Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzésről, házasságról mi ugrik be a férfiaknak, hogy NEM akarják? Gyerek, szabadságvesztés, anyagi minusz?
Barátommal sokat járunk szórakozni, de együtt élünk, elvagyunk a szürke hétköznapokban is. Valójában minden szuper.
Leszámitva az en biológiai órámat es azt, hogy ha komolyabb dolgokrol van szo, nala megáll annál a dolog, hogy "majd"
Azaz ki tudja kivel mikor akar megállapodni majd. De tervezi, csak épp nem most.(nem velem? Vagy velem de később? Vagy majd hoz vmit az élet, aki éppen kéznél lesz, azzal? Es sacc olyan 45-50 éves korában?(most se fiatal)
De nem is nagyon pedzegetem a témát mert én sem tudom én konkrétan mit akarok.(azért én se házasodnék/szülnék most hirtelen, mert "ijesztő"vele)
De csak úgy rosszul esett amikor ilyenekbe botlunk(pl a zenébe betettek egy házassági bevonulo zene effektet, erre gyorsan elnyomta azt a számot, a kocsiban rádióban vkik az eljegyzésüket ünnepelték, erre azonnal eltekerte", és ezek az apro momentumait nem értem es rosszul esnek, hogy ennyire viszolyoghat mások házasságának hallatán is az egésztol?
Vagy mi kényszeríthet egy férfit arra hogy ne bírja meghallgatni a számot ha bevonulo zene effekt van benne, meg ilyenekre?
A ház fele akkor jár ha eleve egyutt vették fizették, vagy hazasság alatt a kozos vagyonbol vett ki rá a pasi akinek a kolykei miatt sziv a nő anyagilag is.
A torvényeket se hülyék írják meg olyanok mint te.
Nekem az az érzésem hogy nincs meg köztetek a megfelelő komunikáció ha ezt nem tudjátok együtt komolyan megbeszélni. Szerintem nem leszel előrébb azzal ha ismeretlen emberek megmondják hogy vajon mi okozza azt hogy ennyire viszojog a házasságtól.
Próbáld jelezni felé hogy ez fontos téma számodra, kérdezd meg hogy mit gondol a házasságról, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!