Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim miért nem szeret társaságban lenni?

Figyelt kérdés
Valamiért nem nézi jó szemmel az én társaságom, nem szeret jönni velem az ilyen találkozókra, pedig tényleg csak normális emberek vannak ebben a társaságban, és sosem szokott alkoholt inni. Csak 1 barátja, vele csinál mindent. Hogy tudnám rávenni, hogy igyon alkoholt? Lehet hogy úgy jobban felszabadulna, és jobban érezné magát.

2021. máj. 10. 13:30
1 2
 11/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Miért kell rávenni?

Ő nem iszik és kész, ez téged miért zavar? Ha neki elég egy közeli barát, akkor neked miért nem jó ez így?

Kötelező, hogy a párod imádjon a te barátaiddal lógni? Nem mindenki társasági ember, én sem szoktam a párom haverjaival lógni, csak nagyon ritkán, mert alig van közös témánk.

Gondolom ismerkedéskor is kiderült már, hogy nem egy társasági lény, amivel nincs baj, azzal sem, ha Te az vagy, de ha ez ilyen kibékíthetetlen problémát okoz, akkor lehet, hogy nem vagytok kompatibilisek.

2021. máj. 10. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem azért mert nem kíváncsi a 19 éves takony barátaidra meg a piás barátnőjére és igaza is van.
2021. máj. 10. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:

12. mond valamit!

Hány éves? Mert én sem járok a sulis barátnőim slepjével sehová.

2021. máj. 10. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy minőségi időt szeret eltölteni a saját barátaival, nem pedig egy olyan társaságban múlatni az időt, ahol egyetlen szórakozás a piálás?
2021. máj. 10. 16:18
 15/16 A kérdező kommentje:
27 éves.
2021. máj. 10. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Intro, nem érzi jól magát ott, nem akar beszélgetni idegenekkel/félismerősökkel, vagy csak veled szeretne lenni, stb.
2021. máj. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!