Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem visz társaságba, és miért olyan nagy távolság neki 30 km? Tényleg szeret, vagy ti mit gondolnátok a helyemben?
2 éve vagyok együtt a barátommal, nagyon szeretem, és állítólag ő is engem. 30 km-re lakunk egymástól, ami szerintem nem túl nagy távolság, bármikor el is jöhetne, hisz óránként jön és megy busz. Volt, hogy 1 hónapban csak 1x láttam, ami nekem édeskevés. A kapcsolatunk elején volt 2 félrelépése, amit bevallott, nekem még ezen kívül 2-t visszamondtak, de ennek ellenére nem dobtam ki, megbocsátottam, és vele maradtam, mert hát szeretem.
Ami zavar... azt mondja, sehová nem jár bulizni meg semmi, pedig nem egy embertől visszahallom, és Facebookon is írta a haverjának, hogy ide mennek, oda mennek. Akárhová megy, sehová nem visz magával, 1 vagy 2 ilyen alkalom volt 2 év alatt. Én megértem, hogy néha a haverjaival is kell lennie, itt nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy helyettem más lányokat hív, más lányokkal megy el, ami nekem gyanakvásra ad okot, de ha meg merem kérdőjelezni a hűségét akkor ő van felháborodva, én meg vágjak jóképet az egészhez. Nem szoktam jelenetet rendezni, társaságban is visszahúzódóbb lány vagyok, tehát tudok viselkedni. Amikor rákérdeztem (nem is 1x) hogy mért van ez, annyi volt a válasz, hogy amikor velem van, akkor szeretne csak velem lenni, ami nekem nem túl meggyőző válasz.
Még valami: csinált új Facebookot, amin minden ismerősét bejelölte stb. csak engem nem. Akkor ez mi?
Néha elgondolkozok azon, hogy tényleg hihetek-e neki, tényleg úgy szeret-e ahogy mondja. Ezek alapján elég furcsa az egész, de ha nem szeretne, akkor minek vesz többszázezer ft-os ajándékot pl. karácsonyra nekem? Vagy csak egy biztos pont lennék az életében? És emellett ott b*sz át ahol akar?
hát. én eat mind a fejéhez vágnám, és magyarázatot kérnék,
ha megfelelő magyarázatokat tud adni, amit eléggé kétlek, akkor oké
de, szerintem ennek a kapcsolatnak nincsen jövője :SS
Arra még nem gondoltál hogy talán ő nem szeret?
Nálam a megcsalás az a határ ami ezt 100%osan bebizonyítja. Ez nem megbocsátható. Az meg csak hülye szöveg hogy elérzékenyült, meg stb. Ha engem megcsalna a barátnőm és erre 100%os bizonyítékom lenne, aznap repülne hiába szerelem meg szeretet. Ha tényleg szeret nem teszi meg.
Ha netán feleségül venne, biztos lennél benne hogy nem csal meg újra? Szerintem nem.
Másik, ha ő nem mer őszintén beszélni, akkor állj elé és kérdezd meg nyíltan hogy mi a baja. Ha összehord valami baromságot akkor meg dobd ki. Fájni fog igen, de legalább nem leszel nála a sokadik a sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!