Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amelyik férfi csak a minimumot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi csak a minimumot teszi a kapcsolatba, az nem akar tulajdonképpen semmit?

Figyelt kérdés
Azaz csak annyit tesz bele amennyit én (tudok), hogy korrekt legyen. Es semmi többet. Holott 3 szor 5 ször keresnek többet nálam.

2022. febr. 14. 17:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:

Meg nem is az a normalis h párom van es nehezebb az élet.

En csak azt szeretném tudni hogy valojaban mi lehet a smucigsága mögött.

2022. febr. 16. 07:56
 52/70 Noren1989 ***** válasza:
100%

Figyu, így ezek alapjàn könnyebben lennél, ha eltartót keresnél, nem pàrt.

A diplomàd milyen jellegű, hogy ennyire a létminimumra kényszerít?

Most egyedül élsz?

Lehet, h dobna rajtad egy lakótàrs, vagy közös albi. Mind anyagilag, mind a frusztràltsàgod tekintetében.

2022. febr. 16. 08:11
 53/70 A kérdező kommentje:

Van egyetlen érv is mellette?

Mert ugy döntöttem, kidobom.

2022. febr. 16. 15:24
 54/70 A kérdező kommentje:

Nekem férfi kellene, nem olyan, aki lehuz smucig, es nem lehet vele haladni sem meg semmit sem. Csak szállodának néz. Feljon eszik alszik szexel es ennyi.

Nem nyujt semmit.

2022. febr. 16. 15:25
 55/70 Noren1989 ***** válasza:
100%
Örülök, hogy párbeszédünk segít előrevinni az ügyedet.
2022. febr. 16. 15:29
 56/70 A kérdező kommentje:
Feltűnt az anyjának is hogy vmi nem oké a fiával.
2022. febr. 17. 08:00
 57/70 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az tűnt fel, hogy mégse dobtad ezek szerint. 🙃😉 Megadta a hitelkártya pinkódját és minden rendbe jött?
2022. febr. 17. 09:02
 58/70 A kérdező kommentje:

Valamiert elkezdett nyalni.

Gondolom az anyjátol kapott fejmosást mert onnan jött

Az anyja akar most nekem kompenzálni az ingyenelo fia miatt

2022. febr. 17. 09:34
 59/70 A kérdező kommentje:

Az anyjának ugye ftunt hogy soha nincs otthon csak nalam. Gondolom kerdezte a fiátol hogy segit e nekem.

Valszeg az anyja ég a fia helyett éppen elottem. Mert ugye semmit nem nyujt.

Itt meg azt akarták nekem magyarazni hogy en vagyok az aki duguljon el ne kérjen semmit.

2022. febr. 17. 09:37
 60/70 A kérdező kommentje:

Ismetlem még mindog nem a rezsi a bajom. Hanrm hogy rajtam smucigoskodik.

Szoval mondtam is neki hogy tudom azt hogy az anyja kedves törődő velem eppen es NEM Ő.

Es kertem arra hogy nyujtson olyan dolgokat amiket tolem nem kapott. nem adasveteli kapcsolatban van velem meg üzletiben(hogy kap csokit es visszaadja),hanem ha parkapcsolatra vesz. Akkor legyen suives azt a formáját elovenni.

Az anyai gesztust meg értekelem. De nem arra van szukségem de elfogadom de csak az anyja miatt h ne bántsam meg hisztikkel hogy elutasitom.

2022. febr. 17. 09:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!