Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Én vagyok túlérzékeny, vagy...

Én vagyok túlérzékeny, vagy mások szerint sem normális, hogy naponta 2x minimum 1 órát ugrál veszett módon a felettem lakó?

Figyelt kérdés
Egyszer reggel 8-9-10 körül kezdi, van, hogy délig is, a második pedig ilyenkor... Még mindig csinálja. És annyira dübörög, mintha a fejemen ugrálna. Valószínű pont felettem csinálja. Eddig azt hittem, hogy futópad, de annyira gyorsak a dübörgések, mintha másodpercenként csapkodná a sarkát a padlóhoz, úgy viszont nem futhat... Sokszor erre kelek, most pedig már ágyban vagyok és pihennék, erre majd leszakad rám az emelet.
2020. jún. 18. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A felettem lakó ugyanezt csinálja. Éjjel is. De nemsokára elköltözök, úgyhogy annyira nem stresszelek rajta, de egyébként baromi idegesítő.
2020. jún. 18. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Már nem a kommunizmusba vagyunk, ez is csendháborításnak számít
2020. jún. 18. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, ugrókötelezik. Sajnos, nem tilthatod meg neki, ha olyan időben csinálja, amikor a házirend engedélyezi a zajosabb teendőket (nálunk ez hétköznap reggel 8 és este 8 között van). Azt persze megteheted, hogy felmész hozzá és kulturáltan lemagyarázod, hogy ez neked mennyire nem jó és megpróbáltok egy kompromisszumos megoldásban megegyezni. Én pl. ezt tettem a felettem lakóval, aki volt, hogy reggel 7-kor porszívózott, munkába menet előtt. Megegyeztünk, hogy este 9-ig nyugodtan csinálhatja tőlem, de reggel 8-ig lehetőleg még ne kezdje el. Azóta is betartja ezt.
2020. jún. 18. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Uu... Szegény! :( menj fel és beszéld meg, hogy ne legyenek ilyen hangosak! Mert te már aludni szeretnél! Ha meg nem állnak le mész a rendőrségre csendháborításért!
2020. jún. 18. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Füldugó? Nem csak viaszos gyógyszertári van, hanem szilikonos is, ajánlom figyelmedbe.
2020. jún. 18. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

#2: Sajnos tévedsz, pont, hogy akkor számított annak, most mindenki xarik rá.

Kérdező: úgy tűnik, hogy nem is beszéltél vele, azt se tudod, mit csinál. Én azzal kezdenék, hátha valami kompromisszumra tudtok jutni.

2020. jún. 19. 05:31
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

Az értetlenkedőknek:

google csendháborítás

2020. jún. 19. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!