Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromra szemet vetett velünk egy társaságba járó nő. Hogyan adjam tudtára, hogy mi egy pár vagyunk?
Közös baráti egyesület, ahová nem rég csatlakozott be egy hölgy. Mi a párommal nem romantikázunk mások előtt, és most elég probléma, hogy ő olyan vak, mint a bányaló.. Nem veszi észre, ha egy nő kicsit is másképp közeledik hozzá, abszolút tárgyilagosan/barátilag reagál mindenre. Egyszer jeleztem neki, hogy (nevezzünk Jucusnak) Jucus felettéb érdeklődött iránta, mikor hallótávolságon kívül jutott, de teljesen meglepődött. (Igen, anno is én szedtem őt fel, ez már 4 éve. :D)
Nekem nincs olyanhoz gusztusom, hogy ha beszélgetnek társaságban odamenjek és megcsókoljam. Hogyan tudnám elijeszteni?
Hát nem tudom.Alapból az lenne a normális, ha a pasid koptatná le.Én ezt várnám el a páromtól.Nehogy már nekem kelljen "megvédeni" az ilyen nőktől...
Az én férjem lekoptatná, ez biztos.Ha mégsem, akkor simán megkérdezném tőle: ismered valahonnan korábbról a férjemet, hogy csak iránta mutatsz ilyen kiemelt érdeklődést a társaságból?
Hát most mondjam el hány éves vagyok? :) Jajajaj.. 40 felett. Bőven. Meg még adjatok hozzá pár évet, talán helyben lesz. :)
Sok pár jár hozzánk, kevés a szingli, talán pont ezért. Úgy tudom új a városban, biztos ismerkedni akar, amivel semmi gond nincs, kellenek a barátok. :) De én sem tudtam vele beszélgetni, viszonylag sokan vagyunk ahhoz, akkor én is többet tudnék, a párommal váltott pár szót múltkor, akkor láttam az érdeklődést rajta.
19/19 Én nem tudom ezeket hogyan szűrted le.. :)
A kellemetlen helyzeteket szeretném elkerülni, mikor minket mindenki ismer, a hölgyet meg senki, neki cikibb lesz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!