Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromra szemet vetett velünk egy társaságba járó nő. Hogyan adjam tudtára, hogy mi egy pár vagyunk?
Közös baráti egyesület, ahová nem rég csatlakozott be egy hölgy. Mi a párommal nem romantikázunk mások előtt, és most elég probléma, hogy ő olyan vak, mint a bányaló.. Nem veszi észre, ha egy nő kicsit is másképp közeledik hozzá, abszolút tárgyilagosan/barátilag reagál mindenre. Egyszer jeleztem neki, hogy (nevezzünk Jucusnak) Jucus felettéb érdeklődött iránta, mikor hallótávolságon kívül jutott, de teljesen meglepődött. (Igen, anno is én szedtem őt fel, ez már 4 éve. :D)
Nekem nincs olyanhoz gusztusom, hogy ha beszélgetnek társaságban odamenjek és megcsókoljam. Hogyan tudnám elijeszteni?
Se kézfogàs,se semmi?
Màrh a pàrod és közted hogy mutat a sima, nonverbàlis kommunikàció?
Hát a dominák málé pasikat szereznek…! Legközelebb legyél te a nő és hagyd, hogy egy férfi a jelzéseidre reagálva meghódíthasson.
Amúgy Bélád nem hülye, csak élvezi, hogy körbeugrálják a nők…
Hú de vártam az ilyen észkombájn dumát, kösz haver!
Az én "Bélám" se hülye, csak nem veszi a jeleket, soha nem is vette, de nyugodj meg, nagyon jól el vagyok vele, mikor szükség van rá ;)
Kérdésre tudsz válaszolni, kedves #4es?
"Az én "Bélám" se hülye, csak nem veszi a jeleket,"
Akkor miért aggódsz a nő érdeklődése miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!