a haverok előtt nem akar nyáladzani,de hogy még a párja kezét sem fogja meg magától,azt nem értem.Túl büszke ahhoz,hogy ilyenkor érzelmei legyenek?

A nagyobb probléma (és ez az én sztorim),amikor a barátok előtt megbánt.Semmi indulat nincs benne,egyszerűen csak odalök valami sértőt,amit soha nem tesz meg,amikor kettesben vagyunk.Csak akkor vagyok “hülye” meg “nyomorult”,ha más férfi ismerős is ott van.Nagyon szeretjük egymást,az ölelések szorosak,mindig nevetünk és ha baj van,azt megbeszéljük.Sose mondana egy rossz szót se,ha nem lenne rajtunk kívül más is a térben.

Ne értsetek félre,ez nem sűrűn fordul elő,de kíváncsi lennék a véleményetekre.Miért pont azon talál fogást a társaságban,aki szereti,mellette van és akiről tudja,hogy támogatja,tiszteli és hazavárja őt?

2018. jan. 4. 00:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, a barátom és az ő barátai is normálisan viselkednek velünk. Egyikük sem bunkózik a bartánőjével.

A párom öccse igen, de meg is kapja érte a magáét sokszor.

2018. jan. 4. 19:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Én 17 vagyok,barátom 19.Lassan egy éve együtt vagyunk.Mi is nagyon gyakran ugratjuk egymást (kapcsolatunk is úgy kezdődött,hogy trágár beceneveket adtunk a másiknak,amiken ma is nevetünk :D).Olyan velem is fordult már elő,hogy nagy volt az adrenalin (pl.koncert előtt) és a nagy izgatottságtól azt se tudtam,hova legyek,így sikerült a nevelőapámat lehülyézni (egyáltalán nem bántani akartam),sírtam is miatta rendesen.Mindenképp meg fogom ezt kérdezni tőle,a kapcsolatunkban mindenről nyugodtan beszélhetünk,de a legutóbbi ilyen kicsit se kedves,inkább lenéző “szivatás” után nem mertem egy darabig beszélni róla.Csak néhányszor fordult ilyen elő,alapjáraton meg tényleg sokat viccelődünk,és főleg ez jellemzi a kapcsolatunkat.Nem sűrűn veszünk össze,de ha igen,sosem anyázunk,sosincs káromkodás.Kulturáltan beszéljük meg.
2018. jan. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!