Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele maradnátok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettünk házat a férjemmel,és költöztünk be. Van 2 gyerekünk, 2 és 3evesek. Egy beszélgetés során azt mondta, hogy nem érdekli,hogyha szetmegyunk hogy hogy fogok élni, vagy miből tartom el a gyerekeket, vagy ki fogja őket nevelni, ha kilépek ezen az ajtón, soha többé nem látjuk őt,mert még fiatal,itt a háza,van autója, munkája, lesz új családja is. O irántam már csak szánalmat érez. Olyan kisregényt tartott arról, hogy milyen jó dolgom van mellette és inkább tegyem össze a kezem, hogy meg szoba áll velem, teljesen elbizonytalanodtam. Ti mit tennének? Menjek, vagy maradjak vele? Bocsi a hibákért,nagyon ideges vagyok, már össze van pakolva minden cuccunk, de nem tudom mi tévő legyek.
2022. febr. 12. 17:10
 131/148 anonim ***** válasza:
100%

De jó, nagyon örülök így ismeretlenül is, hogy mennyi mindennek utána mentél a hétvégén. Csak tarts ki az elhatározás mellett, ne engedd, hogy visszaszippantson, meg fogja próbálni, nagyon nehéz lesz ellenállni, mert mint írtad, szereted. De a gyerekeidet és magadat jobban kell szeretned.

Büszke lehetsz magadra, mert ki tudtál ebből törni! Erős nő vagy, meg fogod oldani.

A férjed meg...hát most majd takaríthat, meg főzhet magának, Istenem, úgy megnézném a nyűglődését!

Szuper vagy! Csak így tovább!

2022. febr. 14. 07:36
 132/148 anonim ***** válasza:
100%

Minden elismerésem, anyuka! Kemény vagy, csak így tovább!

Édesapa elég hamar leesett a magas lóról... lesz ez még rosszabb is. Tarts ki!!!

2022. febr. 14. 08:56
 133/148 anonim ***** válasza:
6%

"Vicceltem, arra reagáltam hogy valaki írta költözzek oda. Ironikus volt, nyilván."

Vicceltél, nyilván. Most már egy szavadat sem hiszem.

Sajnálom, hogy eddig követtem a kérdésedet, és gondolkoztam a "problémáid" megoldásán.

Viccelj csak tovább.

2022. febr. 14. 12:19
 134/148 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon bátor vagy, Kérdező!

Ne foglalkozz a rosszindulattal. Én nagyon drukkolok, hogy helyre jöjjön az életed a gyerekekkel. 🙂

2022. febr. 14. 13:03
 135/148 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

#133 egyedül az volt a 134 komment közül amiben vicceltem, mert fölötte írták, hogy költözzek oda, és mosolyogtam rajta egyet. Egyébként elköltöztem, csak nem ahhoz az idegenhez aki írta, hogy oda mehetünk. :) Attól mert épp egy szar korszakot élek, még nem kell egész nap sirnom, nemde? Igyekszem megoldani, és nem egész nap a sötét szobámban sírni, pedig nagyon nehéz.

2022. febr. 14. 18:46
 136/148 anonim ***** válasza:
80%

133 vagyok

Ne haragudj, nem akartalak megbántani, végig drukkoltam neked, és most is, csak nem tudtam, hogy az vicc, és onnantól már nem értettem semmit.

2022. febr. 14. 19:44
 137/148 anonim ***** válasza:
78%
Mi van veled kérdező?
2022. febr. 17. 08:21
 138/148 anonim ***** válasza:
82%
Engem is nagyon érdekel! Hogyan alakulnak a dolgok?
2022. febr. 17. 10:44
 139/148 anonim ***** válasza:
82%
Csatlakozom az érdeklődők táborához! Mi a legújabb fejlemény?
2022. febr. 17. 12:32
 140/148 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm az érdeklődést!

Voltunk a héten Bölcsit nézni a gyerkocokkel, hetfotol kezdik a beszokást, aztán ha minden jól megy pénteken kezdek dolgozni ha addig nem lesznek betegek, és sikeresen beszoknak, és a csillagok is úgy fognak állni. Most jelenleg anya fizeti a mindennapi kiadásokat, jogi tanácsadó egy válaszolt eddig a kb 5ből, de O sem írt túl sok hasznosat,fel mondattal letudott, indítsak válást, és külön vagyoni pert. Várok még a többiek válaszára.

Anyától hallgatom, hogy menjek vissza hozzá, a gyerekek miatt, a "ferjemtol" meg hallgatom hogy milyen üres nélkülünk a ház, menjünk haza, blablabla, mikor épp nem dolgozik szinte folyton irkál valami ürüggyel, és mindig ide lyukad ki. Nagyjából ennyi. Igyekszem, de most lelassultak a folyamatok, mert hét közben nem kezdtük el a Bölcsit, csak voltunk ott egy felora-orat hogy megnézzük, munkahelyre felvettek, de addig nem tudok menni, ameddig ők nincsenek beszokva a bölcsibe, ez így is van velük megbeszélve.

2022. febr. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!