Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kezelni az olyan szitukat amikor a párod társaságban egy ellenkező neműnek láthatóan jobban élvezi a társaságát mint neked? De alkalmi jellegű az egész
Szoval megesik hogy találkozunk haveri vagy munkahelyi bármilyen korben persze másneműekkel is.
Párom olyan jol el tud társalogni más lányokkal akik láthatoan oda vissza vannak érte, amitol persze "hízik a mája" a paromnak, de határokon nem megy túl.
Csak kedves jóízű beszélgetésekről van szó, meg mintha egymásra lennének kattanva.
Minden áldott alkalommal ahelyett hogy en is vidám jokedvű "csicsergő" laza magabiztos nő maradnék, elmegy a kedvem még az élettol is, tisztára kellemetlen lesz nekem a szituácio, rosszul érzem magam az egésztől, képtelen vagyok megjátszani is az oldott vigyorgósat, képtelen vagyok átvenni a társalgást, a fonalat es beilleszkedni.
Mikozben ezek max pár órás sztorik csak. Azaz nem jár veluk össze, együtt jelenünk meg stb.
De a csajok soha nem kezelnek minket párként, hanem mintha a barátom valami szingli srác lenne, vagy ilyesmi. Ő meg csak udvariasan cseverészik velük.
Gondolj bele a következő csajszi akivel majd beszélget sokkal szebb, fiatalabb.. érdekesebb lesz, mint te..
Ha már másik lányok érdekesek akkor te kevés vagy neki...
Kezdj te is csevegni pasikákkal.. nézd meg mit reagál..
11 ez elég hülye tanács. ezzel az erővel senki, akinek párja van, nem állhatna szóba ellenkező neművel.
egy párkapcsolatban a bizalom nagyon fontos. anélkül megette a fene az egészet
Én ezt inkább olyan oldalról közelíteném meg, hogy... gondolom, hosszabb kapcsolat, együtt is éltek már egy ideje... azért jobban kiismertétek egymást, hosszabb távon vagytok együtt, látjátok egymásnak a jó és rossz oldalát, a hétköznapok unalmasabb részeit is együtt töltitek. Nyilván ilyenkor neked látja a kevésbé csivitelős énedet is... velük meg ritkán találkozik, olyan a csajok hangulata, biztos ráragad. Ez egy ilyen dolog. Ha úgy érzed, hogy a csajok tiszteletlenek veled szemben, a pasid meg veled szemben bunkó / ne érezteti veled eléggé, hogy szeret, akkor ezt le kell ülni higgadtan megbeszélni viszont.
Ha viszont ilyen 1-2 hónapos kis kapcsolatról beszélünk, és már akkor kedvesebb más csajokkal, akkor inkább szakíts... a rózsaszín szemüveges résznek arról kellene szólnia, hogy mindketten a másiknak akartok a leginkább kedveskedni.
11# nálam bőveb rondább lanyokkal is ezt csinálja
Amugy ő féltékeny típus. Csak ő nem ilyen szitukban féltékeny.
Igen pontosan ez is benne van
"Nyilván ilyenkor neked látja a kevésbé csivitelős énedet is... velük meg ritkán találkozik, olyan a csajok hangulata, biztos ráragad. Ez egy ilyen dolog. "
Tehát másokbol csak a jo kis cseverészés megy neki át, belőlem meg ugye minden más is. De azt mindta hogy ő bírja azt is ha fáradr nyűgös vagyok vagy épp unalmas hétköznap velem, mert szeret komolyan vesz. Ezeket is vállalja velem.
Csak ez se jön le róla társaságban..csak ugy amikor négyszemközt mondja nekem, akkor biztos ugy is gondolja.
Valszeg az itt a baj hogy ő extrovert. Es vagy megszokom vagy megszököm.
Jelenleg tanulni fejlődni szeretnék az egészből.
". jobban odafigyel a beszélgetés közben a másik nőre, mint a barátnőre."
Ez nála nem tudatos :(
Joformán versenyezni lehetne a figyelméért ha azt nézzuk.
Azaz ha en is "csivitelnék", akkor rám nézne, velem foglalkozna"
Na ez az ami nem én vagyok. Hogy versenyezzek a saját párom figyelméért társaságban.
De ez hatékony lenne. De belőlem ez nem jön:(
basszus, ha egy társaságban valakivel beszélgetsz, akkor közben nem a pároddal szemezgetsz, hanem a másikra figyelsz.
ez nem azt jelenti, hogy tiszteletlen a saját partnerével, hanem azt, hogy megadja a tiszteletet a beszélgetőpartnerének azzal , hogy rá figyel. ettől nem fogja kevésbé szeretni a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!