Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet kezelni az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni az olyan szitukat amikor a párod társaságban egy ellenkező neműnek láthatóan jobban élvezi a társaságát mint neked? De alkalmi jellegű az egész

Figyelt kérdés

Szoval megesik hogy találkozunk haveri vagy munkahelyi bármilyen korben persze másneműekkel is.

Párom olyan jol el tud társalogni más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak, de határokon nem megy túl.

Csak kedves jóízű beszélgetésekről van szó, meg mintha egymásra lennének kattanva.

Minden áldott alkalommal ahelyett hogy en is vidám jokedvű "csicsergő" laza magabiztos nő maradnék, elmegy a kedvem még az élettol is, tisztára kellemetlen lesz nekem a szituácio, rosszul érzem magam az egésztől, képtelen vagyok megjátszani is az oldott vigyorgósat, képtelen vagyok átvenni a társalgást, a fonalat es beilleszkedni.

Mikozben ezek max pár órás sztorik csak. Azaz nem jár veluk össze, együtt jelenünk meg stb.

De a csajok soha nem kezelnek minket párként, hanem mintha a barátom valami szingli srác lenne, vagy ilyesmi. Ő meg csak udvariasan cseverészik velük.

2022. jan. 3. 12:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
*azt mindta nekem az egészre
2022. jan. 4. 18:32
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb azt jelenti, hogy leszarja az erzeseidet, o azt csinal, amit akar, ha nem tetszik, akkor maximum jelezheted es majd o kegyeskedik civilizaltan viselkedni. A szakemberek szerint, amikor az erzesedet annulaljak az mind a bantalmazas egyik formaja. Nem jo embert valasztottal parodnak, amit erzel is, csak nem tudod megfogalmazni, hogy miert. Hat ezert. Szerinte nem jogosak az erzeseid, hiszen o nem lep at egy vonalat. Persze azt, amit o huzott, mert a tiedet vastagon atlepi. De arra meg fikarcnyi tekintettel sincs. Klasszikus vedekezes, hogy te szolj es orkodj, mert o nem hajlando tartani a kereteket. Az ilyen embernek nem valo parkapcsolat, mert onzo. O csak a pozitiv reszet akarja a kapcsolatbol, a kotottsegeket nem. En kiadnam az utjat, felnott embert ugysem fogsz tudni megvaltoztatni, plane, ha meg maganak sem ismeri be, hogy rossz az, amit csinal. Ha turtozteti magat is egy darabig, mert ugye ilyenkor szokott jonni, hogy jo legyen ugy, ahogy akarod, egy ido utan at fog csapni az egesz egy indulatba, hiszen o nem fogadta el az allaspontod, csak megprobal ugy csinalni, hogy mentse a menthetot. Kozben meg no a feszultseg benne, ellened. Ha PC modon fogalmaznam meg, akkor azt mondanam, hogy nem illetek egymashoz. A valosag az, hogy o nem illik az emberek igen nagy tobbsegehez, nem veled van a baj. Most nalad van a dontesi helyzet. Kommunikaltad a problemat, o pedig a semminel is kevesebbet reagalt ra. Szerintem akarhogy dontesz, ebbol szakitas lesz, csak meg jopar honapot huzhatod annak a datumat, meg rombolhatod tovabbb az onertekelesed. Mert te is tudod mit kell tenni, de nem teszed. Az a legrosszabb rad nezve.
2022. jan. 5. 13:41
 53/68 A kérdező kommentje:
Nem lesz.rja az érzéseimet, hanem szerinte en reagálok tul.
2022. jan. 5. 15:44
 54/68 A kérdező kommentje:
Mivel ő annak a szintnek tekinti mint amikor udvariasan beszelget es ennyi.
2022. jan. 5. 15:45
 55/68 anonim ***** válasza:
100%
Kislany vedd mar eszre mirol van szo. Benned rossz erzest kelt valamilyen viselkedese. Ez van. Ha o azt mondja tulreagalod, akkor azzal azt uzeni neked, hogy nem valid az erzesed. PEdig az erzes az letezik, te igy eled meg. Erzesek ellen nem vitatkozunk, plane nem degradaljuk. Mindenkinek mashol vannak a hatarai. Ha ugy erzed, hogy szamodra o tullep egy hatart, akkor kommunikalod fele. Ha o ezt nem veszi komolyan, akkor pedig nalad a dontes, hogy senyvedsz tovabb egy szar kapcsolatban, vagy valtoztatsz. Hallgass meg mar par videot ebben a temaban szakemberektol. Teljesen jogosan erzed rosszul magad ettol a szituaciotol, es igen o telibeszarja az erzeseid, amikor azt mondja tulreagalod. Nem fogadja el a hataraid es az oveit akarja rad kenyszeriteni. Ennyi eleg a szakitashoz es meg megmagyaraznod sem kell, ugysem fogja erteni. Elmagyarazni sem tudod, mert te sem erted. Csak szenvedsz, fogalmatlanul.
2022. jan. 5. 15:53
 56/68 A kérdező kommentje:

Exem meg speciel forgott is más nők után az utcán is, állandoan netezett, csajokat küldte a like jeleket, de itt is szinte napi kérdések az ilyenek, amikor a nőket nem tisztelik a kapcsolatban.

A pasik javarésze ledegradálja a párját a tsdalmi érintkezésekben.

A maradék meg aki viselkedik, az meg sunyiban tart mondjuk szeretőt.

Nem a pasik cserélgetése itt a megoldás.

Fordított esetben az én párom egy szót sem szól. Valoban benne van az is, hogy en vagyok túlérzékeny.

Ha erre rámegyünk, akkor semmit nem bírna ki a kapcsolat, ha csak ennyit sem.

A kérdés arrol szol amugy, én mit tehetnék? Nezzem végig tehetetlenul ahogy ezt csinalja elottem meg szakitsak tehetetlenul. Mint vmi total magatehetetlen fogyatekos aki semmire nincs hatással?

A kérdés arrol szol hogy amit tudok, megtegyem. Tanulok.

2022. jan. 5. 16:42
 57/68 A kérdező kommentje:

*jav

Csajoknak

2022. jan. 5. 16:42
 58/68 anonim ***** válasza:
100%
Megirtam mit tehetsz, meghuzod a hataraid. Lathatoan a korabbi kapcsolataidban is problemak voltak exekkel, az elet pedig addig es addig dobja fel neked az ilyen pasikat, amig ezt a feladatot meg nem oldod. Onnantol nem veszed majd eszre ezeket a fiukat, avgy gyorsan kifarolsz az ilyen kapcsolatokbol es azokra figyelsz fel, akik nem ilyenek. Szoltal neki, megprobaltad meghuzni a hatarokat, amit o nemes egyszeruseggel kirohogott es az altalad aprolekosan lekalapalt zaszlocskat messzire rugta, hogy annak ott van a helye. Te ezen nem tudsz valtoztatni, o egy masik ember. Magadon tudsz csak valtoztatni, de azzal megtagadod a korabbi onmagad. Ez se jo ut. A boldog parkapcsolathoz elengedhetetlen a masik tisztelete. Te ezt nem kapod meg, akarmennyire is erokodsz. Lathatoan kicsikarni sem tudod, pedig annak sem lenne tartos eredmenye, de legalabb valamennyire megnyugodhatnal es hamis illuzioba ringathatnad magad. Sokan meg is teszik. Erre jo tanacsot, hogy hogyan maradjatok egyutt nem veletlenul nem fogsz kapni. Nincs ilyen opcio. Olvass utana ezeknek es tanulj. Nezz rola videokat. Gondold at, hogy mit mondanal a baratnodnek, ha ilyen keressel keresne meg. Kivaloan leirtad az erzesed, de lathatoan nem tudod belulrol megitelni, hogy mennyire rossz helyzetben vagy. Ennek pedig ara lesz.
2022. jan. 5. 16:58
 59/68 A kérdező kommentje:

Azert nem tudom megitelni mert mindez mellett tartos hosszutavu kapcsolatai voltak es hű.

Az hogy sikerült, ha ő ilyen?

2022. jan. 5. 17:04
 60/68 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem kozvetlenul bant, hanem kozvetetten. Nem a megcsalas itt a kerdes, hanem az, hogy nem tisztel. Ezt pedig elegge becsomagolja, hogy ne legyen feltuno. Persze idovel azert lesz mas jele is ennek, addig meg elvagytok egymassal 1-2 evet es ragod a kefet miatta. Az ilyen kamuzni is fog dolgokrol es szerepet is jatszik, persze kerlelhetetlenul oszintenek allitja be magat. Amikor pedig szamonkered valamelyik stiklijet, akkor o fog megsertodni rad. Mondhatni tipikus.
2022. jan. 5. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!