Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfi csak a minimumot teszi a kapcsolatba, az nem akar tulajdonképpen semmit?
Na figyelj, a kérdés kiindulásánál még annyit tett bele, mint "te, hogy korrekt legyen".
Később már csak pár ezret a rezsibe.
Mostanra egyenesen lehúz és csóróvá tesz.
Ez egy tendenciózusan romló kapcsolat, ráadásul ha egy nap alatt ekkora a hanyatlás, akkor tuti, hogy egy percet sem szabad vele maradni többet.
Menekülj, vissza se nézz!
Ő bevétele 1 2 %-át teszi bele.
En kb a bevetélem 80%-át.
En fizetem a lakbert rezsit is.
Tele vagyok tartozásokkal és lesz.rja. vesz egy csokit ha en veszek egy csokit.
Igy ertettem kb.a a minimumot!
Ingyen él az anyjánál meg nálam magyarán.
De ha meghivom enni akkor visszahiv.
Szoval igy erthető?
De nem is ez erdekel. Hanem szerintem egy ferrinek eleve illene tobbet beleadnia es nem pedig csak viszonoznia. Hogy a nő HA mrghivja kajálni AKKOR ő is meghivja a nőt.es igy kicentizi nehogy tobbet adjon veletlenul se
Nekem ez valahogy tré.
Es nem tudom ez azt jelenti talán hogy engem lenéz egy kis senkinek aki leápolja es kesz?
(A szex se kolcsonos. Egy nő nemtud elmenni 10bol 10 szer de a pasi igen. Javarészt onzetlen a szex a nők részéreől es még jopofát is vágnak hozzá kedvességbol. Es ingyen)
Érthető, hogy kétségbe vagy esve a tartozások és a saját alacsony bevétel miatt. Az nem érthető, hogy az általad felhalmozott terhekért miért neki kellene helytállni, hacsak nem vett ő is részt a hitelek felvételében.
Ha alapvetően az anyjánál lakik, akkor az elsőre nem tűnik lehúzásnak, hogy a nálad töltött idő kapcsán miatta felmerülô rezsiköltségen felül nem fizet a lakhatásért.
Ne értsd félre, nem vagyok teljesen fogalmatlan, érteni vélem, hogy a te fejedben az van, hogyha közösen tervezitek az életet, akkor ezeknek az általad "hozott" pénzügyi terheknek a rendezésében is részt kellene vennie már most.
Ő ezt láthatóan másképp gondolta eddig.
Ha ez évek óta így megy stabilan, akkor várhatóan nem fog változni később sem a dolog.
Abban lehet még potenciál, hogy rendesen összeköltöztök (ha erre van hajlandóság benne) és ezzel csökkennek a te lakhatásodhoz járuló terhek is.
Persze szakíthatnál is, de jól tudod, hogy akkor (átmenetileg mindenképp) anyagilag pont ugyanebben a helyzetben lennél, mint amiben most vagy, mínusz pasi.
A hosszabb távú megoldás az lehet, rendbe teszed a pénzügyeid és nem szolgáltatod ki az életed mások kénye-kedvének e téren sem.
Párkapcsolattól függetlenül.
Megélek egyedul.nem errol szol a kerdés.
Hanem arrol hogy egy ferfi mennyit tesz a kapcsolatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!