Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet kezelni az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni az olyan szitukat amikor a párod társaságban egy ellenkező neműnek láthatóan jobban élvezi a társaságát mint neked? De alkalmi jellegű az egész

Figyelt kérdés

Szoval megesik hogy találkozunk haveri vagy munkahelyi bármilyen korben persze másneműekkel is.

Párom olyan jol el tud társalogni más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak, de határokon nem megy túl.

Csak kedves jóízű beszélgetésekről van szó, meg mintha egymásra lennének kattanva.

Minden áldott alkalommal ahelyett hogy en is vidám jokedvű "csicsergő" laza magabiztos nő maradnék, elmegy a kedvem még az élettol is, tisztára kellemetlen lesz nekem a szituácio, rosszul érzem magam az egésztől, képtelen vagyok megjátszani is az oldott vigyorgósat, képtelen vagyok átvenni a társalgást, a fonalat es beilleszkedni.

Mikozben ezek max pár órás sztorik csak. Azaz nem jár veluk össze, együtt jelenünk meg stb.

De a csajok soha nem kezelnek minket párként, hanem mintha a barátom valami szingli srác lenne, vagy ilyesmi. Ő meg csak udvariasan cseverészik velük.

2022. jan. 3. 12:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

"más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak"

Hála istennek nem vonzom az ilyen férfiakat, akik flörtölgetnek. A nyugisakat szeretem.

2022. jan. 3. 15:38
 32/68 A kérdező kommentje:
De mondhatni ez csak sima jóízű társalkodás még.
2022. jan. 3. 16:15
 33/68 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb lenne megbeszélni az érzéseidet a pároddal. Nyilván nem úgy, hogy a fejéhez a vágod, hogy másokkal flörtöl, hanem színtisztán azt, amit érzel. Más úgysem fogja ezt a problémát megoldani, csak ti ketten.

Amúgy azok alapján, amiket írsz, nehéz eldönteni, hogy flörtölős beszélgetés, tényleg ilyen kicsit izzik köztük a levegő típusú a dolog, vagy egyszerűen nagyon elmélyednek egy beszélgetésben. Illetve nekem nem világos (a kommenteket nem olvastam vissza), hogy egy adott személlyel történik ez, vagy többel. Nyilván, ha mindig ugyanaz a személy, és izzik a levegő köztük, az elég problémás. De őszinte leszek, ha társaságba megyünk a párommal, ahol mindketten ismerjük a többieket, és nem kell bevezető köröket tartani, mi viszonylag ritkán beszélgetünk egymással. Együtt élünk, baromi sokat beszélgetünk egymással, ilyenkor inkább másokkal foglalkozunk. Mind a ketten kicsit olyanok vagyunk, hogy egy-egy, maximum 2 emberrel tudunk igazán jól beszélgetni, és ilyenkor azért elő szokott fordulni, hogy ellenkező nemű baráttal dumálunk elmélyülten. És mivel a párkapcsolati életem nem kibeszélés tárgya, maximum a legjobb barátokkal, ezért maximum felszínesen beszélünk róla. Nyilván, ha szóba kerül egy költözés, akkor elmondom, hogy tervezünk költözni x helyre, de ennyi. Ezzel nem kizárom a páromat, hanem nem tartom fontosnak mindenkinek az orrára kötni.

Amúgy hadd kérdezzem meg, mit értesz pontosan az alatt, hogy úgy kezelik a barátodat, mintha szingli srác lenne? Teszik neki a szépet? Flörtölni próbálnak?

2022. jan. 3. 16:45
 34/68 A kérdező kommentje:

Izzik a levegő. Az a tipusu beszélgetés. De ami spontán jön.

A csajok pl hajukat simogatják közben, néha kihúzzák magukat etc párom közelebb fordul jobban odahajol.

Inkabb ne tanultam volna testbeszédet:(

2022. jan. 3. 16:48
 35/68 A kérdező kommentje:
És teljesen ártatlan a téma mindeközben de folyamatos egymásra történő reflektálás megy, oda vissza kommunikácio kettejuk közt.
2022. jan. 3. 16:50
 36/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tisztazd vele, hogy hol vannak a hatarok egy tarsasagban. Akkor majd legkozelebb tudni fogja, hogyan viselkedjen. Peldakkal tamaszd ala, hogy mi az ami szerinted sok, es mikent tudna ugy beszelgetni, hogy rad is jusson a figyelembol.
2022. jan. 3. 16:53
 37/68 A kérdező kommentje:

Most mondjam neki azt, hogy ne érdekelje, ha egy csaj a haját simogatja? (Ösztönösen fordul ilyenekre jobban oda, nem tudatosan)

Nem is igen érti mire rágtam be. Azon gondolkozott csak, mi rosszat mondhatott.

Az egész testbeszédes egymásra hangolódott beszélgetésből meg kb lejön sokminden egy szemlélőnek.

Annyira pörgetem magam rajta, hogy szerintem le kell mondanom erről a srácrol. En ezt nem fogom mellette bírni, HA nem tanulom meg kezelni a helyzeteket.

Menni fogunk még sok helyre. Lesznek csajok rendesen. Tudok gyakorolni bőven!!

2022. jan. 3. 17:00
 38/68 A kérdező kommentje:

Amugy fordítva:

Ha rám mozdul így egy srác, akivel jókat társalgok, azok engem külön fel is keresnek további találkozás beszélgetés, meg ki tudja mi egyéb céllal. Ahogy a barátom is tette..

A barátomban annyi csak a kulonbség hogy ő speciel nem vwszi fel külön velük a kapcsolatot. Megáll annál, ami ott es akkor törtenik csak köztük. Amit nekem végig kell asszisztálnom mert nem tudom mit csináljak?!

2022. jan. 3. 17:10
 39/68 anonim ***** válasza:
100%

állj mellé, akkor biztos nem lesz ilyen.

egyszerűen nem értem. van okod féltékenynek lenni, vagy ennyire nem bízol benne? mert ez számomra még mindig nem derült ki

2022. jan. 3. 17:33
 40/68 A kérdező kommentje:

Annyira még nem ismerem őt hogy lenne e okom konkrétan féltékenynek lenni.

Azt mondta ő nem aljas nem tenne ilyer velemnem érdemelném meg. Tehát ha arrol is lenne szo, el is hagyna inkabb.

Plusz ezt magamrol is tudom, ha nekem más pasi kellene, akkor az akivel vagyok, az már nekem nem kell egyszeruen

Asszem ebben hasonlítunk.

Inkabb most arrol van szo, hogy társaságban vele én olyan párja lehessek, akire büszke lehet más csajok elott is.

Ahhoz meg kellene az is, hogy pl el tudjam terelni az ilyen nonverbális kimmunikaciot, pl bratyizni a csajokkal, a társaság élénk tagja lenni meg a stb.

Azaz kezembe venni az egészet.

Gyakorolni legalabb tudok. A szituáciok adottak.

2022. jan. 3. 17:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!