Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
 121/148 anonim ***** válasza:
100%
119. Nem értem, attól, mert elhagyta ezt a házat, ahol lelkileg bántalmazzák (amit amúgy sokkal nehezebb kiheverni, mint azt gondolod), miért romlana az esélye? MIért jobb pozíció az, hogy ott marad? Ezt komolyon nem tudom, kérlek, magyarázd el!
2022. febr. 13. 09:56
 122/148 anonim ***** válasza:
100%
És még esélyt latok arra is hogy elfajul a helyzet és ez a b...om képes fizikailag bántalmazni szegény kérdezőt. Jól tette hogy elmenekült.
2022. febr. 13. 10:56
 123/148 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ne menj sehova,menjen ő. Amúgy meg a CSOK nem gyerekhez van kötve? Vagy azt egyedül is elővarázsolta volna? A jővőtől meg nem kell félni, én is fel tudtam nevelni 2 gyereket egyedül és volt akinek ígyis kellettem;)
2022. febr. 13. 12:07
 124/148 anonim ***** válasza:
35%
én nem mentem volna el. és nem is szolgáltam volna ki a továbbiakban. viszont munkát kerestem volna, meg bölcsit.
2022. febr. 13. 12:35
 125/148 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, nem kellett volna menni egyből. Így a férj elérte a célját. A kérdező kihasználásával van egy szabad háza. Első körben legalább is.
2022. febr. 13. 12:37
 126/148 anonim ***** válasza:
14%
112 - Mit csomagolsz, amikor már eljöttél és már a kulcsot is elvette?
2022. febr. 13. 14:25
 127/148 A kérdező kommentje:

#126 Vicceltem, arra reagáltam hogy valaki írta költözzek oda. Ironikus volt, nyilván.

Akik azt írják, nem kellett volna eljonnom, mit kellett volna tennem? De, gyerekekhez van kötve a csok. Hivatalosan Min.10evig kellene ott élnünk.

Már hajnalban írta, hogy üres nélkülünk a ház, menjünk haza, meg hogy nem úgy gondolta, bla-bla-bla.

Egyenlőre még félek,de rajta vagyok az ügyön, hogy minden jól menjen. Jelentkeztem már egy online érettségire, írtam jogi tanácsadónak is emailt.

Anyukám be tud intézni a munkahelyére, a napokban bemegyek jelentkezni, van napi bejelentés, 8 és 12 óra is. Néztem Bölcsit a közelben. Egy pár utcával arrébb van.

Remélhetőleg sínen leszek.

O meg most bánja , hogy a gyerekzsinat nélkül meg nélkülem mégsem olyan otthonos az otthona, mint O azt eddig gondolta.

2022. febr. 13. 20:47
 128/148 anonim ***** válasza:
92%
Hosszú menetelés lesz, sok kitartást hozzá és gratula az első lépésekhez. Bármit is hoz a jövő, amit a saját képzésedre, fejlődésedre fordítasz, azt kamatostul kapod vissza majd te és a gyerekek is. Amíg van bennedd szufla, addig ne is hagyd abba. Aki pedig ebben nem támogatni, hanem akadályozni próbál, azt minden további kérdés nélkül érdemes elkerülni, amennyire csak lehet.
2022. febr. 13. 21:07
 129/148 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. febr. 13. 22:14
 130/148 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jó úton haladsz, meg eddig ügyesen is navigálod a dolgokat. A lényeg, hogy ne hasson meg most már az utólagos rimánkodása. Ahogy láttam más is írta, nem ti hiányoztok neki, hanem a kényelem, amit biztosítottál neki, kaja, takarítás stb. plusz megijedt mert szerintem kezd benne tudatosodni, hogy egyrészt nem fog csettintésre új nőt találni, plusz a ház sem az övé, attól még, hogy most kvázi kirakott titeket. Most vergődik, de ne hasson meg, mert őt sem érdekelte mi lenne veletek, most is csak magát sajnálja.

Hajrá, és majd írd le hogy alakultak a dolgok :)

2022. febr. 13. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!