Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 A kérdező kommentje:
#58 , ebben biztos vagyok, mert azt mondta hogy őt nem érdekli a sorsuk,ha elválunk velük mi lesz, velem jönnek, az én felelősségem lesz hogy életben maradjanak, meg minden velük járó, hogy hogy oldom meg,nem az ő baja.
2022. febr. 12. 18:18
 62/148 anonim ***** válasza:
100%

O is hozzá fog járulni Nem kedv kérdése

Ügyvédhez menj el mielőbb!!!

2022. febr. 12. 18:21
 63/148 A kérdező kommentje:
#60 ,nem könnyű 2 gyerekkel, de ő erre is ezt mondja, hogy itthon leülök ha akarok, vagy nem rakok be mosast pl ha nincs kedvem, és neki a munkahelyén nincs ilyenre lehetősége, hogy nem csinálja, úgyhogy ebben semmi fárasztó nincs. Igazából mindketten kelnek meg éjszaka is legalább 5x kelek velük, és én úgy érzem 24 orazok, ha épp 5percre leülök is valaki szomjas-ehes-pisilniuk kell stb, de szerinte semmi dolgom itthon.
2022. febr. 12. 18:21
 64/148 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a normális válaszokat! Keresek egy ügyvédet akkor, amint kitalálom miből fizessem ki, anyukámat nem akarom ezzel terhelni, neki is folyamatban van éppen a válása.
2022. febr. 12. 18:23
 65/148 anonim ***** válasza:
97%
Ügyvédhez kellene menni adatokkal, mert így nehéz bármit is mondani.
2022. febr. 12. 18:25
 66/148 anonim ***** válasza:
100%
A férjed a viselkedésével kiérdemelte, hogy úgy szívasd meg, amennyire csak lehet. Hulladék egy ember. Ráadásul még a gyesedet is lenyúlta. Hihetetlen. Ilyent még nem is hallottam.
2022. febr. 12. 18:26
 67/148 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... szerintem neki már megvan, hogy ő kivel fog ott lakni, csak téged kell kiiktatnia a képből.

Írod a gyerekeket: pont miattuk kell összeszedni magad, és kipréselni belőle az utolsó fillért is. Nem kell szerénykedni meg mártírkodni, mert abból nem adsz nekik enni a következő 20 évben.

Ingyenes jogi tanácsadás mindenhol van. Nézz utána a neten, hogy nálatok hol és mikor!

Szerintem a szüleid se fogják hagyni, hogy ilyen kis málé legyél. Nyugodtan fogadd el a segítséget.

Azt a helyedben mindenképpen belengetném, hogy vagy fizet 40-50%-ot gyt-ként, vagy váltott felügyeletet kérsz. Tavaly óta elég, ha egyik szülő kéri, nem kell hozzá a beleegyezése. Viszont kiskorú veszélyeztetése, ha nem gondoskodik róluk.

Egy dolog, hogy a második gyerek becsúszott. De a csok-ot hány gyerekre vettétek fel? Egyre? Kettőre? Mindenképpen lett volna második, csak később. Szerintem nem a gyerek miatt változott meg, hanem már van valakije azóta. :(

2022. febr. 12. 18:27
 68/148 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ingyenes jogi tanácsadások ilyen nőknek, akiket így ellehetetlenít a férjük. A nane oldalán érdeklődj.
2022. febr. 12. 18:28
 69/148 A kérdező kommentje:
#67 erre én is gondoltam, de igazából a telefonját nem dugja,bármikor belenezhetek, nem titkolózik , nincsenek fura sms-ek, vagy ilyesmi, a munkahelyéről is gyakran hív, van hogy órákat beszélünk miközben dolgozik headset a fülében és velem telefonál, nem éreztem idegen parfüm szagot rajta, nincs ruzsnyom,vagy nyak kiszivas, érted, semmi olyan amire mondhatnám hogy tuti megcsal. Kettőre vettük fel a csokot. A váltott gyerekfelugyeletben nem vagyok biztos, sokszor a gyerekeken vezeti le a feszkot. Ideges, és olyankor kiabál velük, miközben nem csinálnak egetrengeto dolgot. Ha raszolok visszább vesz de ha nem vagyok itt, nincs aki rászoljon.
2022. febr. 12. 18:32
 70/148 A kérdező kommentje:
Az ingyenes jogi tanacsrol viszont nem tudtam, de látom többen is írtatok, köszönöm, utána járok.
2022. febr. 12. 18:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!