Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
 91/148 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most értünk ide anyukamhoz, mikor jöttünk el, mondta hogy többet ne menjek oda be, és elvette a kulcsot. Mondtam hogy a fele az enyém, úgyhogy majd meglátjuk. Azt mondta jól teszem,legalább fizetem a hitelt. Mondtam, hogy ő még gyerektartást fog. Azt mondta biztos hogy nem, inkább majd dolgozik feketén, abból nem kell. Aztán mikor félúton jártunk idefele írt hogy na, akkor megy új nőt szerezni, küldözgette hogy cipőben van, sok sikert kívántam neki, O azóta is irkál,leginkább hogy eljátszottam az esélyeim meg hogy én egyedül fogok meghalni, mert 2 gyerekkel senkinek nem fogok kelleni, O meg már ma mással fog aludni, amiért leleptem. Köszönöm a biztatást. Igazán sokat jelentett. Tényleg! Ha nem vagytok lehet hogy ott ragadtam volna.. Köszönöm hogy nem tamadtatok be engem. Nem tudom mihez fogok kezdeni egyébként, de az első lépés pipa. Nehéz lesz, de a gyerekek miatt muszáj normális életkorulmenyt teremteni. Tényleg,igazán köszönöm nektek!

2022. febr. 12. 22:11
 92/148 anonim ***** válasza:
0%
Vadidegen emberek győztek meg, akik a gyakorin élik a szánalmas kis életüket? Gratulálok!
2022. febr. 12. 22:17
 93/148 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást neked.. Ne agódj ö fog még neked könyörögni..
2022. febr. 12. 22:21
 94/148 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem fogsz egyedül maradni, azt csak ő szeretné.

Első lépés, hogy nézel a neten ingyenes jogi tanácsadást, és elmész, amilyen gyorsan lehet.

A következő, hogy megtudod, hogy hol és hogyan tudsz leérettségizni levelezőn. Mellette tudsz tanulni mást is, vagy kereshetsz munkát.

Utóbbit akkor tudod, ha beszélsz a szüldiddel, hogy ennek érdekében milyen mértékben tudnak segíteni a gyerekek körül. Kell a közelben ovi és bölcsi is. Részmunkaidős állás, vagy valami alkalmi jellegű is jó. Elsőre minden jobb a semminél. Újsághordás, szórólapozás, call center, hosstess munka, bolti kisegítő, takarítás maszekban: ezeket többnyire kisgyerek mellett is tudod.

A férjednek meg addig lesz nagy arca, amíg el nem megy ügyvédhez, hogy mire számíthat.

Apropó: a bankba is menj be, hogy mi lesz a csok-kal és a hitellel. Ne érjen meglepetés.

2022. febr. 12. 22:24
 95/148 A kérdező kommentje:
#89 igen, elég depressziós vagyok most is, sok minden nyomaszt belülről, de most nem járok pszichológushoz, ezért nem merem kimondani hogy az vagyok. A körülöttem élők nem nagyon hisznek ebben valamiért. #92 nem, egész nap a férjemmel és a gyerekekkel voltam otthon, nyilván nem kussban. Folyamatosan mondta a magáét, már sokszor szorult a levegő a sírás kerulgetett, aztán felnéztem ide és itt meg a biztatás, ne adjam fel, meg hogy gondoljak a gyerekekre. Hát ezért vagyok ilyen halas ezeknek a vadidegen embereknek, a gyakori népének.:) Mert erőt adtak, eszembe juttattak amit épp elfelejtettem mikor porig alazott a férfi, akit annyira szeretek.
2022. febr. 12. 22:26
 96/148 A kérdező kommentje:
#94 intezkedem, szeretnék munkát találni, aztán pedig szeretnék minél hamarabb külön lakni csak a gyerekekkel, ha már így alakult. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, a gyerekek miatt is. Aztán majd meglátjuk hogy sikerül. Törekedni fogok, hogy normálisan neveljem fel a gyerekeket.
2022. febr. 12. 22:29
 97/148 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező, először is gratulálok a döntésedhez, hogy otthagyod! Mindenképp jó ügyvédet szerezz majd és mindenképp említsd meg neki, hogy a közös házatokból ki akart zárni, elvette a gyeded (ami szerintem amúgy illegális, mert nem dolgozhat az ember gyed mellett, szóval simán lehet, hogy a munkahelye illegálisan foglalkoztatja, szóval ha felnyomnád akkor megszívná), meg esetleg keresd fel a bankot, hogy mik a lehetőségeid a csok megszüntetésére. Mert lehet ha eladnátok a házat, akkor annak az árából rendeznéd a hitel rád eső részét, vagy abból fizetnéd az albérletet. A gyerektartást meg be tudod rajta hajtani az ügyvéddel, ha emiatt feketén dolgozik (továbbra is) akkor meg csak felnyomod és kirúgják, vagy pénzbüntetést kap. Voltaképp sok módon tudod megszívatni, csak ezt ő még nem tudja. És egy percig ne érezz egyébként lelkiismeret furdalást egy forintért se amit tőle kisajtolsz és amit kaptál, mert kb. a házirabszolgája voltál eddig, illetve érdemben neked kell majd felnevelned a gyerekeidet, ő biztos nem fog segíteni, ami miatt meg jár neked legalább az anyagi kárpótlás. Amúgy olvass önbizalom fejlesztő könyveket, mert szerintem nálad ez is gond, hogy nem érzed magad elég értékesnek,mert rombolta az önértékelésed. De az, hogy szereted a gyerekeid, mindent megtennél értük, gondoskodsz róluk és gondoskodtál a férjedről is az érték. Én úgy gondolom, hogy biztos kedves gondoskodó természeted van, ami egy jó dolog. Csak nyilván így vonzod azokat, akik ezt ki akarják használni. Ha máskor viszont nem hagyod, akkor találni fogsz olyat, aki értékeli ezt benned :) Szeresd a gyerekeid, sajtolj ki minden forintot a férjedből, aztán jöhet az önálló kis életetek megteremtése. Hajrá!
2022. febr. 12. 22:32
 98/148 anonim ***** válasza:
1%
Nagyon jó kis példa ez a kérdés, hogy miért is ne vegyen feleségül soha egy nőt. Köszönöm nektek! 🖤
2022. febr. 12. 22:35
 99/148 A kérdező kommentje:
Köszönöm #97! Épp fenyegetőzik hogy inkább osszerombolja a házat, vagy rairatja a szomszedra mint hogy én mégegyszer bemenjek oda. Elmondta hogy Semmi miatt ne keressem, mondtam neki a gyerekeket, azt mondja látom nem érted, SEMMI miatt ne, de már közben nezegetem a jogi tanacsadasos oldalakat. Szóval ezzel azt mondta, hogy a gyerekekkel is bármi van,lesz*rja, de bár ezt már ma mondta, csak nem ennyire nyíltan.🤷
2022. febr. 12. 23:14
 100/148 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ügyes vagy, most már ne hátrálj meg! Ez a kép küldözgetés stb. csak érzelmi zsarolás. Ha meglenne az utódod, nem téged csesztetne, veled foglalkozna, hanem örülne hogy leléptél és szó nélkül futna a másikhoz.

Tudom, mert benne voltam. Onnan tudtam, hogy komolyan érdekli valaki más, hogy hirtelen leszállt rólam.

Fog utánad csúszni mikor majd rájön, hogy az étel nem magától kerül az asztalra, a koszos tányér se mosódik el, a ruha sem mászik bele a mosógépbe, onnan a szárítóra, szekrénybe stb. Úgy két hét múlva mikor már tetőzni fog a kupi, ragadni fog a kosztól minden és nem lesz tiszta zoknija.

Na akkor ne gyengülj el! Vésd az eszedbe, hogy nem téged fog hiányolni meg a gyerekeket hanem a kényelmes életét mikor kiszedték neki a meleg főtt ételt az asztalra és csak a kanalat kellett otthon megemelni. Annak fog szólni a békülési szándék, nem neked. Most már ne hátrálj meg, a legnehezebb lépést meglépted, eljöttél.

2022. febr. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!