Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromra szemet vetett velünk egy társaságba járó nő. Hogyan adjam tudtára, hogy mi egy pár vagyunk?

Figyelt kérdés

Közös baráti egyesület, ahová nem rég csatlakozott be egy hölgy. Mi a párommal nem romantikázunk mások előtt, és most elég probléma, hogy ő olyan vak, mint a bányaló.. Nem veszi észre, ha egy nő kicsit is másképp közeledik hozzá, abszolút tárgyilagosan/barátilag reagál mindenre. Egyszer jeleztem neki, hogy (nevezzünk Jucusnak) Jucus felettéb érdeklődött iránta, mikor hallótávolságon kívül jutott, de teljesen meglepődött. (Igen, anno is én szedtem őt fel, ez már 4 éve. :D)

Nekem nincs olyanhoz gusztusom, hogy ha beszélgetnek társaságban odamenjek és megcsókoljam. Hogyan tudnám elijeszteni?

2022. márc. 21. 17:28
1 2 3
 1/24 Noren1989 ***** válasza:
100%

Se kézfogàs,se semmi?

Màrh a pàrod és közted hogy mutat a sima, nonverbàlis kommunikàció?

2022. márc. 21. 17:29
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha a szájára adsz egy gyors puszit amikor látja a nő, abban nincs semmi
2022. márc. 21. 17:32
 3/24 A kérdező kommentje:
Karon öltve megyünk be a művházba, egymás mellett szoktunk ülni (de sokat járkálunk is), néha megsimogatjuk a másik hátát, ha elmegyünk egymás mellett, de azért járunk ide, mert közös ügy és sok a közös barát, szóval nem egymást szórakoztatni járunk. Hát most ezt lehet nem mindenkinek esik le, főleg, ha vagy 30-an ott vagyunk és nem látsz minket együtt érkezni.
2022. márc. 21. 17:33
 4/24 anonim ***** válasza:
40%

Hát a dominák málé pasikat szereznek…! Legközelebb legyél te a nő és hagyd, hogy egy férfi a jelzéseidre reagálva meghódíthasson.

Amúgy Bélád nem hülye, csak élvezi, hogy körbeugrálják a nők…

2022. márc. 21. 17:33
 5/24 A kérdező kommentje:

Hú de vártam az ilyen észkombájn dumát, kösz haver!

Az én "Bélám" se hülye, csak nem veszi a jeleket, soha nem is vette, de nyugodj meg, nagyon jól el vagyok vele, mikor szükség van rá ;)

Kérdésre tudsz válaszolni, kedves #4es?

2022. márc. 21. 17:37
 6/24 A kérdező kommentje:
2/5 Ahha, szerintem ez lesz!
2022. márc. 21. 17:38
 7/24 anonim ***** válasza:
47%
Érdekes módon tegnap is volt egy történet ebben a kategóriában, ahol mindenképp meg akarta elnevezni egy személyt ugyanilyen fogalmakkal élve ("nevezzük ...-nak").
2022. márc. 21. 17:39
 8/24 Noren1989 ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem ebből egy normàlis nő leszűrné, h együtt vagytok...
2022. márc. 21. 17:39
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

"Az én "Bélám" se hülye, csak nem veszi a jeleket,"

Akkor miért aggódsz a nő érdeklődése miatt?

2022. márc. 21. 17:40
 10/24 A kérdező kommentje:
Hmm? Mutasd meg, lehet írtak okosat. Nem tudom, én ide nem szoktam írogatni, csak mikor barátnőkkel nem tudok beszélni tanácsért.
2022. márc. 21. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!