Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/148 A kérdező kommentje:
Az fejben megvan, hogy a fele az enyém, csak a tudat, hogy szart se tettem érte, O fizeti ... Hogy perelnem el tőle, miközben O tartott el mióta a nagyobb megszületett?!
2022. febr. 12. 17:57
 42/148 anonim ***** válasza:
88%
Akkor sajnáltasd magad, maradj vele, legyél mártír, s szenvedj!
2022. febr. 12. 17:59
 43/148 anonim ***** válasza:
100%
De te gyereket szültél, jóhogy nem te jártál akkor helyette is.
2022. febr. 12. 18:01
 44/148 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érzed fairnek? Ne viccelj már!

Nyilván el kell költöznöd, ilyen körülmények között nem maradhatsz vele, ha minimális önbecsülésed van, és ha nem akarod teljesen tönkre tenni magad.

A gyerektartást már pedig fizetni fogja. Beszélj ügyvéddel. Egy napot nem maradnék egy ilyen alak mellet.

Amúgy mikor lett ilyen? Nem volt ennek semmi előjele?

2022. febr. 12. 18:02
 45/148 anonim ***** válasza:
100%

"csak a tudat, hogy szart se tettem érte"

Te a gyerkevéel vagy otthon. Szedd már össze magad és ne hagyd, hogy kihasználjon.

2022. febr. 12. 18:02
 46/148 anonim ***** válasza:
0%

a kúr va anyátokat azt!

írtátok nekem hogy az teljen oké, ha az anya lelép a gyerekkel, kiszakítva a gyermeket az otthonából, elszakítva őt ,az édesapjától.

de az meg antiszociális beteges lépés, ha a megcsalás egyértelmű bizonyítása után én kidobom a lakásból az édesanyát, majd miután lelépett a szeretett gyerekemmel, a rendőrökkel visszahozatom a gyerekemet.

ez logikus pedig.

nehogymár egy szakadék hűtlen kúr va legyen a gyerekemmel ki tudja hol, amikor lehet a gyerek az otthonában, megszokott életterében, biztonságban is.

gondolkozzatok.

nem minden férfi ösztönlény.

én imádom a gyerekemet

2022. febr. 12. 18:03
 47/148 anonim ***** válasza:
100%

" Ma már azt mondta hogy itt fog az új családjával laki. "

A ház fele a tied.

2022. febr. 12. 18:03
 48/148 A kérdező kommentje:
Többször mondtam az évek alatt,hogy keresek munkát, de mindig azt mondta, hogy hagyjam, mert akkor nem lenne időm rá, neveljem a gyerekeket, vezessem a háztartást, majd pár év múlva elmegyek dolgozni ha akarok.. De ma azt is ram kiabalta , hogy túl jó dolgom van itthon, menjek inkább 12 orazni én is, mint O hogy lássam milyen neki.
2022. febr. 12. 18:04
 49/148 anonim ***** válasza:
90%

"Jogos,hivatalosan nem vagyok gyesen,de én vagyok itthon a gyerekekkel. "

Bocs, de te nem vagy normális. Hogy hagyhattad, hogy átvágjon? Azonnal kezd el ennek a dolognak az intézését, hogy te kapjad, mivel te vagy otthon a gyerekekkel.

2022. febr. 12. 18:05
 50/148 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem tettél érte? Otthon neveltél két gyereket, gondolom ez mellett vitted a háztartást.

Ha így állsz hozzá, akkor soha nem lesz semmid. Ne mártírkodj már, ne szerénykedj! A gyerekeidre gondolj. Tőlük elvennéd ezt? Nekik nem jár az a pénz? Egyébként meg nem miattad borul a házasság, hanem a férj miatt. Elpocsékoltál rá egy csomó időt. Ezt is vedd számításba. És ráadásul még bántalmaz is érzelmileg. Nehogy elkezdjük itt sajnálni.

2022. febr. 12. 18:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!