Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfi csak a minimumot teszi a kapcsolatba, az nem akar tulajdonképpen semmit?
Vele nőnek a terheim. Eleve miatta naponta tusolok ejszaka folyamat huzgáljuk a wct (en vodoŕel.meg oblito/felmoso vizzel leonteném igy sporolok de elotte ugye nem merek)miatta fogynak ezert radikalisan a testapoloim sminkszereim is nő a mosásom a konyha viz gáz áram koltsegem mert egy ferfi eszik meg sorolhatnam
A vizem lesz most leolvasás utan sacc 30 ezer
Ja es miatta fűtök ejszaka is..
Nincs pofám ahhoz hogy miattam megfázzon mert erzekemy.
Ja de mindezt lesz.rom hogy tartozasba ver!
Engem qz alap etikett érdekelne hogy amugy nem illene tobbet adnia nyujtania egy ferfinak mimt az hogy kicentizi hogy csokit kap es max egy csokit tesz bele?? Ez vmi uzlet neki? Vagy mi?
Annyit már kerdeztem tole hogy csak azert hozol enni es vagy csokit mert nálam ettél és kaptal tolem csokit?
Erre mondta nem dehogy.
Ennyit a megbeszelésről.
Most tartok annal a pontnal hogy jelentek en neki egyaltalan vmit ha max ennyit nyujt a kapcsolatba egy Feri egy Nőnek?
Nem a rezsi stb erdekel most. Hanem ez. A gesztus.
Adok kapok alapon lenni egy kapcsolatban?
Ferfi- nő esetén
Es az csak hab at egész tetején, hogy keres majdnem 5 ször annyit
Szerintem ha igyanannyit keresnénk is egy ferfinek illene tobbet nyujtania
Es nem ugy ha kap egy csokit akkor besz egy csokit viszont.
Ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!