Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező...ez a "csak a gyerekeket adtad bele" érvelésed jó nagy marhaság. Eleve a csokos meg hiteles a ház, akkor az nyilván azt jelenti, hogy SZÜKSÉG volt rád és a gyerekekre, máshogy nem lett volna semmilyen háza.

A másik dolog meg, hogy a csok az úgy jár, hogy ott kell lakni, szóval olyan nincsen, hogy te a gyerekekkel húztok, ő meg marad, oszt röhög a markába.

Értem én, hogy csak nyócelemi jött össze, de lásd már, hogy ezt csakis és kizárólag akkor teheti meg veletek, ha hagyod. A gyerekekért meg felelős vagy, ne baxxál már ki velük is.

2022. febr. 12. 19:39
 82/148 anonim ***** válasza:
84%

Még mindig ott vagy? Menjél már.

Két hét és térden csúszva megy utánad. Pláne ha belebegteted neki a jogaidat. (mondjuk az más kérdés így megeri e ujrakezdeni de mindegy.)

2022. febr. 12. 19:47
 83/148 A kérdező kommentje:
Épp most mondtam neki hogy nemsokára jönnek értem, akkor is azt mondta,hogy őt nem érdekli. Mondtam neki hogy pont ezzel van a baj, hogy ennyire nem érdekli,majd lesz más ezzel letudja, minek élne velem ha barmikor-barkivel pótol, egy kicsit sem érdekelné ha velem bármi lenne?
2022. febr. 12. 19:54
 84/148 anonim ***** válasza:
89%
Le ne mondj a fele házról cseszdmeg, ne legyél világi idióta! Gondolj a gyerekeidre, hiába nem tettél bele semmit
2022. febr. 12. 19:58
 85/148 anonim ***** válasza:
100%
Indultok anyudhoz?
2022. febr. 12. 20:19
 86/148 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ne hagyd magad! Ennél sokkal jobbat érdemelsz te is, és a gyerekek is. Ügyvéddel mindenképp beszélj. Majd írd meg hogy mi a fejlemény. Drukkolok neked, és sok sok kitartás! 🤗
2022. febr. 12. 20:26
 87/148 anonim ***** válasza:
100%

Bármibe lefogadom, hogy következő hétvégén új nő lesz a házban.

Minél előbb keress ügyvédet! Ha ő ott lakik, a te részed használatáért pénzt kérhetsz. Addig is, amíg nincs vagyonmegosztás.

A gyerektartás is első perctől megillet.

Ne hagyd magad kisemmizni! Ez most teljesen úgy jött le, te csak azért kellettél, hogy meglegyen a csok-hoz a két gyerek, megvette a házat, ti meg mehettek a pi.ba.

2022. febr. 12. 20:56
 88/148 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp állj ki magadért. Nem vagy abban a helyzetben, hogy nagylelkűsködj, csak mert úgy érzed fair-nek. Ha nem préselsz ki belőle mindent amit tudsz (és ami jár a jog szerint is, és erkölcsileg is, hiszen te szültél, te neveled a gyerekeket, ez is munka) akkor anyád szobájában fogsz megöregedni, vagy utcára kerülsz. 2 gyerek mellett egyedülálló anyaként, 0 munka tapasztalattal a büdös életben nem fogsz magadtól talpra állni, ha most mindent neki hagysz. Muszáj hogy kiállj magadért és a gyerekeidért, mert ez a pénz ugyanúgy az övék is, őket illeti. Igazából nincs jogod játszani a mártírt, és lemondani a pénzről, mert az a gyerekeidnek jár. Legalább miattuk állj a sarkadra, mert ha otthagyod a házat, nem kérsz gyerektartást, sem a támogatásokat, akkor kb éhen fogtok halni, vagy elviszi őket a gyámügy.
2022. febr. 12. 21:02
 89/148 anonim ***** válasza:
100%

"Mondtam neki hogy pont ezzel van a baj, hogy ennyire nem érdekli,majd lesz más ezzel letudja, minek élne velem ha barmikor-barkivel pótol, egy kicsit sem érdekelné ha velem bármi lenne?"

Kerdezo te meg mindig azt varod , hogy ez a ferfi szeressen es , hogy ugy nezzen rad ahogy te ra . Nem szeret , feleslegesen vagyodsz utana ! Csak magadat kinzod. Ugy sajnalom ami veled tortenik , de ne add fel! Tudom azt is , hogy ezt a " en csak a gyerekeket tettem bele a hazba " szoveget csak a depressziod mondatja veled! A depresszio miatt nem latsz tisztan , nem latod , hogy mire vagy kepes , hogy mennyit dolgoztal ( mert a gyerek neveles es tarsai is munka) mennyi aldozatot hoztal es , hogy igeis kivetted a reszed a munkabol, amivel felepitettetek ,TI KETTEN, azt amitek van ! Kerlek szepen ne becsuld le sajat magad.

2022. febr. 12. 21:04
 90/148 anonim ***** válasza:
94%

"Bármibe lefogadom, hogy következő hétvégén új nő lesz a házban."

Kétségtelen hogy ezt szeretné de nem kizart hogy pofára esik és nem talál olyan könnyen mást. Akkor majd könyörög a kérdezőnek.

2022. febr. 12. 21:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!