Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a mondás, hogy "ha a szegénység bejön az ajtón, a szerelem kimegy az ablakon"?
30
Igen! De feltételezem, hogy még nem akarsz családot meg ilyenek 😁
Nagyon régen én azt fogadtam meg, hogy kitartok jóban-rosszban a társam mellett.
Úgy tűnik hogy ma már ez nem divat.
Ha bármiben egy kis hiba van, vagy probléma merül fel, akkor cseréljük újra.
33
Tévedés! El sem kezdjük!
Ha olyan alapelvarásnak nem tud megfelelni, hogy legyen jó keresete, allása, mi a francot akar mégis? Én tuti nem fogom eltartani
29N
"Nagyon régen én azt fogadtam meg, hogy kitartok jóban-rosszban a társam mellett.
Úgy tűnik hogy ma már ez nem divat.
Ha bármiben egy kis hiba van, vagy probléma merül fel, akkor cseréljük újra."
Amikor ilyen lenéző választ olvasok, aki nem elkönyveli, hogy jó emberismerő, ezért jól választott, hanem ekézi a másikat, 2 dolog jut eszembe: vagy lelépne a kapcsolatból, csak valami miatt nem tud, vagy két bunkó paraszt megtalálta egymás, és együtt taplóskodnak.
Az én válaszom a lenéző?
Te két mondat alapján le bunkó parasztoztál, és letaplóztál.
Rendkívül intelligens lehetsz.
Nem feltétlenül, de sok esetben van alapja. Olyan esetekben van alapja, amikor:
1. Az egyik fél alapvetően golddigger típus volt, és csak azért ment hozzá a másikhoz, mert ki volt tömve a buksza.
2. Sok esetben nem is az az alapvető probléma, hogy nincs pénz, hanem hogy ezt a hirtelen jött pénztelenséget hogyan kezeli a két fél... pl. mit tartanak fontosnak azok közül, amikre addig költöttek (pl. fontosabb-e a gyerek fogszabályzója, mint az új szekrény), ki hogy beszél a másikkal a frusztráció következtében, minek a következtében jutottak el a pénztelenségig (pl. abból lehet balhé, ha az egyikük alkoholfüggő lett vagy súlyos mulasztás miatt rúgták ki, annyira felelőtlen).
Ez a mondás személyiség függő, mert aki őszintén igaz szivből szeret, ime a mondás: jóban rosszban együtt..itt mutatkozik meg, hogy mennyire társad a társad, a próbákból, amilyen élethelyzet alakul ki közöttetek, anyagi gondok stb, akkor bújik ki egyik másik énje, hogy éppen miért voltak együtt…
a kezdeti jólét miatt, a kezdeti harmónikus szex miatt stb…
ha pedig érkeznek a nehezitő próbák: anyagi nehézségek, vagy betegség miatt szexmentes élet stb…
ezek a „próbatételek” hogy alakitják a további életet a párkapcsolatban…
mint a mondásban, ha bejön akár a szegénység, mint élethelyzet, akkor hogyan tovább a 2 fél részéről, széthúznak, vagy összetartanak? ha társként működnek, hogyan gondolkodnak együtt stb stb..
A gazdagságban élés, nem mindig jár együtt a felhőtlen boldogsággal, az őszinte szeretettel, ha körbenézel, ellenben a szegénység sem mindig jár együtt a felhőtlen boldogsággal az őszinte szeretettel bizony?
Itt mutatkozik meg az emberek személyisége, ha pénzügyi helyzet áll elő ami a megszokott jólétből a szegényebb zónába kerülnek az emberek, hogy ki marad mellette társként, ki volt őszinte a kapcsolatban, mindaddig nem tudod meg, míg egy ilyen helyzet nem áll elő…, ez végig vezethetjük pl a szexuális kapcsolatokra is, ahogy az elején irtam, ha az elején jól müködik, de valamiért később már nem akár gyermek vállalás utáni depresszió stb, megváltozott érzelmi állapot, egészségügyi stb…ki milyen társ marad a másik mellett…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!