Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
 111/148 anonim ***** válasza:
96%

Most olvasom a 109-es választ.

Ami azt illeti, én MINDEN ESETBEN NYITÁSRA megyek oda, így nem kell várni a jogi segítségnyújtó osztályon. Azonnal be szoktak hívni, nem kell várakozni olyan nagyon sokáig.

(Egyszer én is megjártam, és akkor megfogadtam, hogy nyitásra ott leszek.)

2022. febr. 13. 00:02
 112/148 A kérdező kommentje:

#106 köszönöm,akkor csomagolok.:D

Hát, majd csak találok valakit, aztán lesz valami. Ha nem csinálok semmit, csak ülök, nyilván nem fog haladni semerre az ügy. Úgyhogy a következő napokat rászánom, aztán majd kiderül mit tudok intézni.

2022. febr. 13. 00:14
 113/148 anonim ***** válasza:
100%

Ne írj neki vissza. Tudom nehéz megallni, de hidd el amilyen neurotikus (az eddigiek alapján nagyon) ez fogja a legjobban idegesíteni.

Nyilván erdekled még különben nem csinalna ilyen gyerekes dolgokat mint hogy képet küld a cipojerol. Ha lenne nője nem irogatna.

Ez csak ilyen zsarolás. De így nem viselkedünk senkivel, és ezt nem szabad elturni senkinek.

Tudom hogy az ilyen sggfejek iszonyat érzékkel találják meg az önbizalomhianyos nőket és használják ki mert én is voltam hasonló kapcsolatban.

Alapvetően én ateista vagyok, de elismerem hogy van abban valami amit itt fentebb irtak hogy egy egyház segíthet. Vagy valami hit közösség. Mármint akkor úgy érzed tartozol valahová, új emberekkel ismerkedhetsz meg, barátokat szerezhetsz ott stb. Már ha te befogado vagy erre persze.

Mert mindenki írja itt hogy ezt csináld azt csináld, de ha a lelked nincs rendben akkor ebből lehet hogy semmi nem fog megvalosulni. Úgyhogy csak keményen.

2022. febr. 13. 06:40
 114/148 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom ne írj neki vissza

Viszont kepernyomentest mindenről készíts

Anyudnak a bantalmazo kapcsolat a norma azért küld haza Eszedbe ne jusson!!!! Végre hogy megszabadultal ettől a rohadektol Tarts ki!!

2022. febr. 13. 06:54
 115/148 anonim ***** válasza:
0%

Atyavilág!

Hogyan jelezzem hogy ne csomagolj hanem gondolkozz, még akkor is ha jelenleg kissé össze vagy zavarodva!

Amennyiben nem ér bántalmazás sem Téged, sem gyermekeidet, / most picit tegyük félre a lelkiterrort ami ér, ezt majd sikeresen feldolgozod/ ne hagyd el a gyermekeid otthonát.

A gyermekeidnek is vannak jogai ugyanúgy ahogyan neked.

Kérj segítséget a helyi családsegítő szolgálattól, ott megkapsz mindenféle támogatást. Felvilágosítanak jogaidról, lehetőségeidről, segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Csak csendben megjegyzem, ha most csomagolsz és elköltözöl ezzel sokkal nehezebbé teszed a saját és gyermekeid jövőjét. Tudom nehéz de add be minél hamarabb a válás iránti keresetet, harcolj jogaidért!

2022. febr. 13. 07:50
 116/148 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy elkoltozik a fele ház még az övé marad
2022. febr. 13. 08:00
 117/148 anonim ***** válasza:
0%

Ez így igaz, de elköltözni a bizonytalanra nem lehet ha felelősség teljesen gondolkozik.

A férj/volt férj évekig húzhatja a kifizetést.

Ha az anya a gyermekkel marad ingadlanon belül sokkal jobb pozícióba kerül, amit a bíróság is támogatni fog, mint a gyermekek elhelyezése mint hogy ki maradjon az ingatlanban.

Nem mindig célszerű lelkiállapotunk szerint dönteni.

Ilyenkor van szükség külső segítségre.

2022. febr. 13. 08:27
 118/148 anonim ***** válasza:
100%

#117 és szerinted mégis hogy tudná kirakni onnan azt az embert? KB sehogy.

Azt meg nem gondolhatod komolyan hogy akkor turjek el egymást mint lakotarsak. Ha annyira a gyerekeket nézed akkor belegondolhatnal abba hogy egy lelki beteg anya, meg az örökös otthoni veszekedesek hallgatasa sokkal rosszabb nekik mint az hogy elkoltoznek.

2022. febr. 13. 08:33
 119/148 anonim ***** válasza:
15%

A javaslatomban nincs semmi arra utaló hogy az anyának v. a gyermekeknek bármit eltűrni kellene.

Éppen ezért kell kérni külső segítséget.

Ha ismernéd a jelenlegi családjogi törvényeket s értelmeznéd amit írtam, talán megértenéd javaslatomat.

2022. febr. 13. 08:46
 120/148 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor ha olyan okos vagy mond meg mit kellene tenni, mert szerintem itt rajtad kívül senki nem tudja mire gondolsz.
2022. febr. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!