Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/148 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzed fairnek? O bezzeg fairnek érzi hogy koloncnak titulal a gyerekekkel együtt Csajozzon A fele ház pedig a tied le ne mondj róla Gyerektartas is majd harapofogoval ha egyáltalán A jövőtök a tét Semmiről ne mondj le
2022. febr. 12. 17:27
 12/148 A kérdező kommentje:

Mert anno mikor a pici 6 hónapos volt, és felvette a gyed-et, azt mondták a munkahelyen hogy csaladit minden ilyesmit nekem le kell mondanom, neki meg meg kell igényelnie. Nem probelmaztam rajta, végülis O tartott el.

A ház 1/2-1/2 tulajdonú, de igazából fentebb írtam, nekem sok erdemem nincs benne, csak a gyerekeket adtam hozzá a dolgohoz hogy lett házunk, pénzt azt nem tudtam bele adni, ezért azt is mondom mindig, hogy az ő háza.

13/148 anonim ***** válasza:
98%

Ne idegesíts, mi az, hogy nem fair? A fele a tied, ne legyél már mártír, gondolj a gyerekeidre.

Jól meg kell kopasztani a barmot, nem érdemel mást!

14/148 anonim ***** válasza:
92%

Családok átmeneti otthonára nem szorultok, ha anyukád tud segíteni. Amúgy a családsegítő szolgálatot írtam volna, hogy hétköznap keresd fel őket.

Magyar Máltai szeretetszolgálat ellátottjogi képviselő nagyon jó tapasztalatom volt. Esetleg lakóhely szerinti jogi segíségnyújtó szolgálat. Hétköznap intézkedj, ha elkerülhetetlen. Akár anyukáddal kettesben tegyétek meg a szükséges lépéseket.

116-123-as lelkisegély telefonszám, vagy írni nekik (ők nonstop hívhatóak.) Délután Alapítvány, református lelkisegély szolgálat korlátozott időben segítenek délutánonként és kora este.

2022. febr. 12. 17:28
 15/148 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem dolgoztál mert az ő gyerekeivel voltál otthon Fair hogy tied a fele ház Szerezd vissza magadnak gyedet cspt mert simán elteszi ha elkoltoztok
2022. febr. 12. 17:28
 16/148 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem, a csaladit meg ide is adna, de a többibol biztos nem adna, már régebben , talán egy éve is volt szó arról, hogy ha szetmegyunk egyszer, akkor csak vesz néha a gyerekeknek ezt-azt, de gyerektartást nem hajlandó fizetni, mert magamra koltom a végén.. Ja,a gyerekek nem szoktak enni, vagy hoz egy kg kenyeret, vagy nem tudom hogy gondolta.
2022. febr. 12. 17:31
 17/148 anonim ***** válasza:
9%

Ha szereted őt, el kellene érned valahogyan, hogy felfogja, te csajszi.. a gyermekwi édesanyja vagy.

Ez az össze pakolásod meg vicces, baba.

Az én exem mikor összepakolt és lelépett... én felhívtam a rendőrséget. Bejelentettem, hogy a kiskorú gyerekemet ellopta az édesanyja, így gyermekrablást jelentek.

Majd kérdezték, hová van bejelentve a kisgyerek, mire mondtam , hogy természetesen hozzám xx címre..

Aztán érte mentek és vissza hozták hozzám, házhoz.. és a szopadék hűtlen kú r va meg nézett, hogy mi a fa sz, a rendőrség elviszi a gyereket.

2022. febr. 12. 17:31
 18/148 anonim ***** válasza:
100%

Indítsd a válást, és a gyest, családit intézd. Neki nem lesz hozzá joga, ha veled laknak a gyerekek.

Nincs mire várnod. A helyedben már most elköltöznék, hétfőn ügyvédhez mennék. Aztán közölném a férjjel, hogy válunk, és áruljuk a házat, vagy fizesse ki a részed.

Állj a sarkadra, ne hagyd magad.

Közben keress állást, gyerekek mehetnek bölcsibe, oviba.

2022. febr. 12. 17:32
 19/148 anonim válasza:
95%

Naaa, én úgy megszivatnam.

Nem mennek el még.

20/148 anonim ***** válasza:
98%
Úgy beszél mintha egy lottó 5-ös lenne minimum. Közben a gyermekgyártó kisiparosokat minden valamire való nő kerüli, pláne meg van az olyanról a véleményünk, aki nem foglalkozik a gyerekeivel, csak csinálni tudja.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!