Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni az olyan szitukat amikor a párod társaságban egy ellenkező neműnek láthatóan jobban élvezi a társaságát mint neked? De alkalmi jellegű az egész
Szoval megesik hogy találkozunk haveri vagy munkahelyi bármilyen korben persze másneműekkel is.
Párom olyan jol el tud társalogni más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak, de határokon nem megy túl.
Csak kedves jóízű beszélgetésekről van szó, meg mintha egymásra lennének kattanva.
Minden áldott alkalommal ahelyett hogy en is vidám jokedvű "csicsergő" laza magabiztos nő maradnék, elmegy a kedvem még az élettol is, tisztára kellemetlen lesz nekem a szituácio, rosszul érzem magam az egésztől, képtelen vagyok megjátszani is az oldott vigyorgósat, képtelen vagyok átvenni a társalgást, a fonalat es beilleszkedni.
Mikozben ezek max pár órás sztorik csak. Azaz nem jár veluk össze, együtt jelenünk meg stb.
De a csajok soha nem kezelnek minket párként, hanem mintha a barátom valami szingli srác lenne, vagy ilyesmi. Ő meg csak udvariasan cseverészik velük.
Mitől kezelnének minket mások párként? Ez lenne a kérdésem.
Szakítás elott azért szeretnék megprobalni is vmit, vagy tanulni legalább ebbol hogyan kezeljem az ilyeneket.
Mert barmikor pár barátommal is megeshet simán.
Koszi 2#
És hogyan éljem ezt át hogy valoban az, amikor nem ugy nez ki ilyenkor?
De akkor amikor mással cseverészik és egymasra mosolyognak és egymásra vannak kattanva? Ezt hogy? Hogy húzod ki így magad a párod mellett ilyenkor?
Pont ugy néz ki jóformán az egész mint amikor velem összejött, annyi csak a különbség, hogy velem intimitás is volt(csók, petting stb) de detto ugyanaz az egész.
Sajnos nem kezelhetjük bábként a partnerünket.. én olyan szintre fejlesztettem ezt amit te említesz, hogy brutál paranoiás lettem és végűl már boltba sem mertem menni vele, mert ránéz más nőre.. pfű én meg remegtem és kínlódtam...
Úgyhogy ezt te magadnak nevelgeted! Ezeket a dolgokat keringeted magadban, ezek mérgezően fognak hatni rád! Rátok!
Dehisz pont tanulni szeretném kezelni a helyzetet. Magamban is es a kornyezetben is.
Ezért is a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!