Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni az olyan szitukat amikor a párod társaságban egy ellenkező neműnek láthatóan jobban élvezi a társaságát mint neked? De alkalmi jellegű az egész
Szoval megesik hogy találkozunk haveri vagy munkahelyi bármilyen korben persze másneműekkel is.
Párom olyan jol el tud társalogni más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak, de határokon nem megy túl.
Csak kedves jóízű beszélgetésekről van szó, meg mintha egymásra lennének kattanva.
Minden áldott alkalommal ahelyett hogy en is vidám jokedvű "csicsergő" laza magabiztos nő maradnék, elmegy a kedvem még az élettol is, tisztára kellemetlen lesz nekem a szituácio, rosszul érzem magam az egésztől, képtelen vagyok megjátszani is az oldott vigyorgósat, képtelen vagyok átvenni a társalgást, a fonalat es beilleszkedni.
Mikozben ezek max pár órás sztorik csak. Azaz nem jár veluk össze, együtt jelenünk meg stb.
De a csajok soha nem kezelnek minket párként, hanem mintha a barátom valami szingli srác lenne, vagy ilyesmi. Ő meg csak udvariasan cseverészik velük.
Exem meg speciel forgott is más nők után az utcán is, állandoan netezett, csajokat küldte a like jeleket, de itt is szinte napi kérdések az ilyenek, amikor a nőket nem tisztelik a kapcsolatban.
A pasik javarésze ledegradálja a párját a tsdalmi érintkezésekben.
A maradék meg aki viselkedik, az meg sunyiban tart mondjuk szeretőt.
Nem a pasik cserélgetése itt a megoldás.
Fordított esetben az én párom egy szót sem szól. Valoban benne van az is, hogy en vagyok túlérzékeny.
Ha erre rámegyünk, akkor semmit nem bírna ki a kapcsolat, ha csak ennyit sem.
A kérdés arrol szol amugy, én mit tehetnék? Nezzem végig tehetetlenul ahogy ezt csinalja elottem meg szakitsak tehetetlenul. Mint vmi total magatehetetlen fogyatekos aki semmire nincs hatással?
A kérdés arrol szol hogy amit tudok, megtegyem. Tanulok.
*jav
Csajoknak
Azert nem tudom megitelni mert mindez mellett tartos hosszutavu kapcsolatai voltak es hű.
Az hogy sikerült, ha ő ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!