Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni az olyan szitukat amikor a párod társaságban egy ellenkező neműnek láthatóan jobban élvezi a társaságát mint neked? De alkalmi jellegű az egész
Szoval megesik hogy találkozunk haveri vagy munkahelyi bármilyen korben persze másneműekkel is.
Párom olyan jol el tud társalogni más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak, de határokon nem megy túl.
Csak kedves jóízű beszélgetésekről van szó, meg mintha egymásra lennének kattanva.
Minden áldott alkalommal ahelyett hogy en is vidám jokedvű "csicsergő" laza magabiztos nő maradnék, elmegy a kedvem még az élettol is, tisztára kellemetlen lesz nekem a szituácio, rosszul érzem magam az egésztől, képtelen vagyok megjátszani is az oldott vigyorgósat, képtelen vagyok átvenni a társalgást, a fonalat es beilleszkedni.
Mikozben ezek max pár órás sztorik csak. Azaz nem jár veluk össze, együtt jelenünk meg stb.
De a csajok soha nem kezelnek minket párként, hanem mintha a barátom valami szingli srác lenne, vagy ilyesmi. Ő meg csak udvariasan cseverészik velük.
Nála nincs ilyen megkulonboztetés.
Ahogy a dögös nökkel ugy a szende szüzekkel is elvan. Nem felszines.
Beszéltem vele újabban ismeriről hogy lehet észre sem veszi magát hogy nem párjaként kezel engem társaságokban valahogy, én ugy jövünk le (ha a társaságon kivul beállitanánk vkit külső szemlélőnek)mintha nem is lennénk egy pár.
Erre azt mondta hogy eleve a párjaként mutat be, es adott puszit is (egyszer futtában tényleg..).
Egyszerűen alig megy át neki, miről beszélek. Pláne hogy nem tudatos valszeg nála. Mintha egy tapasztalatlan kis csira lenne, közben meg több éves kapcsolatai is voltak előttem nem is értem az exei ilyenkor mit csinálhattak? Asszisztáltak hogy nem tanult semmit eddig abbol ha egy nővel megjelenik mi a durva es mi nem az?
Azt mindta nekem at egészre eddig akkor viselkedjek én is ugy minthaba párja lennék.(azaz vissza akarta rám dobálni célozgatva arra mintha én pasikkal flörtölnék.)
Erre visszakérdeztem, hogy oké tegyük fel van egy szitu pl amikor az egyik csajt ölelgetted baráti alapon. Nekem mint párodnak mégis mit kellett volna tennem?? Te jobbrol karolod át, én meg balrol? Azaz így végulis a parom mellett állok párjaként, vele együtt működve egy húron..(azzal a csajjal amugy pont ez miatt lettem puszipajti öribari ott helyben, hogy inkább mi "nyaljuk faljuk" egymást, mint ő a párommal.akkor a párom ott is hagyott mondjuk:D)
De ez ugye nem minden csajnál működik.
Azt mondta nem, hanem jelezzem neki, ha nekem vmi nem tetszik, hogy álljon le. (Hát én meg nem (fegy)őr akarok lenni egy kapcsolatban,(ami röhejes is lenne) hanem egy NŐ.)
Szituácios gyakorlatok jol jönnének, oersze az mellett hogy alap, hogy elsosorban neki kell változtatnia. De en nem is az vagyok akit majd elnyom. Mivel nekem ez tulmegy az ingerküszöbömön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!