Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amelyik férfi csak a minimumot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi csak a minimumot teszi a kapcsolatba, az nem akar tulajdonképpen semmit?

Figyelt kérdés
Azaz csak annyit tesz bele amennyit én (tudok), hogy korrekt legyen. Es semmi többet. Holott 3 szor 5 ször keresnek többet nálam.

2022. febr. 14. 17:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen szabály, hogy egy férfi nyújtson többet egy kapcsolatban. Sem illem, sem egyéb előírás nem szól erról.

Annak viszont semmi akadálya, hogy te kevésnek érezd azt, amit a partnered nyújt, mindenféle ködös etikettől függetlenül.

A szíved joga.

Ahogy az is, hogy ezt közöld vele, és az is, hogy akár hazazavard anyukához, ha nem tud vagy nem akar megfelelni az elvárásaidnak, nem elég figyelmes, vagy egyszerűen csak holnaptól nem akarod nézni a fejét.

Szabadon dönthetsz.

2022. febr. 15. 13:45
 42/70 A kérdező kommentje:
Akkor valszeg az ilyenek gyerekkel is otthagynak a sz.rban. mert minek tenne bele.
2022. febr. 15. 15:00
 43/70 A kérdező kommentje:
Akkor meg annyit tesz bele mont a gyed. Es gyűjt magának. Nekem ez fura..
2022. febr. 15. 15:01
 44/70 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez nem tetszik, akkor meg kell mondani. Ha nem változtat, akkor ott kell hagyni.

Azon meg te gondolkozz el, hogy ha pénzt kell kunyerálni a pasidtól, hogy legyen pénz kifizetni a vizet, hogy lehúzd a wc-t, és komoly anyagi érvágás az, hogy naponta tusolsz és sminkelsz, akkor ideje kezdened magaddal valamit. Ez így nem élet. Segélyen vagy? Vagy közmunkán? Előbb saját magad rendezd, utána pasizz.

2022. febr. 15. 19:13
 45/70 A kérdező kommentje:

Diplomás fizuval alberletben vagyok. Nincs szülői segítség.

Semmi.

Agyaltam külföldön .ert voltam is már kint. Felmondok visszamegyek.

Csak épp szerettem volna a vándorcirkusz életmod helyett (rengeteg helyen laktam már es rengeteg melom volt má) csak szeretnèk fix családot barátot ill letelepedni végre. Azaz megállapodni, így hazajöttem.

De miért az en életem kell ecsetelni..?

Itt a kérdés hogy engem valójában lekezel a párom?

Mellesleg már mondtam neki. Hogy te csak azert adsz vmit a kapcsolatba mert tolem kaptál?( Pl csoki, vagy vacsora)Letagadja.

Mondtam már neki azt is hogy olyan fura hogy a nagy szerelme vagyok elmondása szerint, mégis sajnál tőlem mindent.

Folya.at azt várja hogy alanyi jogon legyen a kapcsolatban. Azaz örüljek csak annak hogy velem van és ennyinek.

Meg az életét adja nekem.(mást ugye semmit..) Ilyen idiota mondatokat kapok.

2022. febr. 15. 19:23
 46/70 A kérdező kommentje:

Azt is mondtam hogy az is durva nekem ha pl használt valamiből csak ezért veszi nekem azt a dolgot is. Nem szivbol szeretetbol csak ugy. Hanem mert használt belőle.

Mondtam neki hogy inkább ne vegyen igy nekem semmit. En nem ugy adok csokit vagy nem ugy nyujtok valamit hogy nekem azt meg kell adni. Hanem szivbol önzetlenül.

Azt is kerdeztem már tole hogy egyáltalán kapcsolatra vesz engem? Neki ez a párkapcsolat? Vmiféle üzlet? Ha kapok vmit akkor visszaadom? Amugy meg nem nyujtok semmit bele?

Persze butaságokat beszélek meg én kombinálok meg (biztos baj van az onbizalmammal sajat magam nézem le csak ezeket nem mondja ki)

De olyan érzésem is van, mintha palimadárnak nézne!

Fenének nem tud a kapcsolatba ugy rendesen beleadni mint egy normalis férfi.

2022. febr. 15. 19:26
 47/70 A kérdező kommentje:

Es hoz wc papirt!

Szinte leírhatatlan amit érzek.

Hát köszönöm neki. Komolyan.

2022. febr. 15. 19:31
 48/70 anonim ***** válasza:
100%
De legalább wc papírból nem használtat hoz.
2022. febr. 15. 21:47
 49/70 anonim ***** válasza:
100%

Te ezek szerint csak azt várod egy kapcsolatban, hogy anyagilag könnyebb legyen, segítsen a megélhetésben, pénzeljen. Nem érdekel a szex, a szerelem, csak egyedül nem keresel annyit, hogy a napi megélhetést fedezni tudd.

Mint egy élő gyakoris sztereotípia. Nem vagy te troll véletlenül?

Amúgy meg mondd meg, hogy x összeggel szálljon be a rezsibe havonta, mert nem csak a wc papír fogy. Illetve hogy te bőkezű ajándékokra számítottál, nem wc papírra. Nyugodtan vállald fel, hogy te anyagias vagy. Aztán vagy elfogad így, vagy jön másik.

Annak értelme sincs, hogy te magadban duzzogsz, ő meg találja ki, hogy mi a bajod. Viszont ebben az esetben is szakítani fog.

Ne kérdezgesd, hogy mit ad neked, ő meg nem tudja, hogy mit akarsz hallani. Próbálja kitalálni, azért puffogtat közhelyeket. Mondd meg, hogy neked plusz anyagi terhet jelent, és elvárod, hogy ezt fizesse, és örülnél, ha ezen felül is támogatna.

2022. febr. 16. 05:09
 50/70 A kérdező kommentje:

Attol hogy errol irtam ki kerdest nem azt jrlento h anyagias vagyok

Nalunk a szuleink es nagyszulők is vállvetve adtak a családba, nem sajnálta apám tolem a penzt, nekem ez nem a norma.

2022. febr. 16. 07:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!