Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom teljesen más mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom teljesen más mikor velem van, mint tàrsaságban. Ez normális? Túlèrzèkeny vagyok? Köszi ha elolvasod

Figyelt kérdés

Nekünk is annyira gyönyörűen indult a kapcsolatunk, annyira èrtèkelt és folyton hangoztatta hogy végre, mindig ilyen lányra vágyott mint én, aki szerény, csendes és nem olyan mint a többi. Én tudtam róla, mikor megismertem hogy nagyon társasági ember úgymond, sok barátja van,mindenki szereti és a nők körben is kedvelt volt. Elmondása szerint viszont ezt nem használta ki, csak barátkozott de sosem kefèlt bárkivel,az igazit kereste.

Így telt el jó pár év, miközben apróságok kezdenek feltűnni és aggasztani engem.

Konkrétan az, hogy azt látom rajta nagyon próbál feltűnősködni, mindenkivel szóba elegyedni, becsatlakozni beszélgetésekbe. Ha valakit alig látásból is ismer, oda kiált hozzá több mèterről is, mintha őt muszáj lenne èszre venni. Ezek akkor zavarnak leginkább, ha nőkkel kapcsolatban történnek. Ugyanúgy zavart, amikor megláttam hogy lájkolgatja a nők kèpeit, pedig tudta hogy mi erről a véleményem.

Vannak èrdrkes beszólásai is amik sokszor fájnak pl baráti társaságban egyik barátnőm panaszkodott hogy nem kellene többet egyen mert már így is duci, ő meg megszólal, hogy nem baj, annál jobb ha nagyobb a fenèk...aztán rám néz és nevet, amúgy én vékony testalkatú vagyok és nehezen hízok, tudja hogy mindig ez volt a cèlom hogy picit nőiesedjek.

Vagy pl wellnessezni voltunk és simogattuk egymást a vizben, nyilván nem volt semmi csak simogatta a fenekem, elvoltunk aztán mikor elment mellettünk a barátnőm ő megszólal, hogy "gyere te is" utalva arra hogy csatlakozzon hozzánk. (Ennek annyi múltja van hogy régen, iszogatás közben elkezdtük fogdosni egymást ezzel a lannyal, de telejsen hülyesègből, de neki ez izgató volt)

Kissé rosszul esett ez a megszólalása hogy a mi intim pillanatunkba invitálna egy másik lányt, mintha én nem lennèk elèg, de kimagyázta hogy miattam hívná,mert eszébe jutott a múltkori, ő nem akar semmit.

Hasonló dolgok történtek és én nem tudom hova tenni ezt a különbséget. Hogy ennyire más mikor ketten vagyunk, vagy társaságba. Velem figyelmes, babusgat, lágy hangon beszél, néha kedveskedik is, szóval én ezt a részt láttam magam előtt évekig. És most feltűnik, hogy ha másokkal van olyan, mintha nagyzolós lenne, sokszor rám nézve bunkó viccelődèsekkel. És nem tudom, hogy annyira érzékeny vagyok hogy túl a szívemre veszem pedig simán nevethetnèk én is vele, vagy aggódnom kell mert teljesen fèlre ismertem a saját párom? Minden esetre engem belül nyomaszt, össze vagyok zavarodva, úgy érzem figyelmet szentel más nőknek ezzel a viselkedèssel ès bizalmatlanságot gerjeszt.

De simán lehet, hogy túl agyalom és csak azt kéne nèzzem velem szemben milyen és a szándèkait?(elakar venni feleségül)

Kíváncsi vagyok más mit gondol erről kívülállókènt, lehet észhez tèrek és kellene elrontanom egy ilyen hosszú kapcsolatot emiatt? Az a baj annyira a hatalmába kerített, hogy folyton stresszelek és gyomoridegem van.

26n

2021. szept. 13. 07:25
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Kicsit nagyon bunkó a barátod. Ha vele maradsz meg is érdemled.
2021. szept. 13. 07:51
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem csak túlgondolod. Amit itt felsoroltál, egyik sem olyan dolog, hogy aggódnod kéne. A lánynak tett megjegyzés a medencében meg jópofa szerintem,mint sértő. Vannak közvetlen emberek, akik olyanok mint a barátod. Nem látom a leírtakból, hogy ne szeretne téged és ne te lennél az első neki. Inkább úgy tűnik, mintha te akarnád teljesen kisajátítani.
2021. szept. 13. 07:53
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Egyet értek a 2-es válaszolóval és megnyugtatlak, minden fiú, férfi más kettesben és társaságban.
2021. szept. 13. 07:58
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon gyerekes a viselkedése. Engem is bántana, hogy feltűnősködésből ilyen bunkón viselkedik. Engem nyilvánosan ne hozzon ilyen helyzetekbe és a fülem hallatára ne véleményezzen női seggeket, ha lehet.
2021. szept. 13. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Jaaajjj, ki vele. Szerintem nem mondott igazat az előéletével kapcsolatban....
2021. szept. 13. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Túlzásba viszi néha a leírtak alapján, de ettől még szerethet. Meg kell neki mondani, hogy figyelj, szerintem bunkó voltál, rosszul esett. Nem látom ezeket én sem megoldhatatlan problémáknak.

Sokan például örülnének a közös wellnessnek, többek között én is, aztán ha olyasmit mondana, simán leállítanám. Lehet ezt kezelni, finoman, de határozottan.

2021. szept. 13. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Fuj, nagyon buta, primitív csávó... Én úgy vágnám ki, mint macskát sz.rni. Érzi rajtad, hogy semmi önbecsülésed és azt tehet, amit akar.

Én ilyen infantilis hülyegyerekkel nem terveznék hosszú távra, de te tudod.

2021. szept. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!