Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők a nem előnyös külsejű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a nem előnyös külsejű pasikra tulajdonképpen nem is tekintenek férfiként?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy úgy kezelik az ilyen férfiakat a nők, mintha nem is férfiak lennének.Mintha kb valami öreg bácsika lenne egy nem előnyös külsejű férfi. Lehet ebben igazság, tényleg külön kategóriába sorolják a nők magukban ezeket a férfiakat?

2020. okt. 9. 20:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20 De ha valakit megbámulsz 50xer akkor sem azt jelenti igaz?
2020. okt. 20. 23:02
 22/25 anonim ***** válasza:
így igaz
2020. okt. 20. 23:21
 23/25 anonim ***** válasza:
39%
Akkor minek bámulod annyit? Csak azért hogy szórakozz az illetővel. Nagyon igaza van itt sok kommentelőnek.... Én ezért nem foglalkozok soha többé veletek nőkkel. Ugyanezt eljátszotta egy szarházi nő velem. Jól behízelegte magát, meg minden szar szívességet kért tőlem, én közben szerelmes lettem belé de nem érdekelte... Majdnem az életem is eldobtam miatta annyira belebetegedtem. Rohadékok vagytok. Soha többet nem kérek egyikőtökből sem. Nagyképűek vagytok, azt hiszitek hogy ti vagytok az atyaúristenek.... Háromszor annyi szenvedést érdemeltek mint amennyit adtok..... Okádok tőletek
2020. okt. 20. 23:40
 24/25 anonim ***** válasza:
utolsó, engem már csalt meg nő, pedig súlyos százezereket költöttem rá. Vissza akartam kapni, kifizettem neki az albéletánek 4 havi díját, aztán röhögve feljelentett zaklatásért. Rendőrségre hurcoltatott, mert túl kedves voltam vele (4 szerelmes levelet tettem a postaládájába, meg 3 sms-t írtam neki kedvesen). Alig bírtam magamat tisztázni. Ő meg közben jókat kefélt egy másik pasival és rajtam röhögött. Ugye távkapcs volt, mindig mondta mennyire szeret, csak fura volt hogy hétköznap este szinte soha nem választ semmire, se hívásra se üzenetre, mert már mással volt hétköznap, hétvégén meg velem. Aztán ezt feldobtam neki, persze tagadta és a pasija leplezte le a dolgot. De a nők a hazudozás bűvészei, és a több vas tűzben tartásának nagymesterei. Soha többé nem kérek belőlük.
2020. okt. 20. 23:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok, megnézésről volt szó, ember. Ha 50x rádnézek, lehet, hogy gyilkos fejjel bámulsz engem, és félek, hogy követni fogsz.

Amit utána leírsz, az már teljesen más. Behízelegte magát, szívességet kért... Ez már nem megbámulás, hanem konkrét kapcsolat két ember közt. Az, hogy te beleszerettél, nem az ő hibája. Nem kell mindenkinek minden szart megtenni punci reményében.

Tanuld meg, hogy csak akkor tegyél szívességet, ha azt egy pasinak is megtennéd, és hogy ha megteszed és nem kapsz egy szopást cserébe, akkor nem vágod le ezt a szánalmas hisztit. Az nem átverés, hogy te beleszerettél valakibe, ő meg beléd nem.

2020. okt. 21. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!