Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromra szemet vetett velünk egy társaságba járó nő. Hogyan adjam tudtára, hogy mi egy pár vagyunk?

Figyelt kérdés

Közös baráti egyesület, ahová nem rég csatlakozott be egy hölgy. Mi a párommal nem romantikázunk mások előtt, és most elég probléma, hogy ő olyan vak, mint a bányaló.. Nem veszi észre, ha egy nő kicsit is másképp közeledik hozzá, abszolút tárgyilagosan/barátilag reagál mindenre. Egyszer jeleztem neki, hogy (nevezzünk Jucusnak) Jucus felettéb érdeklődött iránta, mikor hallótávolságon kívül jutott, de teljesen meglepődött. (Igen, anno is én szedtem őt fel, ez már 4 éve. :D)

Nekem nincs olyanhoz gusztusom, hogy ha beszélgetnek társaságban odamenjek és megcsókoljam. Hogyan tudnám elijeszteni?

2022. márc. 21. 17:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező,nem tudom melyik gázabb: ha ilyen analfabéta a pasid, vagy ha csak tetteti. Minden esetre érdekes,hogy még egy nyilvános csók sem csattan el. Ti ikyen vén, ráncos házaspár vagytok, vagy csak úgy viselkedtek?
2022. márc. 21. 17:41
 12/24 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem tudom.Alapból az lenne a normális, ha a pasid koptatná le.Én ezt várnám el a páromtól.Nehogy már nekem kelljen "megvédeni" az ilyen nőktől...

Az én férjem lekoptatná, ez biztos.Ha mégsem, akkor simán megkérdezném tőle: ismered valahonnan korábbról a férjemet, hogy csak iránta mutatsz ilyen kiemelt érdeklődést a társaságból?

2022. márc. 21. 17:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát most mondjam el hány éves vagyok? :) Jajajaj.. 40 felett. Bőven. Meg még adjatok hozzá pár évet, talán helyben lesz. :)

Sok pár jár hozzánk, kevés a szingli, talán pont ezért. Úgy tudom új a városban, biztos ismerkedni akar, amivel semmi gond nincs, kellenek a barátok. :) De én sem tudtam vele beszélgetni, viszonylag sokan vagyunk ahhoz, akkor én is többet tudnék, a párommal váltott pár szót múltkor, akkor láttam az érdeklődést rajta.

2022. márc. 21. 17:45
 14/24 anonim ***** válasza:
38%
Feleslegesen vagy arrogáns, a pasidat továbbra is hülyének nézed…! Meg engem is természetesen! Ezzel a stílussal ilyen jut…! Nem veszi a jeleket… egyem a kis lelked!
2022. márc. 21. 17:46
 15/24 A kérdező kommentje:
14/14 Mivel bántottalak meg, nem értem? :)
2022. márc. 21. 17:47
 16/24 anonim ***** válasza:
10%
14-es,hagyd, csak egy öreg néni, aki attól fél elszeretik tőle a Józsi bácsit.
2022. márc. 21. 17:48
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az is jó, amit a kettes írt, de ha nem úgy jön ki, mondhatod is, mikor hallja a nő, hogy ti együtt vagytok. Ezt bele lehet szőni átlagos beszélgetésekbe is akár. Amúgy amikor érdeklődött felőle, simán mondhattad volna, hogy ő a te párod.
2022. márc. 21. 17:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Látom nagyon hétfő van.. aludjatok rá egyet, én ki is lépek. Helló!
2022. márc. 21. 17:49
 19/24 anonim ***** válasza:
32%
Fortyogj magadban. Nem a non mulik, hogy a kapcsolatod veget er-e vagy sem. Tetszhet neki azert, nem? Ramaszik, eroszakos? Fel a parod? Az, hogy tetszik neki, az egy erzes, emiatt bunkonak, kokorszakinak lenni nem kellene.
2022. márc. 21. 18:00
 20/24 A kérdező kommentje:

19/19 Én nem tudom ezeket hogyan szűrted le.. :)

A kellemetlen helyzeteket szeretném elkerülni, mikor minket mindenki ismer, a hölgyet meg senki, neki cikibb lesz ez.

2022. márc. 21. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!