Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom utál virágot adni nőnap,Valentin nap alkalmából. Ezen én változtatni hogy tudok?
Most neked komolyan kérdés, hogy kinek lehet igaza?
Sajnálom cicamókus, de vér agymosott vagy.
Fel kéne nőni.
Hát én meg férfiként mondom, hogy ez sz..rrágóság, már bocsi. Mi ez a kamu szöveg, hogy azért nem vesz nonapra valamit, mert nem szereti a kötelező dolgokat? Akkor karácsonykor se kapsz semmit, mert az is kötelező dolog?
Kolléganőknek is szoktam venni egy szál virágot, mert tök jó látni, mikor örülnek neki, hogy gondolsz rájuk. Ez egy gesztus szerintem, de sokan mindenféle ideológiát gyártanak amellé, hogy fillérb..ók.
23.
De ez igaz fordítva is, amikor eljut odáig a társadalom, hogy X összeg alatt, már nincs "a szándék a lényeg" mentalitás, hanem mindenki megmorog, pár kereskedő pedig röhög a markába, hogy megint ötszörös profitot sikerült összeharácsolni, csak azzal, hogy a többség nem mer nemet mondani a társadalmi elvárásokra. ("Mer' akkor mit fognak szó'ni!")
Ugyan, olvassunk már utána a Valentin napnak. Még véletlenül sem amerikai ünnep, hanem európai. Igen, Amerika csinált belőle nagy bizniszt, ezt nem vitatom. De könyörgöm, ha már van Föld napja, meg kutyák napja, meg már a balatoni halaknak is külön napja van, akkor mi baj van a szerelmesek napjával? Ilyen rohadt megerőltető a kedvesünknek venni egy virágot, vagy egy csokit, vagy elvinni egy jó kis vacsira??? Hát milyen kapcsolat az, ahol ennyit nem lehet megtenni?
A másik meg a nőnap. Komolyan, tiszta szégyen, hogy már ezt is mellőzik, mert kötelező és erőltetett. Egy szép gesztus, de barmoknál már ez is fárasztó.
25.
Föld napján meg a többin nem várják el egyes kereskedők, hogy kötelezően költs el X összeget, különben nem is vagy ember, csak "barom" meg "hulladék". Ha elvárás lenne, az is rossz lenne, de így le lehet szarni, csak pár hülye vesz szemetet aznap is, passzióból.
Az egyetlen ünnep ami számít, az az egyén születésnapja, mert az róla szól. Minden más jóléti bohóckodás és/vagy lehúzás.
Paródia: https://www.youtube.com/watch?v=eygsGzLX07A&t=27s
A vicces, hogy az egyetlen értelmes karakter még ki is mondja a nyilvánvalót, amiért jól lecseszik a többiek. Mennyire igaz!
Ha ezen összevesz egy pár, hogy a férfi miért nem veszi meg a virágot, akkor jobb ha külön mennek.
Fura mód nekem nem kell nőnap vagy Valentin nap, hogy a szulinapján és a karácsony mellett random napokon (tehát amikor egyáltalán nem számít rá) meglepjem a páromat. Mindig így csináltam, sokkal többet ér és nagyobb a meglepetés.
Ferfinapkor sem kaptam orális kényeztetést, még sem pattogok….mert amúgy megkaptam minden nap.
Nem azt mondtam, hogy mindenféle szemetet, kacatot vegyenek egymásnak a párok. De a virág belefér, a csoki belefér és a vacsi is.
Nem kell mindent kiforgatni, nem szív alakú párnára, meg plüssmacira, meg ilyen szarokra gondolok.
Gondolom te karácsonyt sem tartasz, ezek szerint.
28.
Nekem a karácsony nem az ajándékozásról szól, talán 12-13 évesen szólt arról utoljára, meg egyszer, amikor nagybátyám adott egy nagyobb összeget és abból vettem meg az első laptopom, akkor az jól jött. De ezen felül... nekem a családi kör hangulatáról (ez kettő ember jelent + 2 cica), a jó vacsoráról, a békés idillről szól. Jelképes ajándékokkal szoktuk letudni, ilyen ezres környékén, olyan dolgokat, amin mindannyian jót nevetünk. Mások tuti lenéznének, akik ilyenkor eltapsolnak kéthavi fizetést, mert csak. És a vége sok családban átmegy farokméregetésbe "bezzeg a Jenci mennyit költött!" alapon meg idegeskednek a "tökéletesnek kell lennie" ünnepi kajáláson.
Ilyenkor örülök igazán, hogy örök különc rokonaim vannak a szűkebb körben. A távoliakkal meg nem beszélek.
De, tartok.
Ne forgasd ki a szavaimat, írtam, hogy én egész évben ilyen vagyok, nem kell nőnap, valentin nap ehhez.
Tetszik érteni te inkubátorba született?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!