Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amelyik férfi csak a minimumot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi csak a minimumot teszi a kapcsolatba, az nem akar tulajdonképpen semmit?

Figyelt kérdés
Azaz csak annyit tesz bele amennyit én (tudok), hogy korrekt legyen. Es semmi többet. Holott 3 szor 5 ször keresnek többet nálam.

2022. febr. 14. 17:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
100%

Tessék visszaolvasni, nem az volt a magyarázat, hogy dugulj el.

Hanem hogy hagyd el, vagy dugulj el.

Viszont úgy látszik, te nem megoldást, hanem önigazolást keresel itt, ezzel tényleg lehet, hogy az embered anyukájához kell fordulnod.

2022. febr. 17. 10:01
 62/70 A kérdező kommentje:

De azt bizonygatja hogy szeret meg 100 évre tervez velem es soha nem akar elhagyni.

Es nem tudom kamu e MERT ez mellett smucig velem szemben

Hogyan akarnék így családot? Aztán majd a gyerek szájábol sajnálja?

Magyarán erre kell megoldás ezért irtam ki. Hogy szeret az aki smucig a párjával??

Erre az a válasz, hogy ne akarj semmit a masiktol azaz ha csokit adsz ne várj többet csokinál, vagy hagyd el?

Hát en meg azt várom hogy vagy tudjam azt hogy átver, szórakozik velem es ezert smucig, akkor persze kidobom.

De ha valoban szeret akkor ne legyen smucig meg ne adásvételiként kezeljen.

Senki nem mondta egyetlen szóval sem azt, hogy nem szeret, kihasznál es azért nem nyujt nekem semmit.

Mindenkot őt védi hogy ne várjak tőle semmit. Meg keressek en tobbet. Stb.

2022. febr. 17. 10:13
 63/70 A kérdező kommentje:

Ja meg én keressek tobbet aki tobbet ad a kapcsolatba?

Ugy néz ki mintha neki kéne tobbet keresnie hogy adjon is a kapcsolatba

2022. febr. 17. 10:16
 64/70 anonim ***** válasza:
90%

Szeret, nem használ ki, de smucig.

Ha ő így szeret, akkor most mi van?

Speciel én leginkább azon értetlenkedem, hogy miért számít az, hogy ő mennyit keres?

Ha a kettőtök fizetését kivonjuk a képletből, akkor az marad, hogy te nem jössz ki anyagilag, mert magasabb komfortban élsz amiatt, hogy meg akarsz feleni neki. Közben nő az adósságod.

Első körben ezt kellene azonnal abbahagyni, mármint a különbség egyoldalú finanszírozását.

Ha szégyelled azt, amit megengedhetsz anyagilag aktuálisan magadnak, akkor már eleve kérdőjelekkel terhelt a kapcsolat, mert valami alap elfogadás faktor hiányos benne.

Másodsorban ezt, mármint hogy így nem fenntartható az életviteled, közölni kell a másikkal. Ha szeret és veled tervez, akkor együtt találtok rá megoldást. Lehet, hogy holnaptól ő is boldogan öntögeti a felmosóvízzel a wc-t és összebújva alszotok a 19 fokban.

Harmadszor (valószínűleg ezzel nehezen tudsz azonosulni, de ez is egy vélemény) mindegy, hogy mennyi pénzt és mennyiből ad bele aktuálisan a kapcsolatba. Semmilyen garanciát nem jelentene önmagában, ha taxival hurcolászna mindenhova, esténként mindig más étterembe mennétek vacsorázni a kontójára és a közös lakhatásotok egy az egyben finanszírozná, de mellette nem tudsz benne megbízni. Ha nincs bizalom és a jelzőid rá, hogy "smucig" és "lehúzó" akkor szóba sem jöhet a gyerekvállalás, mert bármennyi pénzt is sajtolsz/könyörögsz/turbékolsz ki belőle, az csak pillantnyi megoldás lesz, a gyerek pedig cirka 20 évnyi elköteleződést és feladatot jelent. De ezt tudod is a hozzászólásaid alapján, arra viszont eddig nem történt utalás, hogy az ember mit szól ezekhez a konkrét és már többször átbeszélt kérdésekhez, amit már unásig tisztáztatok közösen. Ugye?

Ami mártírkodást és érzelmi nyomasztást pedig itt sikerült bemutatni, annak alapján egy cseppet sem tűnne meglepőnek az, hogy a fickó megfelelő távolságból szemléli azt, hogy vajon szeretné e veled anyagilag is összekötni az életét. Úgy tűnik, nem tart itt a kapcsolatod és lehet, hogy soha nem is ér oda.

2022. febr. 17. 11:35
 65/70 A kérdező kommentje:

Elejébe kezdtem még csak bele majd olvasom a többit

A jovő tervekben okoz problemat.hogy elvarja h en biztositsak lakast megelhetest mindenem rámenjem majdan a gyerekre is meg stb mkkozben ő meg ül a lassan billioin amit rajtunk spórol meg azaz az en hatamon.

Nem biztosit támaszt semmit se nekem nemhogy akkor egy családnak majdan.

2022. febr. 17. 11:50
 66/70 A kérdező kommentje:
Ha en majd a gyedbol fenntartom a kecot, es 1 csomag 10 db os pelenkat tudok venni/ho, akkor majd ő is egy csomag 10 db osat vesz? Es meztelen p.csával nő fel a gyerek? Vagy ezt most mégis hogy képzeli az adasvételi kapcsit?
2022. febr. 17. 11:54
 67/70 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Szerintem gyereket sem akar es nem is gondolt ebbe bele. Ez egy olyan kapcsolat, amibe te nagyon sok mindent belekepzeltel, o meg meg mindig ott tart, hogy atjar hozzad kajalni, meg dugni. Jo esellyel ennel tobbet nem is akar.
2022. febr. 17. 15:22
 68/70 A kérdező kommentje:

En is ezt érzem mintha csak vmi szállodának nézne.

Ezért is kompenzálhatna.

Gyerekkel ugy van, hogy mondtam neki, lehetetlen lenne vállalni, nincsenek alapok sem hozzá. (Mert kérdezte akarnék e tőle, mit szólnék e hozzá- ezt valahogy mindig felméri, mennyire vagyok érte oda vissza, hozzá mennék e szülnék e neki ha akarná- sokszor tesztel ilyen kérdésekkel)

Ö ilyenkor folyamatosan "nyugtat"(mikor reálisan válaszolok), hogy dehát ő is ott lenne mellettem, a ferfi dolga is megteremteni az alapokat, es ő meg is tudja, ilyenektol nem kell tartanom h nincsenek alapok.(johogy ő nem tart, mert ő "tele van" ő gondol egyet, és eltart egy egész családot is egyedul, ha akar, benne nincsenek ilyen irányu(anyagi) félelmek a családtervezéstol)

Csak épp még "élunk", azaz egyikünk sem akarna még a játszótéren "szobrozni".

Ezért is van húzva halogatva az egész.

Én csak vmi jövőkilátást szeretnék tulajdonképpen, hogy most elcseszem x évem a semmire valójában es igy stagnálunk, amíg csak együtt vagyunk?

2022. febr. 18. 08:48
 69/70 anonim ***** válasza:
100%
Ez az ember tele van red flag-ekkel. Mennyi kell meg, hogy letegyel rola? Tenyleg ennyire vonz a penze? Az osszes tobbi dolog, amit felsoroltal rola, alkalmatlansagat mutatja, mind a csalad, mind a parkapcsolatok teren. Nem fogod tudni megvaltoztatni, fecserled az energiad, meg az idod. Ne legyel Terez anya, lepj tovabb.
2022. febr. 18. 10:39
 70/70 anonim ***** válasza:

Ma már egy 50 éves vén pötsch vagyok, egyedülálló, szingli (de önparódiával le is incelezhetem magam :D ), szívesen megosztom Veletek ebbéli tapasztalataimat és nézeteimet.

Fiatal srácként annyi sztereotíp közhelyet hallottam a családomtól, ismerősöktől, hogy fenntartással kezeltem, hogy fejest kellene ugorni a családalapításba és a nősülésbe. Úgyhogy nagyon óvatos voltam és vagyok is.

Sajnos ezt megerősítette, hogy fiatal srácként sok erőszakos nővel volt dolgom, akik mindenáron birtokolni, irányítani akartak, ha én határozott, férfi mós reagáltam le, akkor meg megpróbáltak érzelmileg zsarolni. Így a nagy Ő, a nagy IGAZI, akivel leéltem végül 15 év párkapcsolatot, vele is az első két évem volt az "ARANYKOR". Gyakorlatilag a mai mingli életet éltük 1998-2000 között két évig. Utána hozzám költözött, mondanom sem kell, ő kezdeményezte. Nem bántam, jó életünk volt utána.

DE! A két évben ugyanúgy hűséges és monogám voltam, csak hajcsavarók és szobabapucs, meg porrongy nélkül. Önellátóként voltam többgenerációs házunk önálló apartmanjában, ő meg anyukával, mivel fiatal volt. Meló után haza, lezuhany, séró belő, parfűm, ing, Porsche, csaj felvesz, mozi, vacsi, szex, aztán mindenki otthon alszik. Hetente többször aludtunk együtt nála vagy nálam, de nem voltunk összeköltözve. Nekem jó volt így.

2022. júl. 19. 14:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!