Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amelyik férfi csak a minimumot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi csak a minimumot teszi a kapcsolatba, az nem akar tulajdonképpen semmit?

Figyelt kérdés
Azaz csak annyit tesz bele amennyit én (tudok), hogy korrekt legyen. Es semmi többet. Holott 3 szor 5 ször keresnek többet nálam.

2022. febr. 14. 17:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

Vele nőnek a terheim. Eleve miatta naponta tusolok ejszaka folyamat huzgáljuk a wct (en vodoŕel.meg oblito/felmoso vizzel leonteném igy sporolok de elotte ugye nem merek)miatta fogynak ezert radikalisan a testapoloim sminkszereim is nő a mosásom a konyha viz gáz áram koltsegem mert egy ferfi eszik meg sorolhatnam

A vizem lesz most leolvasás utan sacc 30 ezer

Ja es miatta fűtök ejszaka is..

Nincs pofám ahhoz hogy miattam megfázzon mert erzekemy.

2022. febr. 15. 11:05
 32/70 A kérdező kommentje:

Ja de mindezt lesz.rom hogy tartozasba ver!

Engem qz alap etikett érdekelne hogy amugy nem illene tobbet adnia nyujtania egy ferfinak mimt az hogy kicentizi hogy csokit kap es max egy csokit tesz bele?? Ez vmi uzlet neki? Vagy mi?

2022. febr. 15. 11:07
 33/70 A kérdező kommentje:
Nem.lakik az anyjanal csak ott vannak a cuccai. Allandoan nalam él. De ha hajbakapunk anyához megy persze. Albit nem tart fent egyik oldalon se. Oda se fizet meg ide sem.
2022. febr. 15. 11:08
 34/70 A kérdező kommentje:
29 tudom a szex az alap kotelezo ingyen a kapcsolatba hogy meltoztasson velem marqdni egy ferfi. Oks ne keverjuk ide.
2022. febr. 15. 11:10
 35/70 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd el neki, hogy mit szeretnel es egyezzetek meg a penzugyekben. Ha o azt mondja, hogy nem hajlando tobbre, akkor megint nalad pattog a labda, hogy ezt elfogadod vagy nem. Nyugodtan mondhatsz nemet, ahogy o is. Azt varni, hogy majd lesz vlahogy es a problemak megoldodnak, mikozben nulla kommunikacio van koztetek, na ez az, ami nem fog menni. Nyisd ki a kicsi szad es hasznald. Most nem arra, hanem a masikra.
2022. febr. 15. 12:43
 36/70 A kérdező kommentje:

Annyit már kerdeztem tole hogy csak azert hozol enni es vagy csokit mert nálam ettél és kaptal tolem csokit?

Erre mondta nem dehogy.

Ennyit a megbeszelésről.

Most tartok annal a pontnal hogy jelentek en neki egyaltalan vmit ha max ennyit nyujt a kapcsolatba egy Feri egy Nőnek?

Nem a rezsi stb erdekel most. Hanem ez. A gesztus.

2022. febr. 15. 12:54
 37/70 A kérdező kommentje:

Adok kapok alapon lenni egy kapcsolatban?

Ferfi- nő esetén

Es az csak hab at egész tetején, hogy keres majdnem 5 ször annyit

2022. febr. 15. 12:55
 38/70 anonim ***** válasza:
91%
Csak mellekesen kerdezem meg, mert mar 1234* irtad ki, hogy mennyit keres. Ha ugyanannyit keresne, mint te, akkor most elegedett lennel? Ha igen az is jelent valamit, ha nem a valasz az is. Talan igy hamarabb eljutsz a megoldasig, mert most puffogsz es mindenre ugrasz, nem tudsz a valodi kerdesre fokuszalni.
2022. febr. 15. 13:09
 39/70 A kérdező kommentje:

Szerintem ha igyanannyit keresnénk is egy ferfinek illene tobbet nyujtania

Es nem ugy ha kap egy csokit akkor besz egy csokit viszont.

Ez mi?

2022. febr. 15. 13:16
 40/70 A kérdező kommentje:
*vesz
2022. febr. 15. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!