Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni az olyan szitukat amikor a párod társaságban egy ellenkező neműnek láthatóan jobban élvezi a társaságát mint neked? De alkalmi jellegű az egész
Szoval megesik hogy találkozunk haveri vagy munkahelyi bármilyen korben persze másneműekkel is.
Párom olyan jol el tud társalogni más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak, de határokon nem megy túl.
Csak kedves jóízű beszélgetésekről van szó, meg mintha egymásra lennének kattanva.
Minden áldott alkalommal ahelyett hogy en is vidám jokedvű "csicsergő" laza magabiztos nő maradnék, elmegy a kedvem még az élettol is, tisztára kellemetlen lesz nekem a szituácio, rosszul érzem magam az egésztől, képtelen vagyok megjátszani is az oldott vigyorgósat, képtelen vagyok átvenni a társalgást, a fonalat es beilleszkedni.
Mikozben ezek max pár órás sztorik csak. Azaz nem jár veluk össze, együtt jelenünk meg stb.
De a csajok soha nem kezelnek minket párként, hanem mintha a barátom valami szingli srác lenne, vagy ilyesmi. Ő meg csak udvariasan cseverészik velük.
19 de a kérdező nem beszél, tehát nincs mire figyelnie. az mondjuk nem derült ki, hogy mellette áll, vagy a szoba másik sarkában.
viszont egy baráti társaságban kérdező te nem beszélgetsz senkivel? mert akkor valahol itt kezdődik az egész.
Ezt a párodnak kellene kezelnie. Az én párom is elég karizmatikus, ő nem veszi észre, de én tisztán látom, mikor valamelyik ringyó próbálgatja az erejét rajta és próbál vele úgy beszélgetni, hogy engem kirekeszt. Fordítva velem is szokott ilyen lenni, mikor férfiakkal beszélek, gondolom vonzzuk a másik nemet és van bennük egy ilyen "megnézem, mennyire vagyok jó nő/pasi a szemében" törtetés.
Erre csak az a megoldás, ha párként vagytok jelen és úgymond behúzzátok egymást a beszélgetésbe. Pl szilveszteri házibuliban is volt egy csaj, aki teljesen rá volt tapadva a páromra, itta a szavait meg minden. Aztán a csaj próbált vele érintkezni, a párom meg engem ölelgetett végig meg mikor a csaj próbált vergődni, a párom rólam mesélt (inkább dicsekedett) neki meg arról kezdett el dumálni, hogy milyen klassz dolgokat csinálunk együtt és ennek kapcsán engem is bevont a beszélgetésbe, én meg büszkén meséltem a csajnak, amit valószínűleg a párom szájából akart hallani és csak röhögtem magamban, ahogy próbál onnan kitúrni, de nem megy, csak a párommal együtt. XD
Ez az utolso.
Igen ilyesmi nem ártana.
Exeim valoban bevontak igy a társaságba, hogy rólam, vagy "MI" ben beszélt. Es nem magárol csak, vagy ilyesmi. Ahogy en is teszem pl "mi is tervezünk összeköltözni"
A mostani párom meg épp magárol beszélt (dehát ilyen is van ez normális)es ebből is alakult ki hogy "mintha megszűnne körülöttük a világ"es mintha csak ketten lennének a társaságban.
(A tarsaságban persze beszelgetek en is, de ezek egymásra "cuppannak", egymás szájábol adják veszik a szót a csajjal.)
"
(A tarsaságban persze beszelgetek en is, de ezek egymásra "cuppannak", egymás szájábol adják veszik a szót a csajjal.)"
Es ezt spontán!
Ez nem tudatos flört vagy ilyesmi.
1es vagyok, nem tudom miért pontoztatok le.
Azért írtam a szakítást, mert ez a dolog zavarja a kérdezőt és ez a dolog folyamatosan viszi le az önbizalmát. Főleg ha azt tapasztalja, h vele meg tud olyan jól eldumálgatni a srác, mint a többi csajjal. Fölösleges ezzel keseríteni az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!