Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a nem előnyös külsejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a nem előnyös külsejű pasikra tulajdonképpen nem is tekintenek férfiként?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy úgy kezelik az ilyen férfiakat a nők, mintha nem is férfiak lennének.Mintha kb valami öreg bácsika lenne egy nem előnyös külsejű férfi. Lehet ebben igazság, tényleg külön kategóriába sorolják a nők magukban ezeket a férfiakat?

2020. okt. 9. 20:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
52%
A férfiak ezt csinálják a csúnya nőkkel. Így fordítva sem megdöbbentő, bár ez egyik nem részéről sem tudatos szerintem.
2020. okt. 9. 20:18
 2/25 anonim ***** válasza:
34%
Pénzed legyen, akkor lesz fullos csajod is!
2020. okt. 9. 20:27
 3/25 anonim ***** válasza:
47%

Nem, szolgaként tekintenek rájuk, akiktől ugyanúgy kikövetelik azt a figyelmességet, és főleg az ezzel járó előnyöket, ami persze a nőknek "jár", de persze eszük ágában sincs dugni velük.

Tipikus megnyilvánulása ennek a barátzónázás.

Ugye ha egy férfira rámozdul egy ronda nő, akkor a férfi szimplán ignorálja/egyértelműen lekoptatja, és kész.

De ha egy nőre rámozdul egy nemjópashii, akkor nem azt csinálják, mint a férfiak, nem mondják ki egyenesen, hogy bocs, takarodj, hanem megpróbálják berakni barátzónába, hagyják reménykedni, és kihasználják folyamatosan mindenféle szívességekre.

2020. okt. 9. 20:33
 4/25 A kérdező kommentje:
Előnytelen külsejű férfiak válaszát is várom, hogy ők tapasztaltak e ilyet, hogy nők nem pasiként viselkedtek velük érezhetően.
2020. okt. 9. 20:33
 5/25 anonim ***** válasza:
60%

Nekem ez egyetemen esett le. Voltak a koliban random ivászatok és ott tűnt fel, hogy 1-2 finoman szólva sem kinéző srácot egyszerűen levegőként kezelt minden csaj. De, tényleg, minden csaj. Találó a hasonlít, hogy kb. egy öreg papiként tekintettek rájuk.

Azzal nincs probléma, ha nem gerjednek rá ezekre a srácokra, de az egész mögött ott volt valami olyan, hogy akármit mondhattak ezek a srácok, akármilyen jó ötlettel állhattak elő, kaptak egy fél másodperces mosolyt és ennyi, nem törődtek velük többet. Fura volt ezt látni.

#1: Máskor meg megy a sírás, hogy a férfiaknak akármilyen lyuk megfelel. Döntsétek már el akkor, hogy mi van.

2020. okt. 9. 20:52
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Kövér lányként ugyanezt tapasztaltam. Levegő. De ez miért lep meg? Senki nem akar neki nem tetsző emberrel járni.
2020. okt. 9. 20:53
 7/25 anonim ***** válasza:
35%
#6: Miért kell hazudni? Miért van az, hogy az én 90 kilós barátnőmnél gyakorlatilag hetente próbálkoztak a srácok?
2020. okt. 9. 20:54
 8/25 anonim ***** válasza:
72%
5 Én biztos nem sírok, mert lesz.rom,már bocs. Nekem van párom, aztán hogy másoknak mi felel meg, az engem hidegen hagy
2020. okt. 9. 20:58
 9/25 anonim ***** válasza:
84%
Aki nem jön be, ahhoz hogy vonzódjak, cica? Nem tehetek róla. Szerencsére mindenkinek mást jelent az előnytelen külső.
2020. okt. 9. 21:20
 10/25 anonim ***** válasza:
69%
És a kémiával mizu? Nyilván engem nem vonz, de egy hasonlóan előnytelenebb külsejű csajjal simán összejöhetnének. Ja, hogy az már derogálna nekik? Hát ez van...
2020. okt. 9. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!