Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, olyan a világon nincs hogy ha szét mentek ne lehessen elintezni hogy az kapja a gyedet meg a csaladit aki a gyerekeket neveli. Nem beszélve arról hogy gyerektartast is kötelező fizetnie.

A ház árából meg legalább a csok része járna neked, elvégre azokért a gyerekekért akikért kaptatok te szenvedtel meg.

A szakitasrol csak annyit hogy aki ilyet mond előbb utóbb úgyis kidobna, ha már most azt mondja hogy ő csajozni fog akkor nehogy azt hidd hogy nem dobna ki hamarosan ha ott maradsz.

Ha most ott hagyod legalább a buszkeseged megorzod.

2022. febr. 12. 17:32
 22/148 A kérdező kommentje:

Az a problémám éppen hogy elmondta hogy nem érdekli a gyerekek sorsa. Nem félek én attól hogy elvenné, elmondta hogy neki épp elég ha neha-neha látja őket, nem lakna velük nélkülem. Én szeretem őt. Én tényleg vele akartam leélni az életem, de O másképp gondolja.

2022. febr. 12. 17:34
 23/148 anonim ***** válasza:
98%
17-es. Ha az anyával mennek el a gyerekek, az nem gyerekrablás. Pláne, ha az apuka közli, hogy kurvára nem érdekli, hogy mi van velük.
2022. febr. 12. 17:34
 24/148 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm! Igen, O tényleg úgy gondolja hogy egy igazi főnyeremény,mert nem iszik, dolgozik, nem jár el egyedül ők haverozni,kocsmazni, stb.. Igen, én is úgy gondolom,hogy már csak a gyerekek miatt is lépnem kell.. Ha köztünk feszültség van, az nekik sem lesz jó. Tudom, én is úgy nőttem fel..
2022. febr. 12. 17:38
 25/148 A kérdező kommentje:
Nem jár el egyedül* , az az ők nem tudom hogy került oda.
2022. febr. 12. 17:39
 26/148 anonim ***** válasza:
95%

"a gyerekeken kívül semmit nem adtam bele így hogy nem dolgoztam,

gyes-en vagyok"

Akkor kinek a révén van a gyes, a gyed és a családi? Ő ezeket nélküled nem kapná.

Miért ő kapja a gyedet, gyest, családit is?

"mert a Gyedhez kérték hogy írjuk át a nevére" - Ki kérte és kitől? Miért? Nem lehet, hogy ezt csak ő kérte és intézte a tudtodon kívül?

2022. febr. 12. 17:39
 27/148 A kérdező kommentje:
Jogos,hivatalosan nem vagyok gyesen,de én vagyok itthon a gyerekekkel. Neem, bent voltam vele a munkahelyén, akivel intéztuk nem nagyon értett hozzá, de azt mondta, hogy ő kell kapjon mindent, csak akkor kaphat Gyedet is.
2022. febr. 12. 17:42
 28/148 anonim ***** válasza:
5%
Nincs értelme igényt tartanod a lakásra hiszen te nem adtál bele semmit, csak egy komoly hitel van rajta. Jobban jársz ha elengeded ezt a dolgot. Vidd a gyereket anyuhoz, igényeld a gyerektartást, abból tudod etetni őket. És még dolgoznod sem kell.
2022. febr. 12. 17:42
 29/148 anonim ***** válasza:
89%

Már megbocsáss, hogy 45 éves férfiként belekotnyeleskedem. Ez nem egészen így van! A házasságban mindennek a fele a tiéd, mindegy mikor vette az autót. A Csok-ot is vissza kell fizetni válás esetén, hacsak nem a gyerekekkel marad ott az ember.(akkor el lehet kerülni) A hitelt is vissza kell fizetni. Erre még rájön a gyerektartás. Nem olyan rózsás az ő helyzete, mint ahogy gondolja. És már csak halkan jegyezném meg, a gyereket magadnak szűlted? A gyereknevelés, a háztartás vezetése nem munka?...

A 3-as voltam.

2022. febr. 12. 17:45
 30/148 anonim ***** válasza:
90%

Nélküled semmit nem kapna. Nem lehet, hogy valamit csalt a dologban?

Szerintem válni kell, eladni házat, a feléből veszel egy lakást, ahol élhetsz a gyerekekkel, és minden, ami a gyerekek után jár, a te nevedre, hozzád kell, hogy jöjjön, hogy el tudd őket látni. + a gyerektartás.

2022. febr. 12. 17:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!