Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a nem előnyös külsejű pasikra tulajdonképpen nem is tekintenek férfiként?
"Kövér lányként ugyanezt tapasztaltam. Levegő. De ez miért lep meg? Senki nem akar neki nem tetsző emberrel járni."
Én sportos alakú pasi vagyok, mégsem levegőnek néznék egy kövér nőt, maximum nem akarnék vele lenni. Nem mindegy, hogy lenézed, levegőnek nézed, vagy akár elbeszélgetsz vele, de csak mint barátilag.
Hú... Durva, hogy mennyire megy a mellébeszélés, kettős mérce, áldozatszerepben tetszelgés.
#8: A válaszod konkrétan nem válasz arra, amit írtam. Azt is leírhattad volna, hogy milyen kutyád van, annak is pont annyi köze lett volna az egészhez. Ja, hogy egy egós beszólásnak jó volt. Hát, igen. Ha nincs tartalom, akkor csak ez marad...
#10: Úgy általánosságban a nőkről írt. A rondákról és a kevésbé rondákról is. Az én egyetemi sztorimban pl. a legrondább csak is valami jó srác után csorgatta a nyálát.
A #12-es lepontozása meg kb. olyan, mintha szembeköptétek volna magatok. A drámázás megvolt, hogy brühühü, a kövér csajokra sem figyelnek. Aztán jött valaki, aki figyel és... Nem ám meglenne dicsérve vagy normálisan keverve, hanem bumm, fogjátok és lepontozzátok.
13 Már miért ne lenne hozzá köze? Azt állítottad, hogy ezen siránkoznak a nők, tehát az összes. Én meg leírtam, hogy én biztosan nem (meg még millió másik sem, nyugodt lehetsz benne). A te válaszod is irreleváns a témában ennyi erővel, mert egy spekuláción, általánosítános alapul. Innentől kezdve mit lehet reagálni a kretén feltételezésedre? Mit vársz, milyen választ adjak egy hazug állításra?
Amúgy kutyám sincs, mert nem szeretem a kutyákat.
A levegőnek nézés alatt mit kell érteni? Nem köszön neki, nem szól hozzá semmilyen szinten, meghív egy bulira MINDENKIT, kivéve őt? Mert nálam ezt takarja a kifejezés és szerintem utoljára általános iskolában láttam ilyet.
Az nem levegőnek nézés, ha nem akar vele randizni meg nem reagál a kéretlen udvarlásra.
"A nők úgy csinálnak mint ha érdekelnéd , rád néznek amikor nem oda tekintesz"
Ha valakire ránézek, az nem jelenti azt, hogy érdekel, te jó szent szar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!