Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csóró férfi-csóró nő kapcsolatnak milyen lehetséges kimenetelei vannak?
Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 16:03
1/5 anonim válasza:
Indokolatlan szamu gyerek megspekelve mindenfele hitellel.
2/5 anonim válasza:
Ha belép a szegénység az ajtón, a szerelem kirepül az ablakon.
Nem sok jóra számíthatnak, hacsak nem lesz az egyik szerencsés és kicsit megszedi magát.
Ezért is nem jönnék össze csóróval. Ketten csak szenvednénk.
4/5 anonim válasza:
Mit értesz csóró alatt? A szegénységnek elképesztô mélységei vannak. Van az a mélység, ahonnan nincs kiút. És van, amibôl ki lehet törni.
5/5 anonim válasza:
A csóróságban nehéz meg tartani a kölcsönös szerelmet és az egymásra odafigyelést. Amúgy mit értel csóróság alatt? Sok pár kezdte a nulláról és sikerült nekik elérni valamit közös munkával és spórolással sajnos másképp nem megy. mi a párommal 12 órákat dolgoztunk én inkább éjszakás voltam és hétvégén is bementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!