Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiúval úgy két és fél hónapja egy társkereső oldalon.Miután találkoztunk közölte hogy tetszem neki és szimpatikus vagyok számára de adjak le tíz kilót mert egyáltalán nem elönyös?
Becsüld meg az őszinteségét. Az már rajtad áll, hogy lefogsz-e vagy sem, de ha igen, akkor ne őérte tedd.
Fogyásról van itt GYIK-en külön kategória. Én annyit ajánlok, hogy fogyókúra helyett egy tartható diétát keressél. Lassabb a hatás, de maradandó.
F
Te figyi, en nem ismerlek de 10 kilo ide vagy oda, szerintem tokeletes vagy :)
Ne mas miatt fogyj le hanem magad miatt. De csak ha ugy erzed, hogy zavar a sulyod. Lehet mondjuk ez egy jo motivacio...
Ha megfelelsz magadnak akkor hidd el, millio egy pasi szeretne veled lenni akiknek ez nem gond
Oké, leadsz 10 kilót.
És mi lesz, ha valami okból - nem feltétlenül önhibádból - ismét visszahízod? Fogja magát, és lelép?
Én azt mondom, nem érdemes olyannal kezdeni, aki nem téged szeret, hanem azt, akivé szeretne alakítani.
Ha alacsony nőről van szó 10 kg nem kevés, vannak olyan férfiak akinek nem tetszik ha egy fiatal nő elhanyagolja magát. Mindenkinek más a gyengéje, valakinek magasság, pénz vagy humor a fontos, másnak az, hogy egészségesen éljen. Ettől függetlenül nem semmi a srác, hogy így udvarol...
Kedves kérdező, ha így érzed jól magad ahogy vagy, ne fogyj le, csakis akkor, ha te is azt szeretnéd!
Kedves Leiyla!
Önmagadért nem lehet szeretni?
Vajon miért kéne megfelelned bárkinek is?
Szerintem van Akinek pont megfelelsz úgy ahogy vagy, és hidd el jó oka van rá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!