Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom utál virágot adni nőnap,Valentin nap alkalmából. Ezen én változtatni hogy tudok?
Szóval a férfiak nem szeretik az un.kotelezo dolgokat meg nehogy már vegyen 1 szál növényt asszonykajanak mert nem szeret virágot venni Nyilván tiltja a vallása
Hagyjuk mar
Himsoviniszta bunkó és nemtorodom aki dafke nem vesz pedig tudja hogy az asszony örülne és várja
Szegyellheti magát ha 1 szál virág részéről túl nagy áldozat Gondolom a vacsi meg a tiszta ruha naponta a másik oldalról már nem akkora áldozat hisz megszokta
Szégyen
31.
Virágot lehet és kell időnként, de nem így, nem egy kierőszakolt ünnep hatására, hanem csak úgy. Függetlenül mások idióta elvárásaitól.
És csak a turbó-soviniszták nem tudnak főzni meg a mosógépet használni, aki élt már egyedül hosszabb ideig, az bizony hamar megtanulja, ha enni akar (és nem csillagászati étterem-áron)
32-es
Kierőszakolt ünnep a női egyenjogúság alkalmából egy virággal köszönteni a nőt? Akinek igen, az egy hímsoviniszta barom, aki mellé nem is való nő.
Akkor neked bármelyik nap, amikor valamiről megemlékezik a nép, csak egy kierőszakolt valami? De azért otthon maradni jól esik, igaz? Ez a "nekem ne mondja meg senki, hogy...." mentalitás olyan gusztustalan, szánalmas.
34.
Akárcsak a te kolomp-követő jámbor birka morálod, aki szinte elvárja, hogy "fentről" határozzák meg neki, hogy melyik nap mit "kell" ünnepelgetni. Amúgy pedig ez az ünnep is elég visszás, ilyenkor lehet megfigyelni, amikor a valóban soviniszták mennek virágot venni, a tegnapi verés és a holnapi konyhába kiparancsolás között.
Na, ez a gusztustalan, a nagy lepontozások dacára is.
A többi ünnep dettó. Kivéve az egyén születésnapja, feltéve ha azok köszöntik fel, akik valóban számítanak. Karácsonykor is megy a nagy "hepinessz", aztán másnap fojtatnák meg újra egymást. Sőt, sokszor még aznap is, amolyan "Margit néni nem ülhet Öcsi bácsi mellé, mert utálják egymást" - de azért a képen mindkettő nagyot vigyorog, mert ez az elvárt. Semmi öntudat, semmi önálló vélemény, csak igazodás a nyájhoz.
Én minden ünnepet leszarok már, mert nem több egyik sem a képmutatásnál. Ha valakit felköszöntök, az nem azért lesz, mert az illető nő, férfi, anya, apa, bohóc, macska, DJ, orvos, pedagógus, hanem mert Dr.Horváth egy kiváló jellem, DJ szecska a legjobb a szakmájában, Edit néni kiváló barátságos és támogató tanár, a nővérem meg az anyám szeretnek és én is őket, de ezen ünnepeket skippelem, és ez senkit nem érdekel. Mert nem ezen múlik. Kivéve a nyájnál, akik lefikázzák azt, aki mondjuk halottak napján nem megy temetőbe. Az nem számít, hogy minden második héten igen. AZ NEM ÉR!!! AZNAP KŐ MENNYI!+!!!!!!!444!!!!!! MER ASZONTÁK!!!
De nézd a jó oldalát, te a nyájjal vagy, vagyis mindig érezheted, hogy neked van igazad és a nyájtól eltérő kevesebb ember a hibás meg a deviáns életforma. Nekem ők alkotják a barátaimat, rokonaimat. Éljen soká az individualizmus.
35-ös
Ezért nincs nőd. Az ilyen a kutyának sem kell, de verd csak a melled, hogy te bezzeg nem követed a nyájat....te felette állsz mindennek, te, a megvilágosodott..., a mindenek tudója...
Nem minden férfi éli meg kényszerként az ilyen alkalmakat, képzeld, van, aki szeret örömet okozni egy nőnek. Meglepő, igaz? Te ezt nem értheted, hiszen soha nem volt a közeledben nő. Szegénykém. De azért ugye nem csodálkozol?
36.
Továbbra sem érted, hogy nem az ajándékozás tényével van a problémám, hanem azzal, ahogy ezt egy kinevezett naphoz kötitek a nyájjal, pedig semmi jelentősége nincs, egy sima nap, ami olyan, mint a többi.
Aki szerelmes az úgyis vesz cuccokat más esetekkor is, mitől különösebb nap ez az egy március elején? Semmivel, egyszer valaki kinevezte és "így lesz mostantól". Ennek nincs értelme.
(Ui: Primitív és bunkó előítéleted dacára volt kapcsolatom a múltban, szerencsére azért csak-csak sikerül megtalálni azokat akik szintén köpnek a társadalmi megkötésekre. Nehezebb - de megéri. Bármit, csak a téged meg az engedelmesen kérődző társaid csoportját ne. Jó nektek a szaros fű, csak a kolomp hangjának elvesztésétől féltek, mi lenne ha nem mondanák meg odafentről, hogy éppen ma mit kell ünnepelni? Március 20 a "A verebek világnapja", úgyhogy őket is tessék felköszönteni, magokkal meg szotyival, külön-külön emléktáblával, különben "kinéz a falu" és "milyen lenne az már". Nem bégetnél szinkronban...)
36-os
Én pl. megértem teljesen Edricus álláspontját, nagyjából egy véleményen is vagyunk, csak bennem még jobban él az ünnepek hangulata, jó oldala. Talán mert az én családomban, barátaimnál nincs ez a képmutatás. Viszont a nőnappal tökéletes egyezik a véleményünk, kierőszakolt, teljesen képmutató "ünnep". Én 365 nap odafigyelek a nőkre, mindig is egyenrangú emberekként kezeltem őket, kedveskedek nekik néha, a páromnak meg főleg. Sőt, ki szoktam állni a többi férfi hímsoviniszta megnyílvánulása ellen, nem szeretem az alpári, nőket (vagy bárkit) lenéző, külsőségek alapján ítélő embereket. Te nem tartod egyenértékű teljes embernek a férfit és a nőt? Hányszor kedveskedtél bármelyik férfinak november 19-én?
Mindazonáltal empatikus embernek is tartom magam, megbeszéltem menyasszonyommal, hogy hogyan is gondolkodok ezen a téren, imádom, szeretem, és ezért fejezem ki az érzelmeimet ezen a napon is. Mert ennyiből nem csinálok problémát, hogy ha neki ez jól esik, hát felköszöntöm nőnap alkalmából is. De emellett elfogadom más álláspontját, nekem is megértik az enyémet, boldogan, elégedetten tudunk élni úgy, hogy közben mindenki önmaga maradhat és nem kell megjátszania magát.
Képzeld ilyen is létezik. Neked miért fáj, hogy valakinek van saját felfogása, és úgy is tud szeretetteljes, békés harmóniában élni a neki fontos emberekkel?
Az ugye megvan mindkettőtöknek, hogy nőnapot az ezen a napon 1857-ben egyenlő fizetésért tüntető nők miatt tartunk? Ezért nevezték ezt a napot a női egyenjogúság napjának. Férfinap meg csak azért van, mert hát na, mi az, hogy nőnap van, férfinap nincs. A férfiak nem voltak elnyomva, nem kaptak kevesebb fizetést csak azért, mert férfiak, nem voltak a nők tulajdonai, mint fordítva. Ezt mondani kell?
Ezért különlegesebb ez a nap, mint a többi.
Nekem nem fáj az, hogy Edricus összehord itt marhaságokat a karácsonyról, meg kisregényt a barátairól, meg az ajándékokról, sőt az sem hat meg, hogy sérteget. (Mert nyilván betalált neki, amit írtam.) Világos, hogy nem érti, amit mondok, amit te is leírtál, hogy ha a menyasszonyodnak jól esik, ha virágot kap ezen a napon, akkor te felköszöntöd, és nem hőbörögsz, hogy neked senki ne mondja meg, hogy ezen a napon kell-e virágot adni, vagy sem. De ez a megvilágosodott akkor sem adna virágot, ha a barátnője (aki nincs) örülne neki.
A folyamatos bunkózása egyértelművé teszi, hogy már habzó szájjal püföli a gépet, de nyilván ezért van egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!